-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΙΕΠΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΣΕΧΙΡ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων και η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι το είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Η Εγιουπσόρ οφείλει να παίξει μπάλα τώρα, δεν θα είναι σε φάση άμυνας συνέχεια και η Γκαζιάντεπσπορ έδειξε ικανή επιθετικά, αλλά με θέματα πίσω. Λογική σκέψη το G/G στο 1.67 της Interwetten, με επιπλέον ρίσκο αξίζει το combo Χ και G/G στο 4.00.
Bet builder
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΕΠΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΣΕΧΙΡ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ
Facts Αγώνα
- Αήττητη παραμένει η Εγιουπσπόρ απέναντι στην Γκαζιάντεπσπορ (4-1-0).
Δείτε τα προγνωστικά Τουρκίας.
Εξαιρετικά δύσκολη ήταν η πρεμιέρα της. Η ενισχυμένη Μπεσίκτας φρόντισε να της κόψει τον αέρα από νωρίς, αφού μόλις στο 25’ άνοιξε το σκορ και παρότι η ίδια κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να μείνει ολοζώντανη στη μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα, εντούτοις όλα τελείωσαν στο 68’, όταν ο Κόστα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.
Δεν μας έδειξε πολλά πράγματα η Εγιουπσόρ την πρώτη αγωνιστική, αλλά είναι ξεκάθαρο πως το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κριτήριο για τη φετινή δυναμική της. Άμεσα το μυαλό όλων στρέφεται στην ερχόμενη αντίπαλό της και στο πρώτο ματς που πραγματικά πρέπει να πάρει.
Τιμωρημένος ο Κόστα (μέσος, 1 συμ.), που αποτελεί και τη μοναδική απώλεια για τον Οζχάν Πουλάτ.
Σε ένα άκρως ισορροπημένο παιχνίδι, απέσπασε την ισοπαλία από την Αλάνιασπορ. Κάθε ομάδα είχε τις στιγμές της, το ματς θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε, ωστόσο μάλλον εν τέλει αποδόθηκε δικαιοσύνη. Πίσω στο σκορ από το 20’, στα θετικά το γεγονός πως έβγαλε πραγματική αντίδραση, παίζοντας και στρωτό ποδόσφαιρο, ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1 με τον Σορέσκου στο 61’.
Καλή εικόνα, ανάμεικτα συναισθήματα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Η Γκαζιάντεπσπορ έχει ταβάνι αγωνιστικά, αλλά έδειξε πως μπορεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για κάποια διαστήματα, με τα μηνύματα της πρεμιέρας να είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Καλό το κλίμα, πήγαν μέχρι και ο πρόεδρος με τον αντιπρόεδρο της ομάδας στην τελευταία προπόνηση, ώστε να δώσουν επιπλέον ψυχολογική ώθηση στους παίκτες ενόψει της πρώτης εξόδου.
Λείπει ο μέσος Εντιαγέ (0 συμ.).