-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΣΤΡΕΛΑ ΑΜΑΔΟΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δυό ομάδες με αντίθετο στυλ παιχνιδιού, αλλά εξίσου πετυχημένο μέχρι στιγμής. Η Μπράγκα έχει πιο αμυντικό προσανατολισμό, δεχόμενη λίγες φάσεις. Αντιθέτως, η Εστρέλα Αμαδόρα είναι πιο… χύμα. Δύσκολο να προβλέψεις ποια θα μπορέσει να επιβάλει το ρυθμό της στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το εύρος γκολ «2-5» είναι το πιο ασφαλές και σε συνδυασμό με το «Χ2» παίρνουμε μία τίμια απόδοση στη Superbet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΡΕΛΑ ΑΜΑΔΟΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ
Facts Αγώνα
- Εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Primeira Liga στο κουπόνι στοιχήματος.
- Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, στην Αλβέρκα, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Εστρέλα Αμαδόρα.
- Η Μπράγκα δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Εστρέλα Αμαδόρα, σύμφωνα με τα στατιστικά (3-3-0).
- G/G+Over 3,5 και τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της Εστρέλα Αμαδόρα.
- Under 2,5 τα τρία από τα πέντε τελευταία επίσημα εκτός έδρας ματς της Μπράγκα.
Δείτε τα προγνωστικά Α Πορτογαλίας
Η τακτική «όσα φάμε και όσα βάλουμε», μέχρι στιγμής, δεν πάει και τόσο άσχημα για τους «τρικολόρ», οι οποίοι παραμένουν αήττητοι μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Primeira Liga.
Η Εστρέλα Αμαδόρα έχει πάρει τρεις ισοπαλίες με το ίδιο ακριβώς σκορ (2-2) και μία νίκη με 3-2, με τα παιχνίδια της, όπως φαίνεται και από τα σκορ, να έχουν «τρελό» ρυθμό και πολλές φάσεις. Το περασμένο Σάββατο (5/9) υποδέχθηκε τη Φαμαλισάο σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με λίγες φάσεις εκατέρωθεν και… φουλ αποτελεσματικότητα. Στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κούτσια, με την Εστρέλα να μην έχει καμία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και έκανε την ανατροπή, με γκολ των Αντονέτι (57′) και Σόλτζε (69′). Η απροσεξία της άμυνάς της, όμως, της κόστισε και στο 80′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Έλληνας φορ των φιλοξενούμενων.
Μόλις τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με την Μπράγκα, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε την Εστρέλα Αμαδόρα πως ο αγωνιστικός χώρος του «Ζοσέ Γκόμες» κρίθηκε ακατάλληλος για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Η διοίκηση των «τρικολόρ» αντέδρασε, τονίζοντας πως έγιναν οι απαραίτητες εργασίες που είχαν ζητηθεί, δαπανώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει εκνευρισμός για τον λιγοστό χρόνο που είχε η ομάδα ώστε να μπορέσει να βρει άλλο γήπεδο για τον αγώνα.
Παραμένει εκτός ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Αρέβαλο (0/0), αμφίβολοι ο βασικός -πέρυσι- μέσος Γιάνσον (0/0) και ο αναπληρωματικός μέσος Βανγκά (2/0). Τιμωρημένος ο προπονητής των γηπεδούχων, Πέπα.
Αηττήτοι συνεχίζουν οι «Αρχιεπίσκοποι», τόσο στα τρία ματς που έχουν δώσει για την Α’ Πορτογαλίας όσο και στα προκριματικά για την είσοδό τους στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.
Η Μπράγκα έχει ξεκινήσει με το ίδιο σύστημα (3-4-3) που χρησιμοποιούσε και πέρυσι, ωστόσο φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα φέτος, με τους παίκτες να έχουν αφομοιώσει πλήρως το στυλ παιχνιδιού που θέλει να βλέπει ο Κάρλος Βίσενς στο γήπεδο. Το περασμένο Σάββατο (5/9) έπαιξε στο ίδιο γήπεδο που θα παίξει και τώρα, κόντρα στην Αλβέρκα, φεύγοντας με τη νίκη (1-2), παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο 45λεπτο, αλλά άστοχοι, ενώ βρέθηκαν να χάνουν στο 27ο λεπτό, δεχόμενοι γκολ από πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος η Μπράγκα είχε λιγότερες ευκαιρίες, ήταν όμως πιο αποτελεσματική. Ο Πάου Βίκτορ ισοφάρισε στο 50′, έπειτα από τρομερό «σόλο» του Τικνάζ, ενώ ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε και την ανατροπή για τους «πολεμιστές» με κοντινό σουτ, έπειτα από δοκάρι του Μουτίνιο.
«Αν ξέραμε ότι θα παίζαμε σε αυτό το γήπεδο ξανά, μπορεί να μη γυρνούσαμε πίσω στην Μπράγκα. Η διοργανώτρια αρχή πρέπει να δει λίγο πιο σοβαρά κάποια πράγματα, όσον αφορά τον προγραμματισμό, αλλά και την αυστηρότητά της σε ορισμένα πράγματα. Τέλος πάντων, πρέπει να συνηθίσουμε στα ταξίδια και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια, καθώς σε λίγο καιρό θα παίζουμε και στο Κόνφερενς Λιγκ και η κούραση δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία» ανέφερε ο Κάρλος Βίσενς για την αλλαγή έδρας του παιχνιδιού.
Παραμένουν εκτός ο βασικός στόπερ Νιακατέ (0/0), ο ημιβασικός μέσος Χουσέινμπασιτς (1/0), ο ημιβασικός αμυντικός χαφ Γκόρμπι (1/0) και ο κομβικός μεσοεπιθετικός Όρτα (1/0).