Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.11.19|08:00

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ιμπραΐμοβιτς: Οι αποδόσεις να πάει στον Ολυμπιακό!

ιμπραΐμοβιτς-οι-αποδόσεις-να-πάει-στο-160520

Μετά από δύο σεζόν στις ΗΠΑ και τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ετοιμάζεται να συνεχίσει άλλου την καριέρα του.

Ο Σουηδός σταρ, στα 38 πλέον, άφησε το στίγμα του και στο Λος Αντζελες, το οποίο αποχαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μετά από 58 αγώνες, 53 γκολ και 17 ασίστ, ο @iamzlatanibrahimovic αποχαιρέτησε τους Λ.Α Γκάλαξι με τον πιο… Ζλάταν τρόπο! ——————————————————————————— «Ήρθα, είδα και κατέκτησα. Σε ευχαριστώ LA Galaxy που με έκανες να νιώθω ζωντανός ξανά. Προς όλους τους οπαδούς των Γκάλαξι. Θέλατε τον Ζλάταν και σας έδωσα τον Ζλάταν. Τώρα πηγαίν’ τε πίσω να δείτε μπέιζμπολ». ——————————————————————————— #kingbet #Kingbetgr #kingbetnet #ibrahimovic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kingbet (@kingbetgr) στις 14 Νοέ, 2019 στις 5:10 πμ PST

 

Μετά τις ΗΠΑ, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με πολλές ιταλικές και ισπανικές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Οι στοιχηματικές κάνουν… παιχνίδι γύρω από το όνομά του, προσφέροντας αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Σουηδού.

Πόσο δίνει να πάει στον Ολυμπιακό;

Φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές για να αποκτήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι η η Μίλαν, στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 μέχρι το 2012 έχοντας συνολικά 85 συμμετοχές και 56 γκολ. Μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2011 που είναι το τελευταίο των «ροσονέρι». Άλλες ιταλικές ομάδες που τον θέλουν είναι η Μπολόνια και η Φιορεντίνα.

Στα φαφορί συγκαταλέγεται και η Ρεάλ, ενώ ακολουθούν δύο πρώην ομάδες του, η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Από ‘κει και πέρα, με αφορμή και κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να βολιδοσκοπεί την περίπτωσή του, το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» προσφέρεται στο 31,00.

Αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Ιμπραΐμοβιτς

 

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποδόσεις

Οι υπόλοιπες της λίστας

Η λίστα με τις υποψήφιες επόμενες ομάδες του Ζλάταν περιλαμβάνει αρκετά ονόματα ακόμα. Συγκεκριμένα, βρίσκουμε την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μπάγερν και την Ιντερ.

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip