Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

08.07.21|21:36

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

20.000€ εντελώς δωρεάν* στον τελικό του Euro με Stoiximan Master!

20-000e-εντελώς-δωρεάν-στον-τελικό-του-euro-με-stoiximan-ma-169975

Η Stoiximan γιορτάζει τον τελικό του Euro, διπλασιάζοντας το ποσό που θα δώσει το Stoiximan Master στο Ιταλία-Αγγλία!

Η ώρα για να μάθουμε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης πλησιάζει! Το βράδυ της Κυριακής (11/07, 22:00) το Euro 2020 ολοκληρώνεται στο Γουέμπλεϊ με τη διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία. Μαζί ολοκληρώνεται και η Euro έκδοση του Stoiximan Master, με μία μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Στον τελικό της διοργάνωσης, η Stoiximan θα προσφέρει 20.000 εντελώς δωρεάν* στον ή στους νικητές!

Βρες το σκορ και τον πρώτο σκόρερ του τελικού και κέρδισε έως 20.000 εντελώς δωρεάν*! Αν είσαι ο μόνος που έκανες 2/2 σωστές προβλέψεις θα πάρεις όλο το ποσό, ενώ αν υπάρξουν περισσότεροι νικητές θα μοιραστούν τις 20.000€.

Η μεγαλύτερη έως τώρα νίκη στο Stoiximan Master ήταν στο Ιταλία-Ελβετία 3-0 με πρώτο σκόρερ τον Λοκατέλι όπου βρέθηκε ένας νικητής και πήρε 20.000€ εντελώς δωρεάν*! Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρξε νικητής στο Γαλλία-Γερμανία, έτσι οι 10.000€ προστέθηκαν σε εκείνο το ματς της Ρώμης όπου υπήρξε μόνο ένας… μάστερ στις προβλέψεις. Επιπλέον, σπουδαία νίκη επίσης πέτυχαν και δύο μέλη της Stoiximan στο Γαλλία-Ελβετία 3-3 όπου μοιράστηκαν από 5.000€ ο καθένας εντελώς δωρεάν*.

 

 

Πόσο Master λοιπόν νιώθεις για τον τελικό; Βρες το σκορ και τον πρώτο σκόρερ του Ιταλία-Αγγλία και κέρδισε έως 20.000 εντελώς δωρεάν*! Μπορείς να κατοχυρώσεις από τώρα την πρόβλεψή σου και να την αλλάξεις μέχρι και τη σέντρα του τελικού. Μπορείς πχ να κάνεις τώρα την πρόβλεψη… για να μην ξεχαστείς και όταν δεις τις 11άδες του τελικού την Κυριακή να αλλάξεις τις επιλογές!

 

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας efood & Stoiximan με εκπτωτικούς κωδικούς αξίας 5€!

 

Η Stoiximan όμως δεν σταματά εδώ τις εκπλήξεις για τον τελικό καθώς έχει ετοιμάσει μία σούπερ προσφορά** γνωριμίας με εκπτωτικούς κωδικούς efood αξίας 5€! Γιατί ο τελικός θέλει καλή παρέα στο μπαλκόνι και απολαυστικό φαγητό. Και δύο μεγάλα brands συνεργάζονται στο φινάλε της κορυφαίας διοργάνωσης για να κάνουν τη βραδιά σου καλύτερη!

 

 

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων από 5/7 έως 11/7.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip