Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΖΒΟΛΕ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Με νίκη απέναντι στην υποβιβασμένη Χεράκλες, η Ζβόλε εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο το 1.45-1.50 στον άσο δεν μπορεί να θεωρηθεί ευκαιρία. Αναμένοντας ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα θα επιλέξω το Over 3,5 (2.20, Novibet).
Bet builder
Ζβόλε Over 6,5 τελικές στην εστία
Ειδικά στοιχήματα
Over 11,5 κόρνερ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΒΟΛΕ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ
Facts Αγώνα
- Γειτονικό ντέρμπι.
- 6-4-2 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Ζβόλε.
- Α’ Γύρος: Χεράκλες – Τσβόλε 8-2.
Δείτε τα προγνωστικά Ολλανδία
Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν, γνωρίζοντας τη συντριβή (6-1 εκτός). Αν και το σκορ ήταν 1-1 μέχρι το 56’, η συνέχεια ήταν καταστροφική, με τη Ζβόλε να δέχεται πέντε γκολ στο διάστημα 57’-82’.
Μολονότι δεν περνάει και την καλύτερή της φάση από πλευράς αποτελεσμάτων (1-5-3), εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά το στόχο της παραμονής.
Τεράστιο το πρόβλημα στην άμυνα, είναι χαρακτηριστικό ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχει δεχθεί συνολικά 13 γκολ! Τα περισσότερα τέρματα τα δέχεται η Ζβόλε στο τελευταίο τέταρτο των ημιχρόνων (33 από τα 66). Καλύτερό της διάστημα το πρώτο 15λεπτο (10 γκολ).
Παραμένουν εκτός οι εξτρέμ Σορετίρε (24/5), Ναμλί (13/2) και Φαμπέρσκι (18/0), ο κίπερ Σχέντελααρ (2/0) και ο στόπερ Φαν ντερ Χάαρ (3/0). Επιστρέφει ο μέσος Μοντέιρο (18/2), αμφίβολος ο αμυντικός χαφ Ντα Γκάμα (8/0).
Υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά τη νέα ήττα που υπέστη στο παιχνίδι με τη Φόλενταμ (0-2 εντός). Είχε μια-δυο καλές στιγμές για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και στις αρχές του δευτέρου μέρους «λύγισε» δεχόμενη δύο γκολ στο διάστημα 55’-62’.
Μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία, εξέλιξη η οποία δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς ήταν σταθερά η χειρότερη ομάδα της φετινής Eredivisie από το ξεκίνημα της σεζόν.
Αναμένεται να υπάρξει ριζικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, ενώ εκτός απρόοπτου ο προπονητής Φάμπερ θα συνεχίσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
Συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-8). Over 2,5 έληξαν τα 22 από τα 31 παιχνίδια της Χεράκλες στο πρωτάθλημα. Διαθέτει τη χειρότερη -με διαφορά- άμυνα στην κατηγορία (79 γκολ).
Παραμένει εκτός ο στόπερ Τε Βίερικ (20/1), αμφίβολοι οι εξτρέμ Ούνουφαρ (18/2) και Σάντσες (11/2).