Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

08.12.22|16:00

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming: Δείτε Εδώ (08/12)

παναθηναϊκός-αρμάνι-μιλάνο-live-streaming-δείτε-162188

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται για τη 12η αγωνιστική της euroleague, την Αρμάνι Μιλάνο. Οι πράσινοι προέρχονται από ένα μεγάλο διπλό στο Κάουνας. Επικράτησαν εύκολα της Ζαλγκίρις, με τελικό σκορ 67-81. Η νίκη αυτή τους έφερε στην 9η θέση της κατάταξης, σε ισοβαθμία με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα. Απέναντί του η μεγαλύτερη απογοήτευση, μέχρι στιγμής, της διοργάνωσης. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα βρίσκεται με ρεκόρ 3-8, στον πάτο της βαθμολογίας, παρέα με τις Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν. Την ίδια μέρα με το ματς της ελληνικής ομάδας διεξάγονται και τα Άλμπα Βερολίνου-Φενερμπαχτσέ, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βαλένθια, Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας και Ρεάλ Μαδρίτης-Μονακό. Διαιτητές στο ματς του ΟΑΚΑ ορίστηκαν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία). Το παιχνίδι παναθηναικος-αρμανι μιλανο μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming

Η αθηναϊκή ομάδα δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερα αποτελέσματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έχει φτάσει τα 3 παιχνίδια αήττητος πλέον, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 5-6. Στη Λιθουανία ο Παναθηναϊκός έδειξε αυτά που έπρεπε, ώστε να θεωρείται διεκδικητής των θέσεων για τα πλέι οφ. Μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να ξεφύγει με διψήφια διαφορά, από την αρχή του αγώνα. Η Ζαλγκίρις επανήλθε στην 3η περίοδο και απείλησε τους πράσινους, αλλά στην 4η περίοδο αυτοί δεν της άφησαν περιθώρια και πήραν τη νίκη με διαφορά 14 πόντων. Πρωταγωνιστές για τον παναθηναικο ήταν για ακόμα μία φορά ο Ντέρικ Γουίλιαμς και ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Γουίλιαμς σκόραρε 25 πόντους ενώ ο Μπέικον 19, προσθέτοντας και 8 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα του ΠΑΟ στην έδρα του είναι μοιρασμένα. Έχει τρεις νίκες με αντιπάλους τις Μπασκόνια, Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν και ίδιες ήττες με Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και Παρτιζάν. Τα τελευταία τρία μάλιστα ήταν όλα θετικά, με τα δύο να είναι τη διαβοβδομάδα όπου ο Παναθηναϊκός ήταν από τις λίγες ομάδες που έκαναν δύο στα δύο.

Η προϊστορία τους στην ευρωλίγκα έχει ξεκάθαρο νικητή τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα έχει πανηγυρίσει 14 νίκες, ενώ οι Ιταλοί έχουν κερδίσει 8, σε 22 αγώνες. Στο ΟΑΚΑ συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει επτά φορές, με την Αρμάνι να έχει επικρατήσει τέσσερις. Την περσινή σεζόν η Μιλάνο νίκησε και τα δύο παιχνίδια, με εύκολο τρόπο στην Ιταλία και σκορ 75-54 και δύσκολα στην Ελλάδα με τελικό σκορ 75-76. Βέβαια αντιμετώπιζε μία τελείως διαφορετική ομάδα, με διαφορετικούς παίκτες και αγωνιστικό στιλ.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming 25/11

Μπροστάρης στο σύστημα αξιολόγησης για τον Παναθηναϊκό είναι ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ κάνει 16,1 κατά μέσο όρο, στο σύστημα αξιολόγησης. Σκοράρει 15,7 πόντους και μαζεύει 4,9 ριμπάουντ. Ακολουθεί ο παίκτης που σε μεγάλο βαθμό έχει αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ο Ντουέιν Μπέικον. Με 18,5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 15,5 στο performance index rating, έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να είναι αυτή τη στιγμή στις θέσεις των πλέι οφ. Τεράστια βελτίωση φάνηκε στο σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς, με την επιστροφή του Νέιτ Γουόλτερς μετά τον τραυματισμό του. Ο Αμερικανός γκαρντ προσθέτει 10,7 πόντους, 4,4 ασίστ και 11,3 στο pir.

Στα ομαδικά στατιστικά δεν ξεχωρίζουν σε κάποια κατηγορία. Σκοράρουν 79,5 πόντους, μαζεύουν 34,4 ριμπάουντ, δίνουν 16,4 ασίστ, με 6,7 κλεψίματα και 3,2 μπλοκ. Στο index rating έχουν κατά μέσο όρο 85,8.

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο Live Streaming 08/12

Panathinaikos – Armani Milano Live Streaming

Η Μιλάνο από την άλλη, βιώνει μία τελείως διαφορετική κατάσταση από τον Παναθηναϊκό. Μία ομάδα που ξεκίνησε με στόχο το πλεονέκτημα έδρας και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της Euroleague. Και όντως το ξεκίνημα της σεζόν ήταν θετικό, έχοντας στα 4 πρώτα παιχνίδια ρεκόρ 3-1. Από κει και πέρα, άρχισε η κατρακύλα, φτάνοντας αυτή τη στιγμή να έχει το τραγικό σερί των επτά ηττών. Ειδικότερα όταν μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της λίγκας, με κορυφαίους παίκτες στην ομάδα της, το αποτέλεσμα προβληματίζει άπαντες. Την τελευταία αγωνιστική υπέστη άλλη μία βαριά ήττα, από την Μπασκόνια στην Ισπανία. Τελικό σκορ το 78-62, με τον Μπράντον Ντέιβις να παλεύει μόνος του, τελειώνοντας με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ. Να σημειωθεί ότι τις τρεις νίκες που έχουν κάνει οι Μιλανέζοι, τις έχουν κάνει εκτός έδρας, απέναντι σε Βιλερμπάν, Παρτιζάν και Μπάγερν.

Για την Αρμάνι ξεχωρίζει ο Νικολό Μέλι, με 12 κατά μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης, σκοράροντας 8,6 πόντους και μαζεύοντας 5,2 ριμπάουντ. Ακολουθεί ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Μπράντον Ντέιβις. Έχει 10,3 πόντους και 3,5 ριμπάουντ, με 9,9 στο index rating. Τεράστια απουσία είναι ο Σέιβον Σιλντς ο οποίος ήταν «καυτός» στην αρχή της σεζόν, με 14,7 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 15 στο σύστημα αξιολόγησης. Τα νούμερα στα ομαδικά στατιστικά της Μιλάνο μόνο θετικά δεν είναι. Σκοράρει μόλις 67,7 πόντους, μαζεύει 32,6 ριμπάουντ, δίνει 15,5 ασίστ, έχει 6,8 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 69,9 στο performance index rating.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ LIVE STREAMING

Δηλώσεις πριν από τον αγώνα του ΟΑΚΑ έκανε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Αναλυτικά είπε: «Η Αρμάνι Μιλάνο είναι πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ επικίνδυνοι, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχονται από επτά διαδοχικές ήττες. Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στη Σάσαρι. Ήταν εκπληκτικό το γεγονός πως έτρεξαν 32-0 σερί. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».

«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί στη συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

«Κάποια παιχνίδια τα κερδίσαμε, κάποια τα χάσαμε όπως το τελευταίο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε την ευκαιρία μας στο τελευταίο σουτ».

Για τον τραυματισμό του Λιθουανού γκαρντ, Μάριους Γκριγκόνις, ανέφερε: «Έχουμε και κάποια προβλήματα για τα οποία θα δούμε αύριο (σ.σ. 8/12). Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει» .

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip