-
Αποδόσεις
-
Εκτίμηση
-
LIVE
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Άστον Βίλα θέλει να εκμεταλλευτεί το Τσάμπιονς Λιγκ για να βρει τη φόρμα της και έχει κάνει… φρούριο το Βίλα Παρκ στην Ευρώπη. Σαφές το προβάδισμά της για νίκη και 2/2 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, κόντρα στην οποία έχει και καλή παράδοση. Πάμε με τον άσο, λοιπόν, στα προγνωστικά στοιχήματος, στο τίμιο 1.67 στη Superbet.
Bet builder
Νίκη Άστον Βίλα+Άστον Βίλα Over 6,5 κόρνερ+Φενέρμπαχτσε Over 1,5 κάρτες
Τζάκσον Over 1,5 σουτ στην εστία+Μπουεντία Over 1,5 σουτ στην εστία
Ειδικά στοιχήματα
G/G στο 1ο ημίχρονο
Ακτούρκογλου: 1+ Σουτ στην εστία
Φενερμπαχτσέ: Over 2,5 Κάρτες
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Facts Αγώνα
- Δεύτερη αγωνιστική στο κουπόνι της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη συμμετοχή 36 ομάδων. Κάθε ομάδα θα δώσει από 8 ματς (4 εντός – 4 εκτός). Οι 8 πρώτες της τελικής κατάταξης περνάνε απευθείας στους «16», όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ μέσα από διπλούς αγώνες, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 25-36 δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.
- Η Άστον Βίλα μετράει δέκα διαδοχικές εντός έδρας νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
- Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ στα τελευταία εννέα παιχνίδια της και κινδυνεύει να ισοφαρίσει το χειρότερο σχετικό ρεκόρ της ιστορίας της (δέκα παιχνίδια).
- Η Άστον Βίλα έχει νικήσει και τα τρία παιχνίδια της ιστορίας της στις αναλύσεις αγώνων απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας συνάντησης των δύο ομάδων τον περασμένο Ιανουάριο στο Γιουρόπα Λιγκ.
- Το G/G με Over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί στα στατιστικά στοιχήματος και στα έξι τελευταία παιχνίδια της Άστον Βίλα.
- 6-4-13 ο συνολικός απολογισμός της Φενερμπαχτσέ κόντρα σε αγγλικές ομάδες.
- Αήττητη είναι στις 7 τελευταίες ευρωπαϊκές της εξόδους η Φενέρ (4-3-0).
- Τα 6/7 φετινά ευρωπαϊκά ματς της Φενέρ ήταν Under 2,5.
- Τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια με clean sheet μετράει η Φενέρμπαχτσε.
- Ρέφερι της αναμέτρησης ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ (μ.ό./90′: 4,4 κίτρινες, 0,2 κόκκινες, 0,4 πέναλτι)
Δες τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει νικηφόρα η Άστον Βίλα εντός συνόρων στην επιστροφή της στη δράση μετά τη διακοπή. Της έμεινε γλυκόπικρη επίγευση στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Μπρέντφορντ.
Οι Villans έμειναν πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, αλλά έβγαλαν ιδανική αντίδραση και γύρισαν τούμπα το παιχνίδι με τα γκολ των Τζάκσον και ΜακΓκιν. Η χαρά πάντως μετά το 2-1 του Σκωτσέζου δεν κράτησε πολύ, αφού δύο λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση για το τελικό σκορ.
Σκληρό ματς για την ομάδα του Έμερι, που εξακολουθεί να προσπαθεί να… επανεφεύρει τον εαυτό της. Το καλοκαίρι συνοδεύτηκε από πλήρη αναδόμηση της ομάδας, ενώ και οι τραυματισμοί δεν της έχουν επιτρέψει να βρει τον ρυθμό που θα ήθελε. Ουσιαστικά, αυτό που λείπει από τη Βίλα είναι η χημεία. Ποιότητα έχει, το σημαντικό είναι οι παίκτες της να γίνουν… ομάδα. Ομάδα του Έμερι, ασφαλώς.
Από αυτή την άποψη, τέτοια παιχνίδια στο πρόγραμμα αγώνων όπως αυτό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε μπορούν να τη βοηθήσουν να «δέσει». Όχι ότι δεν θέλει να τα πάει όσο καλύτερα μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε ιδανική πρεμιέρα στη διοργάνωση με το 3-1 στην έδρα της Μπριζ και ψάχνει το 2/2, ενώ στο πρωτάθλημα ακολουθεί δοκιμασία στην έδρα της Νιούκαστλ.
Δεν είναι λίγα τα προβλήματα για την Άστον Βίλα. Ο Ρουγκέρι (αμυντικός) τραυματίστηκε κόντρα στην Μπρέντφορντ και άφησε τον Ουνάι Έμερι χωρίς καθαρόαιμο αριστερό μπακ, αφού εκτός είναι και ο Μάατσεν (αμυντικός). Όπως και οι Γκορέτσκα (μέσος) και Ονανά (μέσος). Εκτός λίστας οι Ματζό (επιθετικός) και Χάργουντ-Μπέλις (αμυντικός).
Μόλις στο 12’ του αγώνα με τη Ρίζεσπορ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Ασένσιο. Θεωρητικά, το προβάδισμα αυτό έπρεπε να την απαλλάξει από το άγχος, αλλά για μία ακόμα φορά εμφάνισε πολλά ζητήματα στα μετόπισθεν. Κινδύνευσε σοβαρά, γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις και αφού άντεξε, σφράγισε το διπλό με τέρματα των Καχβετσί και Αϊντίν (83’ και 87’) για το τελικό 3-0.
Μπορεί να μην έβγαλε μάτια με την απόδοσή της η Φενερμπαχτσέ, αλλά πήρε ένα σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην κορυφή του τουρκικού ποδοσφαίρου. Σταθερά στο -3 από την πρωτοπόρο Γαλατά, την οποία αντιμετωπίζει σε δύο εβδομάδες, όμως άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Άστον Βίλα.
Η Φενέρ μπήκε με περιπέτειες στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δίκαιο και με θετική εικόνα το 1-1 με τη Ρόμα στην πρεμιέρα, έκτοτε όμως ακολούθησε το μπάχαλο. Ο Ισμαΐλ Καρτάλ παραιτήθηκε, η διοίκηση τον κράτησε, αυτό έγινε και λίγες μέρες μετά στο ματς με την Γκαζιαντέπ. Ευτυχώς για την ομάδα, το 8-0 με την Εγιουπσπόρ, η μεγάλη διακοπή και το τρίποντο στη Ριζούντα, επανέφεραν την όποια ηρεμία, σε μία κατάσταση αρκετά μεταβλητή, τουλάχιστον όπως αυτή φαίνεται στο ξεκίνημα της σεζόν.
Μόνιμα τραυματίας ο αμυντικός Οστερβόλντε, ενώ παραμένει εκτός και ο μπακ Μουλντούρ. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα είναι διαθέσιμος ο Λουκάκου (επιθετικός), που χτύπησε το Σάββατο στη Ριζούντα. Μειώθηκε στις 3 αγωνιστικές η ποινή του Γκεντουζί και υπολογίζεται κανονικά για το ματς στην Αγγλία.