Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
FC ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Οι 3 διαδοχικές ήττες εξανέμισαν τις τελευταίες ελπίδες της ΦΚ Αϊντχόφεν για είσοδο στα πλέι οφ, όμως θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με κάτι καλύτερο. Θα κυνηγήσει τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τη Χέλμοντ και μοιάζει αρκετά πιθανό να τα καταφέρει, με δεδομένη την προβληματική παρουσία που έχουν συνήθως οι αντίπαλοι στα ταξίδια τους. Πιθανή η επαλήθευση του άσου στη Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ FC ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ
Facts Αγώνα
- Γειτονικό ντέρμπι της Βόρειας Βραβάντης.
- Α’ ΓΥΡΟΣ: Χέλμοντ – ΦΚ Αϊντχόφεν 1-0
- Η Χέλμοντ διατήρησε το αήττητο στις τελευταίες 3 επισκέψεις της στο «Γιαν Λάουερς» (2-1-0).
Δείτε τα προγνωστικά Β’ Ολλανδίας
Η 3η διαδοχική ήττα για τη ΦΚ Αϊντχόφεν ήρθε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουτρέχτη Β (3-0). Κινδύνευσε από το ξεκίνημα και δέχθηκε 2 γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών (Ελ Αργκιουί 22’ πέν., Μποχέντε 24’), «φωνάζοντας» πάντως δικαίως για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε ανάμεσα στα γκολ. Στις αρχές της επανάληψης δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα (Μποχέντε 47’), ενώ στις καθυστερήσεις έμεινε με παίκτη λιγότερο (Μπρίσον 93’).
Η ΦΚ Αϊντχόφεν φάνηκε «λίγη» μέσα στον Απρίλιο (0-1-3), χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις, πληρώνοντας το έτσι κι αλλιώς περιορισμένο ρόστερ. Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Γιαν Πόορτφλιτ πάντως, τα πήγε καλύτερα, γεγονός που οδήγησε και στην ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού.
Εξέτισε για τη ΦΚ Αϊντχόφεν ο μπακ Ρένφρουμ (22/0). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Νέισκενς (36/1) και ο μεσοεπιθετικός Μπρίσον (17/1). Τραυματίας ο ποιοτικός εξτρέμ Ντέινεν (14/1).
Στο τελευταίο φετινό παιχνίδι στο γήπεδό της, η Χέλμοντ κατέκτησε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Φένλο (2-0), βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί (0-4-5). Είχε την επιθετική υπεροχή και μερικές πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, παραμένοντας σε θέση οδηγού και στις αρχές της επανάληψης. Σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βγαίνουν μπροστά, αλλά τότε ήταν που δέχθηκαν τα γκολ (Μπαϊράμι 77’, Μακάνζα 79’), αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν.
Αν και έχει ξεμείνει εδώ και πολύ καιρό από στόχους, η Χέλμοντ χρειαζόταν την επιστροφή στις επιτυχίες. Για μια ακόμη σεζόν πάντως, δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ, πληρώνοντας κυρίως την έλλειψη του εύκολου γκολ, αλλά και την προβληματική παρουσία μακριά από το γήπεδό της (2η χειρότερη επίδοση στην κατηγορία με 2-4-12). Ελπίζει αυτό να αλλάξει στο γειτονικό Αϊντχόφεν, όπου στις πρόσφατες επισκέψεις της διατήρησε το αήττητο.
Έμεινε στον πάγκο στο προηγούμενο παιχνίδι και ενδεχομένως να επανέλθει ο πρώτος σκόρερ της Χέλμοντ, Λούκοβιτς (30/10).