ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΛΙΕΘ
21:45
06.10

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Να μείνει στην κορυφή
1
X
2
Εκτίμηση
Ιλόβσκι Ρούντολφ Στάντιον (5.054), Βουδαπέστη
15° C Αίθριος
Novasports Extra 1
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έφτιαξε ξανά την ψυχολογία της η Φινλανδία, μετά τη νίκη στο ντέρμπι του ομίλου με την Αλβανία. Ταξιδεύει με τον αέρα του φαβορί στην ουδέτερη Βουδαπέστη για να βγάλει από την εξίσωση της ανόδου τη Λευκορωσία, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς μετά από δύο χρόνια! Ναι μεν οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά εξακολουθούν να υπερτερούν σχεδόν σε κάθε τομέα των Λευκορώσων. Ποντάρισμα στο διπλό, που παίζεται στο 1.95 από την Bwin.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Facts Αγώνα

  • Φάση Ομίλων για τη Γ’ Κατηγορία του Nations League. Οι τέσσερις νικήτριες των ομίλων της League C ανεβαίνουν απευθείας στη League B. Οι δεύτερες των ομίλων θα παίξουν πλέι-οφ ανόδου με τις τέσσερις ουραγούς της League B. Οι τρίτες και οι ουραγοί της League C παραμένουν στην κατηγορία.
  • Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 4) Συνολική διαφορά τερμάτων, 5) Καλύτερη επίθεση, 6) Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας, 7) Περισσότερες νίκες, 8) Περισσότερες νίκες εκτός έδρας, 9) Βαθμοί ποινής, 10) Θέση κατάταξης κατά την κλήρωση των ομίλων.
  • Η Λευκορωσία αναγκάζεται να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.
  • Αήττητη η Φινλανδία σε έξι αναμετρήσεις με τη Λευκορωσία, με τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες, σύμφωνα με τις αναλύσεις αγώνων.
  • Τρία διαδοχικά Over 3,5 στα εντός έδρας παιχνίδια της Λευκορωσίας, επίσημα και φιλικά.
  • Τρία διαδοχικά Over 2,5 στα εκτός έδρας παιχνίδια της Φινλανδίας στο κουπόνι, επίσημα και φιλικά.

Δείτε τα προγνωστικά Nations League

Λευκορωσία ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
Ρεπορτάζ

Την πρώτη επίσημη νίκη μετά από δύο και πλέον χρόνια πέτυχε η Λευκορωσία. Τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει ήταν στο εκτός έδρας ματς με το Λουξεμβούργο, στις 8 Σεπτεμβρίου 2024. Ακολούθησαν έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, για να φτάσουμε στο προηγούμενο Σάββατο, όταν κέρδισε 4-0 το Σαν Μαρίνο και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Κυριαρχική η εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους προηγήθηκε με τον Κοτσεβόι και στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως το 2-0 του Σουμάνσκι στο 65’, τελείωσε ουσιαστικά το ματς. Μάλιστα, η Λευκορωσία πέτυχε ακόμη δύο γκολ με τους Εμπόνγκ (68’) και ξανά τον Κοτσεβόι στο 88’.

Στους τέσσερις βαθμούς πλέον στον όμιλο, αφού είχε προηγηθεί το 0-0 στο Ελσίνκι. Δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, αφού η τέταρτη κατηγορία καταργείται και εξακολουθεί να ελπίζει σε μια θέση στην πρώτη δυάδα. Πολλά, όσον αφορά αυτή τη συνθήκη, θα παιχτούν στο αποψινό παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν κλήθηκαν οι Παρκομένκο (αμυντικός), Καβάλιοφ (μέσος), Λισάκοβιτς (μέσος), Κίρεφ (μέσος) και ο Μορόζοφ (επιθετικός).

Η αποστολή της Λευκορωσίας

Τερματοφύλακες: Π. Παβλιουτσένκο (Βιτέμπσκ), Φ. Λαπούκοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Α. Κούντραβετς (Ντιναμό Μινσκ)

Αμυντικοί: Κ. Πιασένιν (Κρίλια), Ζ. Βολκόφ (Βιτέμπσκ), Β. Μάλκεβιτς (Ουράλ), Γκλ. Σεφτσένκο (Τορπέντο Μόσχας), Ρ. Μπεγκούνοφ (Ντιναμό Μινσκ), Βλ. Κάλινιν (Ντιναμό Μινσκ), Ι. Τιχομίροφ (Ίσλοτς), Κ. Γκομάνοφ (Βιτέμπσκ)

Μέσοι: Μ. Εμπόνγκ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Γ. Γιαμπλόνσκι (Αστέρας Τρίπολης), Β. Γκρόμικο (Βιτέμπσκ), Β. Μποτσέροφ (Βιτέμπσκ), Α. Κοτσεβόι (Βιτέμπσκ), Α. Σελιάβα (Ντιναμό Μινσκ), Γ. Μαλασέβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Α. Σουμάνσκι (Άκρον Τολιάτι), Ντ. Γκαλιάτα (Άρης Λεμεσού), Α. Κοβάλεφ (Φακέλ Βορονέζ)

Επιθετικοί: Β. Λισάκοβιτς (Τομπόλ), Ζ. Μπαρκόφσκι (Πολόνια Βαρσοβίας), Τρ. Μαλνιτσένκο (Πόρτο Β’), Τ. Σιμανένκα (Γκόμελ)

Προπονητής: Β. Γκοντσαρένκο

Φινλανδία ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Ρεπορτάζ

Ρέφαρε άμεσα την γκέλα στο εντός έδρας ματς με τη Λευκορωσία, επιστρέφοντας στις νίκες με το (επίσης εντός έδρας) 2-1 επί της Αλβανίας, σε ένα παιχνίδι όπου της πήγαν όλα δεξιά. Μπόρεσε έτσι να βρεθεί στην κορυφή του γκρουπ, στο +1 από τους Αλβανούς και στο +3 από τη Λευκορωσία, ωστόσο δεν έχει καταφέρει τίποτα ακόμη, αφού στόχος της είναι η άνοδος στη δεύτερη κατηγορία.

Αιφνιδιάστηκε, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό, αλλά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 22’. Το εκμεταλλεύτηκε γρήγορα, ισοφαρίζοντας με τον Βάλτα στο 26’. Η αλήθεια είναι πως δεν φάνηκε διαφορά στο 11 vs 10, με την Αλβανία να είναι πιο επικίνδυνη, ωστόσο στο 71’ ο Βάλτα την έβαλε μπροστά στο σκορ, με το τέταρτό του γκολ σε αυτό το Nations League. Κινδύνεψε με την ισοφάριση, κατάφερε όμως να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο. Ακολουθεί απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων.

Όλα ανοικτά, ακόμη, στο γκρουπ, με το ματς στη Βουδαπέστη να είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, αφού αν κερδίσει, θα έχει εξασφαλίσει θέση στην πρώτη δυάδα και θα παίξει τα ρέστα της απέναντι στην Αλβανία για την πρωτιά και την απευθείας άνοδο.

Αγωνιστικά Νέα

Μπόλικα τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιάκομπ Φρίις. Πριν από το ματς με τη Λευκορωσία είχαν ήδη αποχωρήσει από την αποστολή οι Λουντ (μέσος) και Τένχο (αμυντικός), ενώ πλέον θα στερηθεί τους Κόσκι (αμυντικός, επίσης τραυματίας), Κάιρινεν (μέσος, συμπλήρωσε κάρτες) και Καμαρά (μέσος, ζήτησε την άμεση επιστροφή του η ΚΠΡ).

Συγκριτικά με την προηγούμενη αποστολή, εκτός έμειναν οι Γιόρονεν (κίπερ), Άλχο (αμυντικός), Κίλο (αμυντικός), Γιάνσον (αμυντικός), Αρίφι (μέσος), Πίχτια (μέσος), Άντμαν (επιθετικός), Σκίτα (επιθετικός) και Τέρχο (επιθετικός).

Αντίθετα, επέστρεψαν στις κλήσεις οι Μπέργκστρομ (κίπερ), Λάχτενμακι (αμυντικός), Σταλ (αμυντικός) και Βάλακαρι (μέσος), ενώ το ντεμπούτο του σε αποστολή της ομάδας ανδρών πραγματοποιεί ο Σβάνμπακ (επιθετικός).

Η αποστολή της Φινλανδίας

Τερματοφύλακες: Λ. Χράντετσκι (Μονακό), Β. Σίνισαλο (Σέλτικ), Λ. Μπέργκστρομ (Μαγιόρκα)

Αμυντικοί: Τ. Μιέτινεν (Μιάλμπι), Ρ. Μάχουτα (Παρντουμπίτσε), Σ. Μιέτινεν (Ίστρα), Γ. Λάχτενμακι (Νόρντζελαντ), Α. Σταλ (Τζουργκάρντεν), Λ. Βάισανεν (Χάκεν)

Μέσοι: Μ. Πέλτολα (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Λ. Βάλτα (Λος Άντζελες FC), Σ. Βάανανεν (Καρλσρούη), Α. Μαρκίγεφ (Νυρεμβέργη), Α. Σούχονεν (Οντένσε), Ντ. Αρίφι (Γκρόιτερ Φιρτ), Ο. Βάλακαρι (Σαν Ντιέγκο FC)

Επιθετικοί: Τ. Κέσκινεν (Οντένσε), Μπ. Κάλμαν (Αννόβερο), Γ. Πιοχγιάνπαλο (Παλέρμο), Ντ. Χάκανς (Λεχ Πόζναν), Ο. Γιούκολα (Καϊράτ Αλμάτι), Αν. Σβάνμπακ (Χάκεν)

Προπονητής: Γ. Φρίις

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 4-2-3-1
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 4-3-3
21
Fedor Lapoukhov
2
Kiril Pechenin
Kirill Gomanov
Zakhar Volkov
67
Roman Begunov
14
Evgeniy Yablonski
Maks Ebong
Artem Shumansky
Valeri Gromyko
Artem Kontsevoy
Trofim Melnichenko
1
Lukas Hradecky
Juho Lahteenmaki
Samuli Miettinen
33
Tony Miettinen
Adam Stahl
Leo Walta
Adam Markhiev
6
Santeri Vaeaenaenen
11
Daniel Haakans
20
Joel Pohjanpalo
21
Adrian Svanbaeck
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 4-3-3

Στατιστικά

Casino