-
Αποδόσεις
-
Εκτίμηση
-
LIVE
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΧΑΡΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μία Μάδεργουελ που δεν κάνει ούτε τα βασικά τελευταία, βρισκόμενη σε πολύ κακό φεγγάρι και μία Χαρτς που έχασε με κάτω τα χέρια από τη Σέλτικ και στη συνέχεια στην Τραπεζούντα. Πού να μπλέξει κανείς εδώ με σημείο; Χίλιες φορές το χαμηλό, αλλά πολύ πιθανό G/G στο 1.52 του Pamestoixima.gr.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΧΑΡΤΣ
Facts Αγώνα
- 29-16-33 η παράδοση.
- Αήττητη είναι η Χαρτς στα 7 τελευταία με τη Μάδεργουελ (3-4-0).
Δες τα προγνωστικά Πρέμιερ Σκωτίας
Έφτασε στο πλεονεκτικό σημείο να έχει φέρει τούμπα το παιχνίδι με την Κιλμάρνοκ, αλλά κάπου εκεί τα έχασε κιόλας. Τα γκολ των Λάουρ και Πάλμερ-Χάουντεν την έβαλαν μπροστά στο σκορ, ωστόσο γρήγορα ήρθε η ισοφάριση (58’) και με την ψυχολογία στα τάρταρα, δεν άργησε να δεχθεί την ανατροπή στην ανατροπή (69’), χάνοντας με 3-2.
Ο Άλφρεντ Γιόχανσον παραδέχθηκε μετά την ήττα στο Κιλμάρνοκ πως η άμυνα της ομάδας του ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου. Απόλυτο δίκιο είχε, αλλά φέρει τεράστια ευθύνη και ο ίδιος, με τη Μάδεργουελ να παραπαίει. Έφτασε πια τις 5 διαδοχικές ήττες, η αισιοδοξία του καλοκαιριού για συνέχεια της περσινής επιτυχίας έχει κάνει φτερά και αν δεν υπάρξει βελτίωση, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στη θέση του προπονητή.
Σταθερά εκτός οι Χέντρι (επιθετικός, 0 συμ.), Πρίστμαν (αμυντικός, 2 συμ.), ΜακΓκίν (μέσος, 0 συμ.) και Γουίλιαμς (αμυντικός, 4 συμ.).
Εντός προγράμματος ήττα στην Τραπεζούντα. Αυτή την Τραμπζονσπόρ δεν μπορούσε αν την κοιτάξει στα μάτια, ειδικά με την ψυχολογία που είχε ταξιδεύοντας για την Τουρκία. Μόνο τα κέφια του Σαλάχ αρκούσαν για να επιστρέψει με άδεια χέρια στο Εδιμβούργο, αφού η παρέα του Αιγύπτιου, με αυτόν μπροστάρη, την κέρδισε με 2-0.
Η άμυνα της Χαρτς όχι απλά προβλημάτισε, αλλά απογοήτευσε οικτρά όταν ήρθε ο διασυρμός από τη Σέλτικ πριν από μία εβδομάδα. Ασήκωτο το τελικό 7-1, ακόμα άπαντες στην ομάδα ασχολούνται με αυτό, κάτι που αρκούσε για να χαλάσει την εν γένει καλή παρουσία της και στη φετινή Πρέμιερ. Στο -8 από την κορυφή, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο, αλλά όσο πιο κοντά παραμένει, τόσο καλύτερα θα είναι για την ίδια.
Φρέσκα προβλήματα αυτά των Μίλνε (αμυντικός,6 συμ.) και Μπόρχεβινγκ (αμυντικός, 5 συμ.), σταθερά εκτός οι Αγκιού (μέσος, 2 συμ.), Φίντλεϊ (αμυντικός, 7 συμ.), Χάλκετ (αμυντικός, 0 συμ.), ΜακΈντι (μέσος, 7 συμ./1 γκολ), Ρενό (μέσος, 1 συμ./1 γκολ) και Σπίταλ (επιθετικός, 4 συμ.).