-
Αποδόσεις
-
Εκτίμηση
-
LIVE
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Τρομερή η επιθετική ποιότητα των δύο ομάδων. Μία μόνο ματιά στα ρόστερ αρκεί για να το αντιληφθεί κανείς. Μάλιστα, έχουν βρει ρυθμό αμφότερες, ειδικά η Τραμπζονσπόρ, που ξόδεψε λιγότερες δυνάμεις την Πέμπτη και έχει πιο βατό ματς μπροστά της. Χάνει μεγάλη δύναμη μακριά από το σπίτι της η Μπεσίκτας, θα της λείψει και ο Κοκτσού από τη μεσαία γραμμή, με τον συνδυασμό 1Χ και Over 1,5 στο 1.90 της Interwetten να είναι η λύση.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Facts Αγώνα
- 15-16-19 η παράδοση.
- G/G ήταν τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
Δες τα προγνωστικά Τουρκία
Με κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στη Φιλανδία. Η Κουόπιο δεν της προέβαλε σοβαρή αντίσταση, με την ίδια να κερδίζει 3-0 ως το 47’, χάρη σε γκολ των Ονουάτσου (που αποχώρησε τραυματίας λίγο μετά), Σαλάχ και Φρανκουλίνο. Το 1-3 του 54’ την άγχωσε λίγο, ο Ονανά απέκρουσε πέναλτι στο 59’ και ο Φρανκουλίνο καθάρισε οριστικά στις καθυστερήσεις. Εν τέλει, στην εκπνοή διαμορφώθηκε το τελικό 2-4.
Ύμνοι γράφονται για τον Σαλάχ στην Τουρκία και δικαίως, αφού ο Αιγύπτιος δεν πήγε για τα συντάξιμα στην Τραπεζούντα, με πιο πρόσφατα όργια αυτά της Πέμπτης με την Κουόπιο. Βέβαια, ο πανζουρλισμός για τον αστέρα της Τραμπζονσπόρ αφήνει κάπως στο περιθώριο τον Τόμας Ράις, ο οποίος απ’ όταν ανέλαβε έχει αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Με 3/3 νίκες (4-0 τη Γαλατά, 3-0 τη Σαμσουνσπόρ και 4-2 την Κουόπιο) τονίζει πια πως επόμενος στόχος είναι η κορυφή στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη ακολουθεί η υποδοχή της Χαρτς για τη δεύτερη αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ.
Τιμωρημένος είναι ο Καρμπασακάλ (μέσος, 6 συμ.), τραυματίες οι Ονουάτσου (επιθετικός, 7 συμ./2 γκολ), Μαλινόφσκι (μέσος, 2 συμ.), Τσέβικαν (τερματοφύλακας, 0 συμ.) και Ναγίρ (επιθετικός, 0 συμ.), ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Εσκιχέλακ (αμυντικός, 7 συμ.), που δεν αγωνίστηκε την Πέμπτη.
Νίκες σαν αυτή της περασμένης Πέμπτης είναι που μεγαλώνουν το στάτους μίας ομάδας στην Ευρώπη. Η Χοφενχάιμ δεν μπορούσε να τη δαμάσει, με τον Μουρίγιο να ανοίγει το σκορ στο 60’ και παρά την ισοφάριση του 68’, η φόρα δεν κοβόταν. Σε κέφια ο Χιέον-Γκιου Οχ, κατάφερε να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα γερμανικά δίχτυα (72’ και 79’), αντικαθιστώντας επάξια τον Βλάχοβιτς. Εν τέλει, ήρθε η μείωση για το 2-3 στο 87’, που δεν άλλαξε τα δεδομένα.
Μεγάλο διπλό για την Μπεσίκτας, έκανε το 2/2 στο Γιουρόπα Λιγκ και αποδεικνύει περίτρανα πως δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα-φιάσκο. Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο έχει βάλει σωστές βάσεις, οι «μαύροι αετοί» είναι μέσα σε κάθε τους στόχο και αν καταφέρουν να διορθώσουν τη μέτρια εκτός έδρας παρουσία τους εντός συνόρων (1-0-2), θα διεκδικήσουν ως το τέλος τον τίτλο. Νέο σπουδαίο ματς έπεται, με την Κρίσταλ Πάλας να έρχεται στην Κωνσταντινούπολη για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.
Τραυματίστηκε ξανά την Πέμπτη ο αρχηγός Κοκτσού (μέσος, 7 συμ./2 γκολ) και δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί απόψε. Εκτός εδώ και καιρό ο Ράσιτσα (επιθετικός, 2 συμ.). Δεν υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση του Βλάχοβιτς (επιθετικός, 5 συμ./6 γκολ), που λόγω στομαχικών διαταραχών δεν ακολούθησε την αποστολή στη Γερμανία, λογικά θα είναι διαθέσιμος.