Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΛΕΟΝΕΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Αλμπαθέτε εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία και τώρα θα θελήσει να ευχαριστήσει το κοινό της στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Δεν έχει κάποιο άλλο βαθμολογικό κίνητρο σε σχέση με τη Λεονέσα, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, αλλά όπως όλα δείχνουν θα κουνήσει μαντήλι, καθώς δείχνει ανήμπορη να κερδίσει. Ποντάρουμε στον 1 στο 2.25 στη Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΛΕΟΝΕΣΑ
Facts Αγώνα
- Α’ Γύρος: Λεονέσα – Αλμπαθέτε 0-0
- 0-4-1 η μεταξύ τους παράδοση σε μόλις πέντε παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, από το 2003.
- Στο μοναδικό ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο «Κάρλος Μπελμόντε» δεν υπήρξε νικήτρια (0-0).
- 0-1 γκολ οι τέσσερις από τους πέντε μεταξύ τους αγώνες.
- G/G τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της Αλμπαθέτε.
- G/G+Οver 2,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της Λεονέσα.
Δείτε τα προγνωστικά Β Ισπανίας.
Ένα γκολ ήταν αρκετό για να «δραπετεύσει» με το διπλό από το «Ενκάμπ» και να κερδίσει την εξαιρετικά φορμαρισμένη Ανδόρα (0-1). Η Αλμπαθέτε πραγματοποίησε κυνική και αποτελεσματική εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι όπου πολιορκήθηκε από τους γηπεδούχους και την ίδια ώρα κατέγραψε τέσσερις συνολικά τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι δύο στον στόχο.
Ουσιαστικά, άντεξε στην πολιορκία χάρη στις επτά συνολικά επεμβάσεις του τερματοφύλακα Λιθοαΐν, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετικό απόγευμα. Κράτησε το καλύτερο για το τέλος (86’) και πέτυχε γκολ νίκης με πλασέ του δανεικού από τον ΠΑΟΚ, Τζόναθαν Γκόμες, εκμεταλλευόμενη ένα οδυνηρό λάθος της αντίπαλης άμυνας.
Κάπως έτσι, η ομάδα από την Καστίλη και Λεόν επανήλθε άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών και αντέδρασε μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από την Έιμπαρ, τη στιγμή που ο στόχος των 50 πόντων επετεύχθη. To σημαντικότερο είναι ότι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή, καθώς αύξησε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στο +14.
Τώρα η Αλμπαθέτε επιστρέφει στο «Κάρλος Μπελμόντε», όπου έχει συγκεντρώσει ακριβώς τους μισούς από τους συνολικά 50 βαθμούς της στη βαθμολογία La Liga 2.
Συμπλήρωσαν κάρτες και εκτίουν οι Λάθο (σημαντικός εξτρέμ, 33/3 γκολ/2 ασίστ) και Λιθοαΐν (βασικός γκολκίπερ, 22 συμμετοχές). Επιστρέφουν οι Βιγιάρ (βασικός μέσος/στόπερ, 22/1 ασίστ) και Πέπε Σάντσεθ (χρήσιμος στόπερ, 18/1 γκολ/1 ασίστ)
Εκτός παραμένουν οι Βαγιέχο (σημαντικός στόπερ, 29/0), Μεντίνα (πολύτιμος μέσος, 25/7 γκολ/1 ασίστ) και Ιγκίνιο Μάριν (έμπειρος επιθετικός, 4/0).
Χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν οι Πουέρτας (πολύτιμος επιθετικός, 29/8 γκολ/4 ασίστ), Σεντένιο (μέσος, 0/0) και Β. Βαλβέρδε (χρήσιμος μεσοεπιθετικός, 22/1 ασίστ).
Άξια της μοίρας της. Η Λεονέσα πέταξε στα… σκουπίδια την τελευταία ευκαιρία που είχε ώστε να αυξήσει τις ελπίδες της για σωτηρία, σώζοντας την παρτίδα στο φινάλε του αγώνα με την Κάντιθ (2-2) στο «Ρέινο ντε Λεόν». Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν ελαφρώς καλύτερη και δεν άξιζε να ηττηθεί.
Πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 43’ με υποδειγματικό πλασέ του Μορένο, αλλά η χαρά της κράτησε για λίγο, αφού ισοφαρίστηκε στο 45+1’, σε μία φάση που άρχισε από εκτέλεση κόρνερ. Μετά την ανάπαυλα, ανέβασε «στροφές» και έψαξε δεύτερο γκολ, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα (80’) βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με προβολή του Μαέστρε στην κίνηση στο 90+3’.
Κατά συνέπεια, η ομάδα από τη Λεόν παρέμεινε στον «βυθό» του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς και στο -6 από την παραμονή στην κατηγορία τέσσερις «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεμείνει με μόλις μία νίκη στις 21 τελευταίες αναμετρήσεις της (1-7-13) στο κουπόνι.
Εκτός έδρας, η Λεονέσα είναι πιο αποτελεσματική, κάτι που αποδεικνύεται από τους 19 πόντους που έχει συγκεντρώσει μετά από 19 εξόδους (5-4-10). Στο μεταξύ, ανακοίνωσε τον Ασιέρ Γκοϊρία ως νέο αθλητικό διευθυντή, με τον ίδιο να θέλει να διατηρήσει τον Ρούμπεν Ντε Λα Μπαρέρα στον πάγκο, ακόμη και σε περίπτωση υποβιβασμού.
Εξέτισε και επιστρέφει ο Μπάρζιτς (βασικός στόπερ, 31/1), δεν ξεπέρασε τελικά το πρόβλημα τραυματισμού του ο Οχέδα (πολύτιμος μέσος, 32/1 γκολ/1 ασίστ).
Νοκ άουτ τέθηκαν οι Χούστο (βασικός επιθετικός, 29/5) και Φόρνος (αναπληρωματικός δεξιός μπακ), που έμειναν εκτός αποστολής.