-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Σεν Γκάλεν μπορεί να προέρχεται από ταξίδι και μεσοβδόμαδη αναμέτρηση, ωστόσο η Λουκέρνη στα πρώτα δύο παιχνίδια εμπνέει ανησυχία με τις εμφανίσεις της, ενώ έχει και νέο προπονητή τη φετινή σεζόν. Αν την βρει ευάλωτη στο «Kybunpark», η Σεν Γκάλεν μπορεί εύκολα να επικρατήσει. Επιλέγουμε «άσο» στο 1.95 της Novibet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ελβετίας.
- 28-23-34 το ρεκόρ στα μεταξύ τους.
Με 2/2 ξεκίνησε το πρωτάθλημα Ελβετίας η Σεν Γκάλεν, παρόλο που παράλληλα έχει και μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Την αγωνιστική που μας πέρασε, αν και δεν πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση, έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της νεοφώτιστης Βαντούζ με 3-2.
Προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τον φορ Μπαλντέ, ωστόσο στη συνέχεια υποχώρησε και δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της, δεχόμενη την ανατροπή (11’, 55’). Έκτοτε, με τον Οβούσου να περνάει στον αγωνιστικό χώρο, πέρασε στην αντεπίθεση, με τον 21χρονο Ιταλό να σκοράρει δις και να χαρίζει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.
Παράλληλα, την περασμένη Πέμπτη έβαλε τον εαυτό της με ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, με την ομάδα του Ενρίκο Μάασεν να ταξιδεύει στο Τιράσπολ της Μολδαβίας και να φεύγει με τη νίκη (3-1), χάρη στα τέρματα των Βίτζιγκ, Χουζνίκερ και Φροκάι, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή.
Μόνιμα εκτός οι Αμπρόσιους, Εφεκέλε, Μέι, Νεζίρι και Βίμπελ.
Αμφίβολοι ο καλός χαφ Μπουκφαλά, ο στόπερ Γκααλ και ο στόπερ Στάνιτς. Μικρό ροτέισον πραγματοποίησε ο Ενρίκο Μάασεν απέναντι στη Σέριφ, εκτιμώ πως θα αγωνιστεί με βασικούς σήμερα.
Βίοι αντίθετοι με τη Σεν Γκάλεν, καθώς ξεκίνησε με δύο ήττες το πρωτάθλημα. Την αγωνιστική που μας πέρασε, έφυγε με το βαρύ 0-3 από την έδρα της Σιόν. Ουσιαστικά, όλο το παιχνίδι πήρε αυτή την τροπή λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο χαφ Οβούσου μόλις στο 3ο λεπτό.
Με την ομάδα του Πόρτμαν να μένει με 10 παίκτες από τόσο νωρίς, δεν κατάφερε να κάνει πολλά στον αγωνιστικό χώρο και παραδόθηκε στις… ορέξεις των γηπεδούχων.
Αξίζει να επισημάνουμε ξανά πως ο Πόρτμαν άφησε τον ρόλο του ως υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας και ανέλαβε ως προπονητής, διαδεχόμενος τον επιτυχημένο Μάριο Φρικ, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από πέντε χρόνια.
Εκτός ο τιμωρημένος χαφ Οβούσου.