Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

13.04.21|10:12

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Τσέλσι - Πόρτο: Στατιστικά, προτάσεις, Bet Builder!

τσέλσι-πόρτο-στατιστικά-προτάσεις-bet-builder-166509

Η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Πόρτο στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και απόψε στην ουδέτερη Σεβίλλη θα επιχειρήσει να τσεκάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Παρακάτω θα δούμε μια στατιστική ανάλυση του ζευγαριού, αλλά και προτάσεις που προκύπτουν από την έως τώρα πορεία τους.

 

Παρί-Μπάγερν

 

Πρώτοι σκόρερ

Σημαντική η επιστροφή του Ολιβέιρα για την Πόρτο, με τον Πορτογάλο να είναι ο πρώτος σκόρερ των «δράκων» τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ελλειψε λόγω τιμωρίας στο πρώτο παιχνίδι. Η Τσέλσι, από την άλλη, έχει τους Ζορζίνιο, Εϊμπραχαμ και τον φορμαρισμένο Μάουντ ως πρώτους σκόρερ στο πρωτάθλημα και τον Ζιρού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκόρερ

 

Πότε μπαίνουν τα γκολ

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν δέχονται πολλά γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Και για τις δύο, πάντως, το διάστημα 31′-45′ είναι αρκετά καλό επιθετικά. 

Γκολ

 

Ακριβή σκορ

Το σκορ με το οποίο η Τσέλσι νίκησε στο πρώτο ματς (2-0) είναι και το αγαπημένο της, καθώς έχει εμφανιστεί 8 φορές έως τώρα. Από την άλλη, η Πόρτο μέχρι το πρώτο παιχνίδι δεν είχε κανένα 2-0 στη σεζόν, όμως πλέον έρχεται από δύο διαδοχικά σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα!

Σκορ

 

Κόρνερ

Πολλά κόρνερ σημειώνονται στα ματς των δύο ομάδων και το over 9,5 αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή. 

Κόρνερ

 

Bet Builder

Περιμένουμε από την Τσέλσι να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και στη ρεβάνς. Ισως, μάλιστα, να πάρει προβάδισμα νίκης από το πρώτο ημίχρονο.

 

Bet Builder

 

Στατιστικά, ακριβή σκορ, κόρνερ, σκόρερ, bet builder για το ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Παρί-Μπάγερν

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip