ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΤΙΓΚΡΕ
CSA
01:00
22.07

ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΤΙΓΚΡΕ

Και στο βάθος… εμφύλιος
1
X
2
Εκτίμηση
Γκραν Πάρκε Σεντράλ (37.000), Μοντεβιδέο
11° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΤΙΓΚΡΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Χρήστος Χρυσαΐτης Χρήστος Χρυσαΐτης
Ώρα έναρξης: 01:00
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

Απόδοση: 2.35
novibet Παίξε νόμιμα

Οι δύο ομάδες έχουν υψηλές φιλοδοξίες για αυτή τη διοργάνωση. Περισσότερο ίσως η Νασιονάλ, άλλωστε γενικά το ουρουγουάνικο ποδόσφαιρο έχει να πανηγυρίσει διεθνή τίτλο σε συλλογικό επίπεδο από το μακρινό 1988. Η έδρα πιστεύω ότι θα παίξει τον ρόλο της και νομίζω ότι ο άσος μας προσφέρεται σε δίκαιες αποδόσεις στη Novibet.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΤΙΓΚΡΕ

Facts Αγώνα

  • Η Νασιονάλ από την Ουρουγουάη υποδέχεται την Τίγκρε από την Αργεντινή.
  • Πρώτος αγώνας για την ενδιάμεση φάση του Κόπα Σουνταμερικάνα. Θα ακολουθήσει ρεβάνς. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και δεν υπάρχει παράταση. Σε περίπτωση ισορροπίας μετά τη ρεβάνς, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
  • Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τη Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε, οπότε υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ουρουγουάνικο «εμφύλιο».
  • Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2027 χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.
  • Η Νασιονάλ προέρχεται από 3/4 Over 2,5. Όμως στα δύο τελευταία της παιχνίδια στον όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες έφερε ισάριθμα Under 1,5.
  • Η Τίγκρε μετρά τρία σερί Under 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.
ΝΑΣΙΟΝΑΛ
Ρεπορτάζ

Η Νασιονάλ κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες και έτσι μεταφέρθηκε στην ενδιάμεση φάση του Κόπα Σουνταμερικάνα. Είχε ισορροπημένο ρεκόρ (2-2-2), ενώ το τρίποντο που χρειαζόταν την τελευταία αγωνιστική (1-0 εντός έδρας την Κοκίμπο Ουνίδο από τη Χιλή) ήρθε πολύ δύσκολα, καθώς χρειάστηκε να παίξει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα. Σκόραρε στο 7ο λεπτό με τον επιθετικό Μάξι Γκόμες.

Στο πρωτάθλημα Ουρουγουάης είχε ένα απογοητευτικό Απερτούρα όπου τερμάτισε 7η με ρεκόρ 7-1-7. Αυτές τις μέρες διεξάγεται το Τορνέο Ιντερμέδιο που είναι το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Οι 16 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των οκτώ και θα δώσουν επτά παιχνίδια προκειμένου στη συνέχεια οι δύο νικήτριες να παίξουν στον τελικό. Παράλληλα οι βαθμοί που συγκεντρώνονται, προστίθενται στη συνολική κατάταξη που είναι και η πιο σημαντική στη μάχη για τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Μετά από έξι αγωνιστικές, η Νασιονάλ «τρέχει» ρεκόρ 3-1-2 και χρειάζεται νίκη την ερχόμενη Παρασκευή εντός έδρας με την Προγκρέσο και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παίξει στον τελικό του Ιντερμέδιο. Την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκε με 1-2 ως γηπεδούχος από τη Γουόντερερς, παίζοντας από το 53’ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο 20χρονος αριστερός μπακ Τομάς Βιέρα (15/0). Τραυματίας ο αμυντικός Νικολάς Ροντρίγκες (13/0). Ο νεοαποκτηθείς διεθνής Κοσταρινακός κεντρικός αμυντικός Κάλβο (2/0) ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και είναι αμφίβολος.

(4-3-3): Μαρτίν Αρίας – Ανσέτα, Κοάτες, Ρόχελ, Κάνδιδο – Μπότζιο, Μπρούνο Ζουκουλίνι, Ντος Σάντος – Λοντέιρο – Μπαρσία, Μάξι Γκόμες, Ροντρίγκο Μαρτίνες

ΤΙΓΚΡΕ
Ρεπορτάζ

Η Τίγκρε έμεινε οριακά εκτός των πλέι-οφ του Απερτούρα Αργεντινής. Κατέλαβε τη 10η θέση στον όμιλό της με ρεκόρ 4-8-4 και απέχοντας έναν πόντο από την προνομιούχο πρώτη οκτάδα. Στην τελευταία αγωνιστική είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από τη Ροσάριο Σεντράλ αλλά χρειαζόταν νίκη για να προκριθεί.

Ήδη έχει μπει σε αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή, αφού την προπερασμένη Κυριακή ηττήθηκε σε ουδέτερο έδαφος με 1-0 από την Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Κυπέλλου. Δέχτηκε το γκολ στο 35’ και στάθηκε τυχερή στο 75’ όταν ακυρώθηκε δεύτερο γκολ για την Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια επειδή θεωρήθηκε ότι στη σέντρα που προηγήθηκε η μπάλα είχε βγει έξω, κάτι που μάλλον δεν ίσχυε. Πάντως στο 85’ έχασε πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τους αντιπάλους της να διώχνουν δύο φορές πάνω στη γραμμή.

Στον όμιλο του Σουνταμερικάνα κατέλαβε τη 2η θέση κερδίζοντας την τελευταία αγωνιστική με 2-0 εντός έδρας την αποκλεισμένη Αλιάνσα Ατλέτικο από το Περού και εκμεταλλευόμενη το 0-0 στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Αμέρικα Κάλι και Μακαρά. Αν κέρδιζε η Αμέρικα, τότε η Τίγκρε θα ισοβαθμούσε στη 2η θέση με τη Μακαρά αλλά θα τερμάτιζε 3η λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων και δεν θα συνέχιζε στη διοργάνωση.

Το ερχόμενο Σάββατο η Τίγκρε θα φιλοξενηθεί από την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο στην πρεμιέρα της στο Κλαουσούρα Αργεντινής.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Ραμόν Αρίας (12/1). Μακροχρόνια τραυματίας ο μέσος Σιμόν Γκονσάλο Ριβέρο (0/0).

(5-3-2): Ζενόμπιο – Βαλεντίν Μορένο, Χοακίν Λάσο, Μπαριονουέβο, Φεντερίκο Άλβαρες, Μαρτίν Γκαράι – Ελίας, Λέγιες, Ελίας Καμπρέρα – Άλφιο Οβιέδο, Ιγνάσιο Ρούσο

Στατιστικά

Casino