Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.04.19|00:12

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Stoiximan: Ειδικά στοιχήματα* στο Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (20-04-2019)

stoiximan-ειδικά-στοιχήματα-στο-μάντσεστερ-σ-178549

Τρεις μέρες μετά το 4-3 των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ διασταυρώνουν τα ξίφη τους ξανά στο «Ετιχαντ», αυτή τη φορά για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι μεγάλες αναμετρήσεις της κατηγορίας, αλλά και όλα τα παιχνίδια του κουπονιού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ προσφέρονται στον Stoiximan με πλήθος αγορών* και ειδικών στοιχημάτων*.

Ο πρώτος στόχος που είχε θέσει Γκουαρδιόλα και διοίκηση αποτελεί παρελθόν για τη Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείστηκε την Τετάρτη από την Τότεναμ εντός έδρας παρά τη νίκη με 4-3, αφού σε συνδυασμό με τη νίκη των Λονδρέζων στο πρώτο ματς της πρωτεύουσας (1-0) και τα εκτός έδρας γκολ την έθεσαν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Το μυαλό επικεντρώνεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το Σάββατο το μεσημέρι φιλοξενεί ξανά την Τότεναμ, σαφώς για τη νίκη που θα την κρατήσει εντός διεκδίκησης του τίτλου, αλλά και να πάρει μίνι εκδίκηση.

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο!

Τι και αν έλειπε ο πρώτος της σκόρερ Χάρι Κέιν; Η Τότεναμ πήγε στο Μάντσεστερ, σημείωσε τρία γκολ και πέτυχε μία επική πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (ήττα 4-3), εκεί όπου θα συναντήσει τον Αγιαξ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας (2-0) και Χάντερσφιλντ (4-0) εντός έδρας.

Στον Stoiximan δεν θα βρούμε μόνο νικητή αγώνα στο ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, αλλά και over ή under, σύνολο τερμάτων, αποτέλεσμα ημιχρόνου, combo επιλογές, ειδικά παικτών, κόρνερ, κάρτες και αλλά πολλά ακόμη ειδικά πονταρίσματα*.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip