Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

17.03.21|11:30

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Survivor 2021: Χαμός με τη σημερινή αποχώρηση, φεύγει ένα από τα φαβορί (Video)!

survivor-2021-χαμός-με-τη-σημερινή-αποχώρηση-φεύ-170283

Το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε τη φετινή σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, γεμίζοντας έτσι τις βραδινές μας ώρες στην καραντίνα. 

Το Survivor έχει σαρώσει στα νούμερα τηλεθέασης μέχρι στιγμής και αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί μέχρι τέλους της τηλεοπτικής σεζόν, μιας και το κοινό έχει ταυτιστεί πλέον με αρκετούς παίκτες. 

Δύναμη, στρατηγική, πείνα και θέληση για διάκριση, είναι κάποια από τα στοιχεία που βλέπουμε φέτος στον Αγιο Δομίνικο, με αρκετούς παίκτες να έχουν ξεχωρίσει τόσο για τις αγωνιστικές τους ικανότητες, όσο και για τις επιδόσεις τους στην… ίντριγκα! 

 

 

 

Τα φαβορί που έδιναν οι στοιχηματικές στην αρχή του Survivor

Όπου… γάμος και χαρά και οι στοιχηματικές πρώτες. Δεν θα μπορούσε να μείνει έξω το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Πάμε να δούμε, πόσο μέσα έχουν πέσει μέχρι στιγμής, στις αποδόσεις που είχαν βγάλει στην αρχή του Survivor. 

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση των 100.000 ευρώ οι στοιχηματικές έδιναν τον επιχειρηματία Γιώργο Κορόμι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής για τις αγωνιστικές του ικανότητες και ιδιαίτερα για τη δύναμή του. 

Στη 2η και 3η θέση, ακολουθούσαν τα δύο «κολλητάρια» της μπλε ομάδας. Ο «πρίγγιπας» Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης, με τους Γιώργο Κοψιδά και Αλέξη Παππά να έκλειναν την πρώτη 5άδα των παικτών.

Αποχώρηση έκπληξη!

Σήμερα (17/03) είναι ημέρα αποχώρησης, με υποψήφιους τους Τριαντάφυλλο, Γιώργο Κοψιδά και Μαριάνθη. Παρά το γεγονός ότι ο Κοψιδάς ήταν από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος, φαίνεται ότι σήμερα θα είναι εκείνος που θα αφήσει το Survivor:

 

Οι προσθήκες των νέων παικτών

Πολλές προσθήκες νέων παικτών είχαμε φέτος στο Survivor. Κάποιες από αυτές πέρασαν και δεν ακούμπησαν, αλλά κάποιες έδειξαν από την αρχή ότι ήρθαν για να μείνουν. Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσονται οι Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης

Οι δύο πρώτοι είναι συμπαίκτες στην κόκκινη ομάδα και αποτελούν δύο από τους πιο δυνατούς survivors που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Αγιο Δομίνικο και αν βρισκόντουσαν από την αρχή του παιχνιδιού στο νησί της Καραϊβικής, σίγουρα οι αποδόσεις που αναφέραμε παραπάνω, θα ήταν αρκετά διαφορετικές. 

Το ίδιο ισχύει και για τον Σάκη Κατσούλη της μπλε ομάδας, τον οποίο στην αρχή τον μάθαμε για την… πρώην σχέση με τη συμπαίκτριά του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο αγωνιστικά, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ! 

 

Survivor 2021: Πού και πότε το βλέπουμε

Η νέα σεζόν του Survivor προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ από Κυριακή έως Τετάρτη στις 22;00. Από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη υπάρχουν οι δοκιμασίες επάθλου ασυλίας και φαγητού, ενώ την Τετάρτη έχουμε αυτό της επικοινωνίας, αλλά και την προγραμματισμένη αποχώρηση ενός παίκτη. 

Έσκασε είδηση ΒΟΜΒΑ – Μάθετε τα πάντα με ένα κλικ!

 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip