Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.10.20|10:21

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Θα το παλέψει όσο μπορεί η Fnatic

προγνωστικά-e-sports-θα-το-παλέψει-όσο-μπορε-164248

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι την στιγμή που έπρεπε η ομάδα της JD να παλέψει στον 4ο χάρτη για τον 3ο δράκο. Επήλθε καταστροφή. Ο καλύτερος παίχτης του ματς, Tang  Huan-Feng, σε με μία καταπληκτική επίθεση πήρε το ματς στις πλάτες του και κέρδισε η Suning την JD Gaming με 3-1 σκορ χαρτών. Χάθηκε μεν το στοίχημα αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι έπαιξα σωστά, χίλιες φορές να παίξω και να χάσω απόδοση του 4,50 αλλά να έχω παίξει σωστά, από το να αγοράσω μια απόδοση δίχως καμία αξία όπως το 1,53! Όπως και να έχει το στοίχημα χάθηκε και πάμε στα σημερινά.

 

Φαβορί, αλλά όχι σε τέτοια απόδοση

Σήμερα στις 13:00 περίπου ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στις Top Esports (1.071) και Fnatic (7.50), αποδόσεις από την Bet365. Δηλαδή 97,40% να κερδίσει η Top και 13% η Fnatic τον αγώνα. Δεν είναι άσχημο ποσοστό αν αναλογιστούμε ότι η Fnatic έχει να αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια της LPL, φαβορί για κατάκτηση του φετινού Παγκόσμιου τίτλου και μια από τις πιο ολοκληρωμένες ομάδες του τουρνουά. Η εκτίμηση μου είναι ότι παραδόξως η Fnatic είναι στα μέτρα της Top Esports. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι καλύτερο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να βρεi η Top για να τεστάρει τις αντοχές τις και ψάχνει να βρεi λύσεις στους γρίφους της Fnatic.

Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν θεωρώ την Fnatic ξεγραμμένη από το ματς για εμένα δεν έχει 13% πιθανότητες νίκης αλλά 33,3% και αυτό γιατί είναι ομάδα στρατηγικής. Έχει πολύ ταλέντο αυτή η ομάδα και μπορεί να κάνει ζημιά στην Top Esports. Ειδικά αν καταφέρει και κλειδώσει το Mid Lane σε έναν πιο παθητικό ρόλο και ξεκλειδώσει τον Jungler της περιορίζοντας τον αντίπαλο. Τώρα κατά πόσο είναι εύκολο να περιορίσει κάποιος τον Knight και τον Karsa είναι ένα θέμα προς συζήτηση αλλά ακατόρθωτο δεν είναι.

 

 

Ο μεγαλύτερος αστάθμητος παράγοντας όμως είναι ο Jackeylove bottom lane. Αν και κατά βάση το current meta του patch δεν τον ευνοεί πάρα ταύτα έχει κάνει εξαιρετικά ματς αλλά το ίδιο και ο Rekkles! Στην άλλη πλευρά του χάρτη το Top Lane o 369 ίσως ο καλύτερος top laner της Κίνας αυτή την στιγμή θα αντιμετωπίσει τον Bwipo έναν πανέξυπνο και έμπειρο top Laner για τους Fnatic. Στο δια ταύτα λοιπόν, ναι εκτιμώ ότι η Top Esports θα κερδίσει το ματς αλλά δεν πιστεύω η Fnatic να τους το κάνει εύκολο. Το over 3,5 στο 1,83 είναι καλό αλλά δεν έχει αξία, το ειδικό στοίχημα του να κερδίσει έναν τουλάχιστον χάρτη στο 1,8 για την Fnatic είναι η ίδια ιστορία, καλό αλλά χωρίς αξία. Το ακριβές σκορ χαρτών 3-1 υπέρ της Top Esports στο 3,00 της Bet365 είναι όμως το καλύτερο σημείο για εμένα και αυτό με την καλύτερη αξία και το αγοράζω. Αυτά λοιπόν για σήμερα.

Καλή μας τύχη και καλά να περνάτε.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip