Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.10.23|19:00

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια Live Streaming (27/10)

παναθηναϊκός-μπασκόνια-live-streaming-27-10-247673

Το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι του δίνει ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της πέμπτης «στροφής» της φετινής σεζόν στη Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται live streaming την ανανεωμένη Μπασκόνια του Χοάν Πεναρόγια, με το «ροζ φύλλο» αγώνα να είναι απαραίτητο μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πριν από επτά 24ωρα, καθώς ο στόχος που αφορά το πλεονέκτημα έδρας δείχνει να απομακρύνεται βάσει απόδοσης με τον πιο ρεαλιστικό να είναι αυτός της πρόκρισης στα play off. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 27/10/2023

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: OAKA Altion

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: Novasports Prime

Στη μέση έμεινε η πράσινη ανατροπή την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει από το -15 (24-39, 20′) του πρώτου μέρους, αλλά είδε την Μακάμπι να στέλενει το ματς στην παράταση. Οι γηπεδούχοι λύγισαν για δεύτερη φορά στο έξτρα πεντάλεπτο μέσα στο ΟΑΚΑ, αφήνοντας τoυς παίκτες της ομάδας του Όντετ Κάτας να πάρουν το διπλό με 86-81, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε για δεύτερη σερί αγωνιστική εφιαλτικό ξεκίνημα. Οι «πράσινοι» ήταν κάκιστοι στην άμυνα, ενώ δεν έβρισκαν σκορ ούτε με… αίτηση στην επίθεση, με αποτέλεσμα η Μακάμπι να ξεφύγει με 15 πόντους (24-39) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κόλσον ήταν αυτός που πλήγωνε περισσότερο την άμυνα του «τριφυλλιού», μετρώντας 15 πόντους

Στο 24′ ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή, με τον Χρήστο Σερέλη να αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα και τον Ντίνο Μήτογλου να βγαίνει μπροστά, ξεκινώντας την αντεπίθεση. Οι «πράσινοι» πλησίασαν κοντά στο σκορ, μέχρι που ο Μπράουν έβαλε ένα τρίποντο στο 30′ για να διαμορφώσει το 49-57.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στην τέταρτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και μείωσε στους τρεις πόντους (59-62) στο 32′, ενώ με κλέψιμο και καλάθι του Μήτογλου, πέρασε μπροστά στο σκορ με 67-66. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και με 2 πόντους (70-68) μετά από τρίποντο του Βιλντόζα.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια Live Streaming

Ο Κόλσον έγραψε το 70-70 και ο Λεσόρ το 71-70 με 1/2 βολές και 43″ στο χρονόμετρο. Ακολούθησε μία ακόμα βολή από τον Μήτογλου (72-70) στα 7″ για το φινάλε. Ο Νίμπο ήταν εκείνος που έφερε το ματς στα ίσια (72-72) με 4.6″ να μένουν για το 40λεπτο, έπειτα από δικό του επιθετικό ριμπάουντ, ενώ ο Βιλντόζα αστόχησε στο σουτ της νίκης.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, η Μακάμπι ξέφυγε με 75-80. Ο Λεσόρ μείωσε σε 77-80 με 49″ για το τέλος της παράτασης. Ο Κόλσον αστόχησε εκ νέου και ο Γκριγκόνις έφερε το ματς στον πόντο (79-80) στα 18″. Ο Μπλατ κέρδισε φάουλ από τον Μαντζούκα και με 2/2 βολές έγραψε το 79-82 με 14″ να μένουν στο χρονόμετρο.

Ο Σλούκας πήρε πάνω του την επίθεση του Παναθηναϊκού και κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο από τον Ριβέρο. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ έβαλε την πρώτη, έχασε τη δεύτερη και ευστόχησε στην τρίτη για το 81-82.

Στο φινάλε, ο Μπράουν κέρδισε φάουλ από τον Γκριγκόνις. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε το 2/2 για το 81-84 με 5.3″. Ο Βιλντόσα έκανε λάθος και ο Κλίβελαντ έγραψε τον επίλογο για τη νίκη της ομάδας του στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming 27/10

Ο Λούκα Βιλντόζα (15 πόντοι, αλλά και και 5 λάθη) έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, αλλά έχασε το τελευταίο σουτ στην κανονική διάρκεια, ο Ντίνος Μήτογλου (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) ήταν συγκινητικός στην επιστροφή του μετά από 573 μέρες και ο άνθρωπος που μαζί με τον Κώστα Αντετοκούνμπο (10 πόντοι) έδωσαν το έναυσμα για την ανατροπή, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Μπόνζι Κόλσον (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ήταν κορυφαίος για την Μακάμπι, με τον Λορέντζο Μπράουν να είναι καθοριστικός στην παράταση (12 πόντοι και 12 ασίστ), ενώ οι Ντιμπαρτολομέο (15 πόντοι με 5/7 τρίποντα) και Μπλατ (12 πόντοι με 3/5 τρίποντα) εκτέλεσαν το «τριφύλλι» από την περιφέρεια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming 27/10

Ούτε η Μπασκόνια όμως κατάφερε να επικρατήσει στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής της Euroleague. Έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Ζαλγκίρις Κάουνας νίκησε 99-82 στη Βιτόρια κι έφτασε στο 3-1 το ρεκόρ της, αφήνοντας στο 1-3 τους Βάσκους και χαμηλά στη βαθμολογία.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η Ζαλγκίρις μπήκε πολύ καλύτερα από τη γηπεδούχο στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 0-5, 2-7 και 7-12, με τρίποντο του Κίναν Έβανς, με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου, λίγο πριν οι παίκτες της Μπασκόνια αρχίσουν να… αφυπνίζονται.

Παρά τα αρχικά σημάδια… αντίδραση των Βάσκων η Ζαλγκίρις συνέχιζε να έχει τα ηνία στην αναμέτρηση και με τέσσερις συνεχόμενους πόντους του Ναζ Μήτρου Λονγκ, αλλά και τρίποντο του Μπιρούτις το σκορ έγινε 12-20, με το 14-22 να είναι το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την Μπασκόνα να επιβάλλει τον ρυθμό της και αρχικά τα κατάφεραν. Με τον Μάνεκ να παίρνει φωτιά και να έχει 4/4 τρίποντα η ομάδα του Κάουνας πήρε το προβάδισμα με 25-38 και κάπου εκεί… μίλησε ο Μάρκος Χάουαρντ.

Ο Αμερικανός παίκτης, ανέλαβε δράση, πήρε την ομάδα πάνω του και την… οδήγησε σε σερί 12-0, διαμορφώνοντας το 37-38, με την πολύτιμη συμπαράσταση του Μονεκέ. Ο Χάουαρντ ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με 17 πόντους, εκ των οποίων οι 12 ήταν στη δεύτερη περίοδο (όσοι ακριβώς και οι πόντοι του Μάνεκ), αλλά η Ζαλγκίρις ήταν αυτή που… χαμογελούσε, μιας και το ημίχρονο την βρήκε προηγούμενη με 39-46.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Χάουαρντ το… έπιασε από εκεί που το άφησε και με τρίποντο μείωσε και πάλι τη διαφορά σε 4 πόντους, 42-46. Η Ζαλγκίρις όμως και αυτή τη φορά είχε τη λύση. Με πολύ καλή άμυνα και πόντους στο ανοιχτό γήπεδο κατάφερε να κάνει σερί 0-10 και να πάρει και πάλι διψήφια διαφορά.

Μήτογλου

Στο 25′ το σκορ ήταν στο 42-56, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα. Κάτι που φάνηκε και στη συνέχεια της περιόδου με τη Μπασκόνια να προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά, αλλά τη Ζαλγκίρις να έχει πάντα τον τρόπο να διατηρεί την υπέρ της διαφορά, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 61-75.

Panathinaikos Baskonia Live Streaming

Στην τελευταία περίοδο η Μπασκόνια προσπάθησε να παίξει την τελευταία της ζαριά για να γυρίσει το ματς. Ο Μάνεκ όμως με το πέμπτο του εύστοχο τρίποντο σε ισάριθμες προσπάθειες έκανε το 64-79 και όλα έμοιαζαν να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Όμως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, μιας και η Μπασκόνια είχε… σφυγμό και με σερί 9-0, μείωσε σε 73-79, έξι λεπτά πριν από το τέλος του ματς και πλέον όλα ήταν ανοιχτά.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Σμιτς και Γκεντράιτις όμως βρήκαν τον τρόπο να δώσουν… ανάσα στην ομάδα τους, ο Μονέκε με το 4ο τρίποντό του έκανε το 78-84, αλλά σε χρόνο ρεκόρ οι Λιθουανοί έφτασαν και πάλι στο +10 (78-88), ρίχνοντας τίτλους τέλους στην αναμέτρηση.

Ο Μπρέιντι Μάνεκ ήταν ο κορυφαίος των Λιθουανών, πετυχαίνοντας double-double με 17 πόντους (0/2 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 2/3 βολές) και 14 ριμπάουντ σε 28 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Εξαιρετικός και ο Ρόλαντ Σμιτς με 21 πόντους (3/4 τρίποντα) και 8 ριμπάουντ.

Από πλευράς Βάσκων ο Τσίμα Μονέκε ήταν συγκινητικός, μετρώντας 32 πόντους (7/11 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 6/9 βολές), 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 27’33” συμμετοχής. Στους 26 πόντους σταμάτησε ο Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος είχε όμως 6/13 σουτ από την περιφέρεια.

Απαιτητική λοιπόν η αποψινή υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να πάρει τη νίκη προκειμένου να βρεθεί στο 2-3, καθώς ένα ρεκόρ 1-4 στο ξεκίνημα μιας σεζόν με πολλές προσδοκίες είναι δεδομένο πως θα φέρει ακόμα περισσότερο βάρος στον Αταμάν και τους παίκτες του.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε απόψε λοιπόν είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά στη φετινή Euroleague απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ατομικό ταλέντο αλλά και έναν προπονητή που για την ώρα δείχνει ανήμπορος να το διαχειριστεί προς όφελος της ομάδας του. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip