Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

19.03.21|10:15

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Το μέλλον του Σπανούλη σύμφωνα με τις στοιχηματικές - Οι αποδόσεις!

το-μέλλον-του-σπανούλη-σύμφωνα-με-τις-σ-169925

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Kill Bill έχει διαφορετικό ρόλο στον φετινό Ολυμπιακό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί πολύ, και έχοντας φτάσει στα 38, δεν αποκλείεται να πει σύντομα «αντίο» σε μια τεράστια καριέρα.

 

 

Πάντως, ο ίδιος παραμένει σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση όπως έδειξε και στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ την Παρασκευή (12/02), στην Ευρωλίγκα, όπου ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του με 16 πόντους, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά!

Η εμφάνιση του Σπανούλη κόντρα στη Ζενίτ

 

Παίζει στο Προολυμπιακό και αποσύρεται

Ο ίδιος ο Σπανούλης, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, που κυνηγάει ένα ιστορικό ρεκόρ, να ξεπεράσει τον Νίκο Γκάλη στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ των Κυπέλλων Ευρώπης όλων των εποχών, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο τόσο να αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά φέτος το καλοκαίρι, όσο και να σταματήσει από την ενεργό δράση μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

 

 

Οι στοιχηματικές συμφωνούν: μόλις 1,20 δίνει ο Σπανούλης να αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά, ενώ σε καθαρή απόδοση φαβορί είναι και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της σεζόν 2020/21.

Αναλυτικά τα στοιχήματα και οι αποδόσεις

Σπανουλης

Σπανουλης1

 

❗️ Σπορ, ενημέρωση και ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα με ένα κλικ❗️

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip