* Ισόπαλα τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο) στην έδρα του Ακρίτα.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ - Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
Facts Αγώνα

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
Ρεπορτάζ
Πρώτη ομάδα υποψήφια για υποβιβασμό με δεδομένο ότι βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μόλις με τέσσερις πόντους συγκομιδή. Έβδομη σερί ήττα το 2-0 με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, ματς στο οποίο δέχτηκε και τα δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (27’, 29’). Το πιο δυσάρεστο ήταν ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει από το 39’ και μετά που βρέθηκε με παίκτη παραπάνω.
Τελευταία ευκαιρία για τον προπονητή Νταβίδ Μπαντία που έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη μέχρι τώρα στην πρεμιέρα απέναντι στην Ομόνοια (1-0). Εννέα ήττες είναι πολλές, όπως και τα 21 γκολ που έχει δεχτεί μέχρι τώρα (δεύτερη χειρότερη άμυνα). Πρόβλημα και στο γκολ, έχει πετύχει μόνο πέντε και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση.
«Ο στόχος μας δεν είναι να είμαστε στους έξι πρώτους. Στόχος είναι η παραμονή. Είμαστε η 4η νεαρότερη ομάδα στις 25 καλύτερες κατηγορίες στην Ευρώπη. Με το 75% των παικτών να είναι νέοι που τώρα ξεκίνησαν την καριέρα τους είναι αρκετά δύσκολο να είμαστε σε πιο ψηλή θέση στην κατηγορία» τόνισε σε δηλώσεις του ο Μπαντία μ