Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.10.20|09:36

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Super League: Ποιος διαιτητής θα είναι πρωταθλητής σε κάρτες και πέναλτι - Οι αποδόσεις

super-league-ποιος-διαιτητής-θα-είναι-πρωταθλητ-164621

Μόλις τέσσερις αγωνιστικές (κι αυτές λειψές) της φετινής Super League έχουν διεξαχθεί, αλλά η κουβέντα για τη διαιτησία ξεκίνησε για τα καλά. Οι στοιχηματικές δεν θα μπορούσαν παρά να μπουν στον χορό, προσφέροντας ειδικά στοιχήματα για τον διαιτητή που θα σφυρίξει τα περισσότερα πέναλτι και θα μοιράσει τις περισσότερες κάρτες μέχρι την αρχή των πλέι οφ. Πάντως τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν γεμάτο «ποινολόγιο», αφού σε δέκα αναμετρήσεις έχουμε ήδη δει 7 πέναλτι και 133 κάρτες. Να σημειωθεί πάντως ότι τα ντέρμπι (όπου παραδοσιακά το πάθος οδηγεί σε άγαρμπα μαρκαρίσματα) θα σφυρίξουν και φέτος ξένοι διαιτητές.

 

 

Περισσότερα πέναλτι

Η χρήση του VAR έφερε άνοδο στον αριθμό των πέναλτι που καταλογίζονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πέρσι δόθηκαν 79 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ως φαβορί εμφανίζεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος έδειξε δυο φορές τη βούλα στο εναρκτήριο ματς της σεζόν, ανάμεσα σε Αρη και Λαμία (3-1). Ακολουθεί ο Μανώλης Σκουλάς, ο Θάνος Τζήλος και ο Στάθης Γκορτσίλας.

   ✦ Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ήδη μετρά περισσότερα πέναλτι σε σχέση με όλη την περσινή σεζόν, αφού το 2019-20 σφύριξε μόνο ένα σε εννέα παιχνίδια.

   ✦ Πλην του Διαμαντόπουλου, στο ενεργητικό τους έχουν ήδη από ένα πέναλτι οι Παπαδόπουλος, Βρέσκας, Σκουλάς, Μανούχος, Βάτσιος, Τζήλος και Ζαχαριάδης (οι δύο τελευταίοι σε δύο ματς)

   ✦ Ο περσινός πρωταθλητής των πέναλτι, Φώτης Φωτιάδης (έξι σε επτά ματς) δεν θα μπορέσει να… υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο Καστοριανός αποσύρθηκε από τη διαιτησία στο τέλος της περσινής σεζόν.

   ✦ Από τους εν ενεργεία διαιτητές, πέντε πέναλτι στην περσινή σεζόν είχαν σφυρίξει οι Αγγελος Ευαγγέλου και Βαγγέλης Μανούχος (σε οκτώ παιχνίδια), ενώ ο Γιώργος Κομίνης, που επίσης καταλόγισε πέντε, δεν βρίσκεται φέτος στους πίνακες της ΕΠΟ.

 

Αποδόσεις για τα περισσότερα πέναλτι

Περισσότερες κάρτες

Στην περσινή σεζόν οι κάρτες έμειναν οριακά σε τριψήφιο νούμερο. Μία αγωνιστική μας έλειπε για να ξεφύγουμε, αφού οι συνολικές κάρτες σταμάτησαν στις 974. Φέτος πιο «δυνατά» ξεκίνησε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης με 15 κάρτες σε δύο ματς, όπως και ο Πέτρος Τσαγκαράκης, που έχει 13. Αν πάλι δούμε τους μέσους όρους, τότε πιο επιρρεπής στο να βάζει το χέρι στην τσέπη είναι ο Αριστείδης Βάτσιος, με οκτώ κάρτες σε ένα ματς.

   ✦ Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν πέρσι ο διαιτητής που έβαλε τις περισσότερες φορές το χέρι στην τσέπη. Σε επτά αγώνες έδειξε συνολικά 56 κάρτες, μία περισσότερη από τον Βασίλη Φωτιά, ο οποίος όμως σφύριξε δύο ματς περισσότερα.

   ✦ Εκτός των Σιδηρόπουλου και Φωτιά, περισσότερες από 50 κάρτες είχαν οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης.

   ✦ Αν δούμε τους μέσους όρους, ο Σιδηρόπουλος ήταν πάλι πρώτος, με οκτώ, αλλά συγκατοικούσε στην κορυφή με έναν… επισκέπτη. Ήταν ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς, που έδωσε οκτώ κάρτες όταν κλήθηκε να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (2-2). Σήμερα περιμένει τη δίκη του, αφού το Μάιο συνελήφθη σε βίλα οργίων στη Βοσνία, με άλλους εννιά άντρες και 26 γυναίκες, ενώ κατασχέθηκαν όπλα και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

 

Αποδόσεις για τις περισσότερες κάρτες

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip