Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΡΒΙΑ U21 - ΛΕΤΟΝΙΑ U21
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ U21
Στην πρώτη φάση των προκριματικών, οι νικητές των 9 Ομίλων μαζί με τον καλύτερο δεύτερο παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για τα τελικά. Οι υπόλοιπες 8 δεύτερες ομάδες θα παίξουν στη 2η φάση, σε διπλά ματς, ώστε να προκύψουν οι άλλες 4 που θα προκριθούν στα τελικά.
Ηδη έχουν τσεκάρει το εισιτήριό τους οι διοργανώτριες Ουγγαρία και Σλοβενία.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν:
1. Μεταξύ τους βαθμοί
2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους
3. Περισσότερα γκολ στα μεταξύ τους
4. Εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους
5. Συνολική διαφορά τερμάτων
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Νέναντ Μιλοβάνοβιτς, καθώς έχασε 1-0 εκτός έδρας από τη Ρωσία.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 20’, ενώ από το 59’ έπαιζε με 10 παίκτες. Η εμφάνισή της πάντως δεν ήταν κακή, είχε φάσεις ακόμη και με παίκτη λιγότερο.
«Χάσαμε από μια δυνατή ομάδα. Η Ρωσία, η Πολωνία και εμείς θεωρούμαστε από τα φαβορί του Ομίλου για την πρόκριση και παρότι δεν είναι ευχάριστο το να χάνεις, όταν παίζεις με τόσο δυνατές ομάδες, πρέπει να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς την ήττα. Εχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς, καθώς ναι μεν η Λετονία μπορεί να έρχεται από ήττα, το ίδιο όμως κι εμείς και πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κερδίσουμε», δήλωσε ο Μολιβάνοβιτς.
Τιμωρημένος φυσικά ο αποβληθείς βασικός μέσος Ιβάν Ιλιτς, που αποτελεί και τον μοναδικό πονοκέφαλο για τον Σέρβο εκλέκτορα.
Πάλεψε όσο μπορούσε το συγκρότημα του Ντένις Καζάκεβιτς απέναντι στην ισχυρή Πολωνία, εντούτοις λύγισε χάνοντας εντός έδρας με 0-1. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 27’, ενώ στη συνέχεια γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις, χάνοντας πάντως και η ίδια δύο καλές ευκαιρίες.
Στόχος είναι ένα καλό πλασάρισμα και σίγουρα η αποφυγή της τελευταίας θέσης.
«Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Η Πολωνία είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, έχουν παίκτες που παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα και όσο και να θέλουμε, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας για να κερδίζουμε τέτοια ματς. Μπροστά μας έχουμε τώρα τη Σερβία, άλλη μια δυνατή ομάδα που μάλιστα θα την αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και πιστεύω πως αν είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα», δήλωσε ο Καζάκεβιτς.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο πρόβλημα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Πολωνία.