Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος

τα-καλύτερα-συστήματα-στοιχήματος-157380

Το στοίχημα μπορεί να το προσεγγίσει ο κάθε παίκτης με τον δικό του τρόπο. Με τον πλέον επαγγελματικό για παράδειγμα, που είναι τα μονά αποδεκτά, με πιο επιθετικό τρόπο, όπως είναι το παρολί, ζητώντας να ποντάρει λίγα και να βγάλει πολλά, αλλά και με τον ενδιάμεσο τρόπο που είναι το σύστημα. Δηλαδή κι εδώ, όπως στο παρολί, να έχετε αρκετά παιχνίδια, αλλά να παίζετε με ζητούμενα και η απώλεια ενός παιχνιδιού να μη σας πετάει όλο το δελτίο στον κουβά των αχρήστων.

Σύστημα στο στοίχημα

Στο στοίχημα λοιπόν υπάρχουν αρκετά συστήματα. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του φιλοσοφία και προσέγγιση. Αν μπορούσαμε να βρούμε έναν κοινό παρονομαστή, τότε μπορούμε να πούμε ότι οι μεγάλες αποδόσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν έχει νόημα να επιλέξετε κάποιο από τα συστήματα που θα δείτε παρακάτω και να υπάρχει μέσα σε αυτά επιλογή στο 1.30 ή στο 1.50. Θα καταλάβετε τον λόγο διαβάζοντας αυτόν τον οδηγό στον οποίο θα μιλήσουμε για τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα σε όποια από τις  νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες επιλέξετε να ανοίξετε λογαριασμό και να απολαύσετε το παιχνίδι.

Γιατί να παίξετε στοίχημα με συστήματα;

Είναι μία ερώτηση στην οποία οφείλουμε να απαντήσουμε, οφείλουμε να πάρουμε θέση, πριν περάσουμε στον τρόπο τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και στα συστήματα στοιχήματος για να δοκιμάσουμε την τύχη μας.

Με το σύστημα κινούμαστε ανάμεσα σε μονό αποδεκτό και παρολί. Δηλαδή, σίγουρα δεν παίζετε με τον ιδανικό τρόπο, που είναι το μονό στοίχημα για να κρατήσετε πολύ χαμηλά την γκανιότα, αλλά δεν πάτε και με ρίσκο στα κόκκινα, όπως είναι τα παρολί.

Ο κύριος λόγος λοιπόν για να παίξετε με σύστημα στο στοίχημα είναι να κυνηγήσετε μεν περισσότερα κέρδη με μικρότερο ποντάρισμα, έχοντας όμως από την άλλη ένα στεγανό, όπου μπορεί να συγχωρηθεί, μία, δύο ή και περισσότερες αστοχίες.

Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος online

Ήρθε λοιπόν η ώρα να περάσουμε στον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτός ο οδηγός. Θα δούμε ένα προς ένα τα κορυφαία συστήματα για να παίξετε online betting, πώς λειτουργούν, γιατί να τα επιλέξετε, αλλά και τι να αποφύγετε. Επίσης θα αναφερθούμε και στα υπόλοιπα συστήματα που υπάρχουν κι εσείς θα μπορέσετε να καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα.

Trixie ή 3-2

Είναι το πιο απλό και ίσως το πλέον διαδεδομένο σύστημα στο στοίχημα. Λέγεται trixie ή αλλιώς τριάδα με ζητούμενα. Επιλέγετε τρία ματς λοιπόν και τα παίζετε με το συγκεκριμένο σύστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχετε τέσσερις στήλες αφού ζητάτε μία τριάδα και τρεις δυάδες. Η δυάδα θα πρέπει να σας δίνει πίσω το κεφάλαιό σας, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με τέσσερις στήλες στο κόστος, θα πρέπει να έχετε και απόδοση 4.00. Δηλαδή κάθε ματς πρέπει να πληρώνει στην ελάχιστη απόδοση του 2.00. Είναι απλό, κατανοητό και εφικτό να φέρει κέρδος. Η απόδοση 2.00 δεν είναι εξωφρενική, ούτε είναι ουτοπικό να μπορέσετε να έχετε δύο εύστοχες εκτιμήσεις σε αυτό το επίπεδο για να πάρετε τουλάχιστον τα χρήματά σας πίσω (μην ξεχνάτε την απόδοση 2.00).

Yankee ή 4-3-2

Εδώ ανεβαίνουμε στα τέσσερα παιχνίδια. Είναι ίσως το κορυφαίο σύστημα για τετράδα. Οι στήλες γίνονται 11, αφού έχουμε μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Από τη στιγμή που έχουμε 11 στήλες ιδανικά θέλουμε με τη δυάδα να παίρνουμε πίσω τα χρήματά μας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε σημείο πρέπει να έχει απόδοση από 3.35 και πάνω. Μιλάμε δηλαδή ή για νίκες σε αουτσάιντερ ή για ισοπαλίες. Μεγάλες αποδόσεις, δύσκολες προς επιβεβαίωση, αλλά το 2 στα 4 δεν είναι απαγορευτικό για να έχουμε ελπίδες μη απώλειας. Για να προκύψει όμως κέρδος, με την τριάδα και δυάδες δηλαδή, είναι αρκετά δύσκολο.

Σύστημα ισοπαλιών ή 6-5-4

Σύστημα που έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στα επίγεια πρακτορεία στα πρώτα χρόνια του στοιχήματος. Το έφεραν μαζί τους οι παίκτες και στο διαδίκτυο. Είναι ένα σύστημα με 22 στήλες. Ζητούνται μία εξάδα, έξι πεντάδες και 15 τετράδες. Οι παίκτες το εμπιστεύονται αρκετά σε ζητούμενα «Χηνάρια», με ισοπαλίες δηλαδή. Κι εδώ δεν υπάρχει λόγος να υπερβείτε το 3.00. Βρείτε τα πιο προσιτά πιθανά ισόπαλα αποτελέσματα. Αν υποθέσουμε ότι βρείτε απόδοση 3.00 σε όλα, η τετράδα βγάζει απόδοση 81.00, οπότε ακόμη και στη μία τετράδα βγάζετε ένα σεβαστό κέρδος. Σε κάθε περίπτωση πάντα για να παίρνετε πίσω τα χρήματα σας με 4/6 επιλογές στο κάδρο των κερδισμένων, πρέπει η ελάχιστη απόδοση ανά σημείο να είναι στο 2.20. Σπάνια όμως οι παίκτες το χρησιμοποιούν για κάτι άλλο εκτός από τις ισοπαλίες.

Super Yankee ή Canadian ή 5-4-3-2

Όπως είναι ευνόητο όσο ανεβαίνουμε σε ζητούμενα, τόσο πέφτει και η δημοτικότητα του συστήματος, ενώ το πράγμα περιπλέκεται αρκετά. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα σύστημα με τέσσερα ζητούμενα, το οποίο μπορούμε να το συμπεριλάβουμε στα καλύτερα συστήματα στοιχήματος. Ανεβαίνουμε λοιπόν στις 26 στήλες. Υπάρχει μία πεντάδα, έχουμε πέντε τετράδες και από 10 τριάδες και δυάδες. Με μία δυάδα είναι αδύνατον να πάρουμε το κεφάλαιό μας πίσω, εκτός αν έχουμε σημεία από 5.00 και πάνω, αλλά σε αυτήν την περίπτωση κυνηγάμε περισσότερο… φαντάσματα, παρά υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες νίκης. Οπότε εδώ έχουμε επιστροφή από την τριάδα και πάνω καθώς θα πάρουμε μαζί και κάποιες δυάδες.

Περισσότερα συστήματα για στοίχημα

Εκτός όμως από τα καλύτερα συστήματα για στοίχημα, υπάρχουν αρκετά ακόμη, τα οποία χρησιμοποιούνται από τους παίκτες. Η επιλογή έχει πάντα μέσα της το υποκειμενικό στοιχείο και είναι σε συνάρτηση με τον τρόπο του κάθε παίκτη.

Goliath ή 8-7-6-5-4-3-2

Είναι πραγματικά ένα σύστημα Γολιάθ. Τεράστια αφού έχει επτά διαφορετικά ζητούμενα. Από την οκτάδα μέχρι και τη δυάδα. Οι στήλες είναι τριψήφιες, συγκεκριμένα φτάνουν στις 247. Στο Γολιάθ ζητάμε κατά σειρά, μία οκτάδα, οκτώ επτάδες, 28 εξάδες, 56 πεντάδες, 70 τετράδες, 56 τριάδες και 28 δυάδες. Εφικτός στόχος για να πάρετε πίσω μέρος των χρημάτων σας είναι η πεντάδα με αποδόσεις πάνω από 2.00, ενώ στην τετράδα για να έχετε επιστροφή του κεφαλαίου σας, θα πρέπει η ελάχιστη απόδοση να είναι στο 3.80. Είναι πάντως ένα σύστημα που μπορεί να γεμίσει στοιχηματικά πλήρως μία ημέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ ή ακόμη και ένα διήμερο.

Super Heinz ή 7-6-5-4-3-2

Στο Super Heinz έχουμε σχεδόν τις μισές στήλες από το Goliath. Είναι στις 120 και ζητούμε μία επτάδα, έξι επτάδες, 21 πεντάδες, 35 τετράδες, 35 τριάδες και 21 ζευγάρια. Με τετράδα, αν έχουμε αποδόσεις από 3.20 και πάνω παίρνουμε το κεφάλαιό μας πίσω. Είναι κι αυτό ένα σύστημα περισσότερο για «Χ» ή αουτσάιντερ.

Lucky 63 ή 6-5-4-3-2-1

Έξι ζητούμενα με έξι ματς. Ανεβαίνουμε στις 63 στήλες χωρίς να πιστεύουμε ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Δηλαδή δίχως να μας προσφέρει κάτι. Καθώς για να πάρουμε πίσω το ρίσκο μας, έστω και με τριάδα, με τα μισά ματς δηλαδή, θέλουμε μίνιμουμ απόδοση στο 4.00. Δεν το λες και εύκολο.

Heinz ή 6-5-4-3-2

Με το Heinz πέφτεις στα έξι ματς (σε σχέση με το Super Heinz), ενώ βγάζουμε τη μονάδα σε σχέση με το Lucky 63. Οι στήλες είναι 57 με μία εξάδα, έξι πεντάδες, 15 τετράδες, 20 τριάδες και 15 δυάδες. Κι εδώ για να πάρουμε ρεαλιστικά πίσω το κεφάλαιό μας θέλουμε την τετράδα και αυτή σε αποδόσεις από 2.50 και πάνω. Δύσκολο σύστημα για να μας αποφέρει κάποιο όφελος με ρεαλιστικές πιθανότητες επαλήθευσης.

Alphabet ή 6-4-3-2-1

Με το συγκεκριμένο σύστημα αφήνουμε εκτός κάδρου τις πεντάδες. Αυτό ρίχνει σχετικά το κόστος. Υπάρχουν 26 συνολικά στήλες με μία αυτής της εξάδας και από εκεί και πέρα δίνεται μία τετράδα, έξι τριάδες, 12 ζευγάρια και έξι μονά. Στην τριάδα εδώ μπορείτε να έχετε ακόμη και κέρδος αν οι αποδόσεις των σημείων είναι κοντά στα επίπεδα του 3.00.

Ποια είναι τα καλύτερα συστήματα στο στοίχημαLucky 31 ή 5-4-3-2-1

Η μονάδα που μπαίνει δεν χρησιμεύει ιδιαίτερα και θα λέγαμε ότι βάζει έξτρα πέντε στήλες, ανεβάζει το κόστος και κάνει το Lucky 31 να μην είναι και τόσο ελκυστικό. Εδώ έχουμε λοιπόν 31 στήλες με μία πεντάδα, πέντε τετράδες, 10 τριάδες, 10 ζευγάρια και τα πέντε μονά. Αν σκεφτούμε ότι πρέπει να κάνουμε τρία στα πέντε με απόδοση 3.00 σε κάθε ματς για να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω, τότε καταλαβαίνουμε ότι αυτό το σύστημα μάλλον δεν αξίζει να το ακουμπήσετε, αλλά περί ορέξεως… εσείς θα αποφασίσετε.

Lucky 15 ή 4-3-2-1

Για να είμαστε ειλικρινείς, όπως ίσως ήδη έχετε καταλάβει, όπου μπαίνει η μονάδα, δίχως να δίνει κάτι ουσιαστικά, εμάς μας βγαίνει αντίδραση, ή διαφωνία για να το ορίσουμε καλύτερα. Ανεβάζουμε κι εδώ τις στήλες στις 15 με μία τετράδα, τέσσερις τριάδες, έξι ζευγάρια και τέσσερα μονά. Αυτό ίσα που μας χαλά και τη δυάδα, η οποία πλέον θα πρέπει να έχει απόδοση από 15.00 και πάνω για να μας δώσει πίσω ακέραιο το κεφάλαιό μας.

Patent ή 3-2-1

Κι εδώ ξαναμπαίνει στην εξίσωση ένα μονό αποδεκτό. Οι στήλες γίνονται επτά, με μία τριάδα, τρία ζευγάρια και τρία μονά. Αυτό σημαίνει ότι για να έχει νόημα να μπει η μονάδα θέλουμε απόδοση 7.00 στο μονό. Πράγματα που δεν γίνονται, άρα δεν βρίσκουμε και τον λόγο να το επιλέξετε.

Πώς υπολογίζονται κόστος και αποδόσεις στα συστήματα στο στοίχημα;

Στοίχημα συστήματαΔιαβάζοντας τον οδηγό παρατηρήσατε ενδεχομένως ότι κάνουμε συνεχώς αναφορά για τις αποδόσεις που πρέπει να επιλέξετε, ώστε με την ελάχιστη επιβεβαίωση να παίρνετε τα χρήματά σας πίσω. Ενδεχομένως λοιπόν εδώ να υπάρχει απορία και ερώτηση, γιατί βάζουμε αυτά τα όρια στις τιμές και πώς προκύπτει το κόστος ενός συστήματος. Κλείνοντας λοιπόν αυτόν τον οδηγό είναι απαραίτητο να δώσουμε ένα παράδειγμα με το οποίο θα διαφωτίσουμε πλήρως αυτό το τοπίο, το οποίο μάλιστα είναι καθοριστικό για να επιλέξετε ή να απορρίψετε ένα σύστημα.

Παράδειγμα κόστους και επιλογής απόδοσης σημείων

Έστω ότι επιλέγουμε ένα από τα καλύτερα συστήματα για στοίχημα, το Yankee ή 4-3-2. Οι στήλες όπως προαναφέρθηκε είναι 11. Κι εδώ έρχεται ο υπολογισμός κόστους. Αν θέλουμε κάθε στήλη να παιχτεί με 1€, τότε το κόστος που θα πληρώσουμε είναι 11€.

Στοίχημα με σύστημαΑν όμως επιβεβαιωθεί μία δυάδα, τριάδα, ή όλο το σύστημα, η απόδοση δεν πολλαπλασιάζεται με το 11 αλλά με το 1. Αυτός είναι ο πολλαπλασιαστής στήλης. Άρα για να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας με τη δυάδα, θα πρέπει το ζευγάρι αυτό να μας δίνει συνολική απόδοση 11.00 (δηλαδή 11.00 η απόδοση x 1 ο συντελεστής στήλης). Κι επειδή δεν ξέρουμε ποια δύο από τα τέσσερα σημεία θα περάσουν φροντίζουμε όλα να έχουν την ίδια απόδοση ή έστω μία ελάχιστη διαφορά. Για να μας δώσουν δύο ματς απόδοση στο 11.00 θα πρέπει το κάθε ένα να προσφέρεται στο 3.35 ή παραπάνω.

Μπορεί λοιπόν να αναφέρουμε στο τέλος τους δύο συγκεκριμένους υπολογισμούς, αλλά είναι ότι πιο σημαντικό όταν παίζετε στοίχημα με σύστημα. Κι αυτό διότι αν δεν ξέρετε τι σας επιστρέφει το σύστημα που παίζετε και πάτε στα τυφλά, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα βγείτε χαμένοι.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip