Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Τόμας Γουόκαπ στον Ολυμπιακό. Η Ντουμπάι… πρεσάρει ανελέητα για τη μεταγραφή, όμως οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό κάτω των 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Τα φαινόμενα, πάντως, συχνά απατούν. Στον Πειραιά προφανώς και εκτιμούν πολύ τον βασικό τους γκαρντ, ωστόσο ξέρουν πως είναι σχεδόν… παράλογο το να ζητούν αυτά τα χρήματα για έναν 34χρονο που το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος. Ίσως, όμως, απλά να ανεβάζουν την τιμή του, αφού η Ντουμπάι δύσκολα θα φτάσει σε αυτά τα ύψη.
Κι εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ. Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έχει αποδείξει πως δεν… σκαλώνει καθόλου στο οικονομικό σκέλος. Πήρε τον Όσμαν, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μήτογλου και αυτή τη στιγμή… παραμονεύει και για τον Γουόκαπ, στον οποίο μπορεί να προσφέρει και ηγετικό ρόλο και ένα πολύ καλό συμβόλαιο.
Όσον αφορά στον… ανένδοτο θεωρητικά Ολυμπιακό, η φημολογία τον θέλει έτοιμο να δεχθεί μια πρόταση που θα αγγίξει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που δεν «τρομάζει» τον Μυστακίδη. Για αυτό και άπαντες οφείλουν να παρακολουθήσουν με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση.