Ασιατικό χάντικαπ: Επεξηγηματικοί πίνακες και under, over

ασιατικό-χάντικαπ-επεξηγηματικοί-πί-166703

To ασιατικό χάντικαπ είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα στοιχήματα και όταν κάποιος γνωρίζει καλά τι είναι, τα προτιμάει σε σχέση με τις απλές αγορές που έχουμε συνηθίσει. Μάλιστα, όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερες στοιχηματικές ενσωματώνουν στην πλατφόρμα τους ασιατικά στοιχήματα.

Ασιατικό χάντικαπ

Σε άλλο άρθρο στο kingbet.net έχουμε αναλύσει με παραδείγματα τι είναι τα ασιατικά χάντικαπ, τις κατηγορίες τους και γιατί συμφέρει να τα επιλέγουμε. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικούς επεξηγηματικούς πίνακες στα ασιατικά χάντικαπ σε σημεία και under/over. Στην πρώτη στήλη βλέπετε τα αρνητικά χάντικαπ που μπροστά έχουν το μείον (-). Στη δεύτερη στήλη είναι η επεξήγησή τους. Ακολούθως υπάρχει το ασιατικό με θετικό πρόσημο (+) και η επέξηγησή του.

Πίνακας ασιατικού χάντικαπ

(-)
Εάν επιλέξετε την ομάδα με Αρνητικό (-) προβάδισμα
(+)
Εάν επιλέξετε την ομάδα με  Θετικό ( + ) προβάδισμα
    DNB      Or     Level
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποσό επιστρέφεται.
   DNB     Or    Level
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποσό επιστρέφεται.
-0, -0,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
+0, +0,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. 
(-0,25)
(+0,25)
-0,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας.
+0,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας.
-0,5, -1
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
+0,5, +1
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
(-0,75)
(+0,75)
-1
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
+1
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
-1, -1,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
+1, +1,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
(-1,25)
(+1,25)
-1,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσοτέρων τερμάτων.
+1,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά.
-1,5 -2
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
+1,5 +2
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά. Εάν η ομάδα χάσει με δύο τέρματα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
(-1,75)
(+1,75)
-2
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
+2
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά. Εάν η ομάδα χάσει με δύο τέρματα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
-2, -2,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
+2, +2,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά. Εάν η ομάδα χάσει με δύο τέρματα διαφορά κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
(-2,25)
(+2,25)
-2,5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσοτέρων τερμάτων.
+2,5
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με διαφορά όχι μεγαλύτερη των δύο τερμάτων.
-2,5 -3
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τεσσάρων ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών τερμάτων κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
+2,5 +3
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με διαφορά όχι μεγαλύτερη των δύο τερμάτων. Εάν η ομάδα χάσει με τρία τέρματα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
(-2,75)
(+2,75)
-3
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τεσσάρων ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά τριών τερμάτων το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
+3
Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με διαφορά όχι μεγαλύτερη των δύο τερμάτων. Εάν η ομάδα χάσει με τρία τέρματα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.

 

Ασιατικό Under/Over

Εκτός από τα σημεία, ασιατικό χάντικαπ μπορούμε να παίξουμε και στα under, over. Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε τις σημαντικότερες αγορές στα ασιατικά under/over και την επεξήγησή τους.

Πίνακας ασιατικού Under Over

Under / Over
    Under     2
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Από 3 γκολ και πάνω χάνει.
    Over       2 
Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνει.
 Under  2.25
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
   Over    2.25
Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνετε όλο το ποντάρισμα.
    Under    2.5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ.
      Over      2.5
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 3 ή λιγότερα γκολ.
 Under  2.75
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται.
   Over    2.75
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Στα 2 γκολ χάνετε όλο το ποσό.
     Under       3  
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Στα 3 γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμα.  
    Over      3 
Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Στα 3 γκολ το ποντάρισμα επιστρέφεται.

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip