Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

09.12.22|04:30

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Προγνωστικά Μουντιάλ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

προγνωστικά-μουντιάλ-τώρα-αρχίζουν-τ-18918

Επιστροφή σήμερα στα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από διήμερο ρεπό στα προγνωστικά Μουντιάλ. Πλέον, βρισκόμαστε στα προημιτελικά και κάθε ομάδα βλέπει ότι το όνειρο της παρουσίας της στον μεγάλο τελικό απέχει δύο ματς. Αναμενόμενο ότι τα παιχνίδια θα έχουν φουλ τακτική, οπότε πρέπει να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί στο παιχνίδι με γκολ.

ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΚΩΔΙΚΟΣ FREE-MUNDIAL

Κροατία – Βραζιλία προγνωστικά

Οι Κροάτες δεν αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Κυνικοί, αποτελεσματικοί και με κρύο αίμα. Βέβαια, αυτή τη φορά αντίπαλος θα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, με παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να «σκοτώσουν» οποιαδήποτε άμυνα. Δεκτό, ωστόσο επιθετικά η Κροατία διαθέτει κι αυτή παίκτες με εμπειρίες και ικανότητες.

Η Βραζιλία έκανε περίπατο κόντρα στη Νότια Κορέα στο α’ μέρος, χαλάρωσε κάπως στην επανάληψη και δέχθηκε το γκολ. Προφανώς και είναι το μεγάλο φαβορί, στα δύο τελευταία της παιχνίδια όμως έδειξε αμυντικά κενά.

Με βάση τα παραπάνω, το G/G που δίνεται στο 2.15 στη Novibet αξίζει της προσοχής μας στα προγνωστικά Μουντιάλ στο Κροατία – Βραζιλία.

Ολλανδία – Αργεντινή προγνωστικά

Άλλο ένα παράδειγμα ομάδας που δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία της μέχρι στιγμής η Ολλανδία, ωστόσο το πινακάκι της είναι πράσινο. Κέρδισε 2-0 τη Σενεγάλη, έμεινε στο 1-1 με τον Ισημερινό, 2-0 το Κατάρ και 3-1 τις ΗΠΑ. Στο τελευταίο, παρουσιάστηκε κλασική ομάδα Φαν Χάαλ, περίμενε τον αντίπαλό της και έβγαινε με ταχύτητα στην αντεπίθεση. Αυτό θα εφαρμόσει και πάλι, δεν την παίρνει να κάνει και διαφορετικά άλλωστε.

Η Αργεντινή, μετά το κάζο της πρεμιέρας κόντρα στη Σαουδική Αραβία μαζεύτηκε, συγκεντρώθηκε και έκανε αυτό που έπρεπε παίρνοντας τα αποτελέσματα που ήθελε, ενώ ταυτόχρονα έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Λογικό φαβορί, δε θα έχει όμως ιδιαίτερα εύκολο έργο.

Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν μπόλικη ισοπαλία, το ματς σήμερα προβλέπεται να είναι κλειστό και η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι πολύ πιθανή. Στο 2.00 στον Stoiximan στο Ολλανδία – Αργεντινή.

Καλά αποτελέσματα στα πονταρίσματά μας…

ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΚΩΔΙΚΟΣ FREE-MUNDIAL

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip