Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.03.21|10:46

Louis Campora Louis Campora

Μικροί μεγάλοι εν δράσει

μικροί-μεγάλοι-εν-δράσει-13954

Μπονζούρ φίλες και φίλοι. Προκριματικών συνέχεια σήμερα με τη δεύτερη αγωνιστική σε πλήρη δράση όπως και τα προγνωστικά στοιχήματος μαζί με τις γαλλικές ομάδες σε επίπεδο Ανδρών και Ελπίδων. Αυτό που είδαμε μέχρι τώρα είναι ότι δεν λείπουν οι εκπλήξεις από τις πρώτες μέρες, με την Κροατία, την Ισπανία και τη Γαλλία να φιγουράρουν στα πρώτα ονόματα που ξεκίνησαν …με το αριστερό στην πρεμιέρα τους για να πάρουν σειρά το Βέλγιο, η Σλοβακία και η Ιρλανδία χθες.

Πολύς λόγος γίνεται για αυτά τα ματς, όσο και την αγωνιστική συμπεριφορά των θεωρητικά μικρών ομάδων απέναντι στα φαβορί. Στα άρθρα, κείμενα αλλά και σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα φυσικά κυριαρχεί η Εθνική Ελλάδος και ο τρόπος που αγωνίστηκε απέναντι στην Ισπανία. Μα, με τον ίδιο τρόπο αγωνίστηκε και η Ουκρανία απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, που πήρε ισοπαλία με γκολ χωρίς σουτ στην εστία! 

Λέμε (πρώτο πληθυντικό ευγενείας) όλοι ότι δεν ήταν καλές οι εμφανίσεις τους, αλλά μόνο το αποτέλεσμα. Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια και το στηρίζω με δύο παραδείγματα. Πείτε μου μόνο, πώς αγωνίστηκε η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο βωμό του αποτελέσματος και της πρόκρισης. Κατοχή μπάλας 20-80 αλλά είναι αυτή που βρέθηκε στην κλήρωση της επόμενης φάσης. Επιπλέον, θα σας πάω και στο συναρπαστικό επιθετικά ΝΒΑ στο μπάσκετ. Τι λένε οι προπονητές; Defence wins championships (η άμυνα παίρνει πρωταθλήματα)… αυτά και προχωράμε.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Προγνωστικά στοιχήματος

Από το σημερινό πρόγραμμα θα ασχοληθούμε με δύο συν ένα φαβορί που καλούνται να δώσουν απαντήσεις, αφού οι άμυνά τους συνελήφθη κοιμώμενη στο πρώτο παιχνίδι, στερώντας την ευκαιρία του θετικού αποτελέσματος…και τώρα τρέχουν! Την αρχή κάνει η Γαλλία που θέλει να βγάλει τα σπασμένα στην Αστάνα μετά την μπλαζέ εμφάνιση απέναντι στην Ουκρανία. Το παιχνίδι είναι στις 16.00 (Ote-2) και διεξάγεται στο γήπεδο της Αστάνα που έχει συνθετικό χλοοτάπητα. Θα επηρεάσει το φαβορί; Ο τεχνικός των γηπεδούχων λέει κατηγορηματικά όχι, όμως θα δούμε. Αρχική σκέψη το 2+n/g αλλά η απόδοση κατρακύλησε στο 1.60 και δεν αξίζει. Το over 2.5 της Γαλλίας αξίζει επίσης μιας και θα κυνηγήσει τα γκολ, κατά συνέπεια έχει πιθανότητες και το διπλό με τρία τουλάχιστον γκολ διαφορά στο 2.10 από τον Stoiximan.

 

Προγνωστικά στοιχήματος

 

Δεν αδικείται από το αποτέλεσμα του 1-1 με την Ελλάδα, περισσότερο αδίκησε τον ίδιο της τον εαυτό η Ισπανία έχοντας αυτό το κλασικό “τουπέ” που δεν την οδηγεί σωστά, όπως είδαμε την 25η Μαρτίου. Τώρα όμως δεν έχει άλλα περιθώρια στην έδρα της Γεωργίας. Δικαίως οι αποδόσεις την δίνουν ως το απόλυτο φαβορί (έτσι έγινε βέβαια και στην πρεμιέρα), τώρα πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί. Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, όπως λέει και το τραγούδι, γι’ αυτό το λόγο θα πάω στο συνδυασμό του διπλού με το n/g σε απόδοση 1.70 από το Pamestoixima.gr.

 

Προγνωστικά στοιχήματος

 

O Κόλιν Νταγμπά της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και οι άλλοι αστέρες των μικρών “Τρικολόρ” δεν βοήθησαν καθόλου στην πρεμιέρα το Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με συνέπεια την ήττα από τη Δανία (0-1) που τους βάζει σε μπελάδες όσο αφορά στη συνέχεια της διοργάνωσης. Εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Ρωσία που θριάμβευσε με 4-1 στη δική της πρεμιέρα και έχει τον αέρα της νίκης. Απόδειξη ότι οι καλές παίκτες δεν φέρνουν πάντα νίκες σε ό,τι έχει να κάνει με τις εθνικές ομάδες. Νίκη ή τέλος το σημερινό παιχνίδι για τους Γάλλους, παίζεται το διπλό σε απόδοση 1.93 στη Novibet που κλείνει στη σημερινή μας τριάδα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γαλλικές επιλογές με άρωμα Ισπανίας για την τριάδα απόδοσης στο 7.00. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας! 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip