Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.08.20|10:43

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Προσοχή στις λεπτομέρειες

προγνωστικά-e-sports-προσοχή-στις-λεπτομέρε-167406

Δεν ήταν καλή ημέρα στοιχηματικά η χθεσινή. Το διάβασμα των αγώνων ήταν σωστό, οι επιλογές για στοιχηματισμό είχαν αξία. Τότε τι πήγε λάθος; Οι λεπτομέρειες! Οπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και το αποτέλεσμα έδειξε 0/3. Πάμε στα σημερινά.

 

 

LPL

Στις 12:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας JD Gaming (1,33) εναντίον LGD Gaming (3.25), αποδόσεις της Bet365. Η ιστορική ομάδα LGD θα προσπαθήσει να κερδίσει τη φετινή Ανοιξιάτικη Πρωταθλήτρια JD, πράγμα καθόλου εύκολο. Δεν είναι βέβαια και ακατόρθωτο και αυτό μας το μαρτυρούν οι αποδόσεις. Μια προσεκτική ματιά μας αποκαλύπτει ότι η LGD θα μπορούσε και να είχε κερδίσει την JD αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη την 6η εβδομάδα της καλοκαιρινής σεζόν. Εχασε στις λεπτομέρειες! Και οι δυο ομάδες έκτοτε έχουν κάνει τρομερή πρόοδο και τώρα παίζουν για να βρεθούν στον τελικό. Θεωρώ ότι η JD έχει το μομεντουμ για να βρεθεί στον τελικό αλλά δεν θα πάει εύκολα. Το 3-1 σκορ στο 3,40 της Bet365 είναι ωραίο ποσοστό και το αγοράζω.

LEC

Στις 18:00 ώρα Ελλάδος η Rogue (1,61) θα αντιμετωπίσει την Fnatic (2.20), αποδόσεις της Bet365,  για τον 1ο γύρο των Playoffs της LEC με τον νικητή να παίρνει ως  «έπαθλο» την πρόκριση στον 1ο ημιτελικό όπου θα βρει μπροστά του την G2! Ισχυρό κίνητρο και για τις δυο ομάδες. Βέβαια η Fnatic αυτό το καλοκαίρι δεν είναι καλά και το γεγονός ότι βρίσκεται στα Playoffs μπορούμε να πούμε ότι οφείλεται και λίγο στην τύχη!  Από την άλλη η Rogue έχει την ψυχολογία με το μέρος της, το μομεντουμ την ευνοεί και η απόδοσή της ήταν σταθερά καλή καθόλη την διάρκεια της σεζόν στην οποία να μην ξεχνάμε τερμάτισε 1η και εξασφάλισε έτσι ένα εισιτήριο για το Worlds 2020. Θα αγοράσω την νίκη της Rogue, το 1,61 μου κάνει οριακά και το αγοράζω.

LCS

Στις 23:00 ώρα Ελλάδος η Team SoloMid (1.53) θα αντιμετωπίσει τους Golden Guardians (2.37) για τον 2ο γύρο του 2ου ματς των Losers Bracket. Στον 1ο γύρο η ομάδα των Golden Guardians έκανε την έκπληξη του γύρου και έστειλε την TSM  στο loser Bracket νικώντας την με 3-0! H TSM χρειάστηκε να κερδίσει δύσκολα μεν αλλά με αποφασιστικότητα δε την ομάδα των Dignitas στον 1ο γύρο των losers Bracket με 3-0. Η Golden Guardians αντίστοιχα έπαιξε με την Team Liquid  και έχασε με 3-0 σε έναν αγώνα ο οποίος ήταν δύσκολος! Γενικά τα ματς που μεσολάβησαν για να φτάσουμε αυτή την στιγμή να μιλάμε για rematch των δύο ομάδων χρειάστηκε οι ομάδες να δείξουν χαρακτήρα στις διάφορες στιγμές των αγώνων που τα πράγματα στράβωναν. Το over 4.5 χάρτες στο 2,62 της Bet365 είναι  ένα σενάριο για εμένα αρκετά πιθανό να συμβεί έχοντας ως οδηγό την τελευταία εικόνα των ομάδων.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip