Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.03.20|11:33

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Το ποδόσφαιρο κατά του κορωνοϊού

το-ποδόσφαιρο-κατά-του-κορωνοϊού-172028

H μάχη κατά του κορωναϊού συνεχίζεται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Καθένας που μπορεί προσφέρει βοήθεια από το δικό του πόστο και στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές έχουν σταματήσει τον τελευταίο καιρό να είναι πρωταγωνιστές εντός γηπέδων και πλέον τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους. 

Ενας από αυτούς, ο Ζοζέ Μουρίνιο, επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης πολλούς ηλικιωμένους (70 ετών και άνω) στο Ενφιλντ, περιοχή του βορειοανατολικού Λονδίνου που βρίσκεται κοντά στο αθλητικό κέντρο της Τότεναμ και τους μοίρασε τρόφιμα, φάρμακα και χρήματα. Ολα αυτά έχοντας τη συνoδεία ανθρώπων της οργάνωσης Age UK. Ο προπονητής των «σπερς» κάθισε αρκετή ώρα στα σπίτια που επισκέφτηκε φορώντας φυσικά πάντα την προστατευτική μάσκα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τους ηλικιωμένους των οποίων προφανώς έφτιαξε την ημέρα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο φορ της Ιντερ, Ρομέλου Λουκάκου, δώρισε το ποσό των 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο «San Raffaele» που βρίσκεται στο Μιλάνο, μία από τις πόλεις που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό.

salah-mane

Ο… εν αναμονή πρωταθλητής Αγγλίας, Μοχάμεντ Σαλάχ, προχώρησε σε δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ στην Αίγυπτο με την πατρίδα του να μετρά μέχρι τώρα 4 νεκρούς από τον ιό. Ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, έκανε δωρεά 45.000 ευρώ στην εθνική επιτροπή καταπολέμησης του κορωναϊού της Σενεγάλης.

Ενα εκατομμύριο ευρώ ήταν και η δωρεά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη μάχη κατά του κορωνοϊού, με τον επιθετικό της Μπάγερν να καλεί όσους μπορούν να προσφέρουν, να το κάνουν και σε όλους εκείνους που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους να ακούνε τις οδηγίες των ειδικών και να δείχνουν υπευθυνότητα.

Δύο συμπαίκτες του Πολωνού φορ στην Μπάγερν και συγκεκριμένα ο Λέον Γκορέτσκα και ο Τζόσουα Κίμιχ βρήκαν έναν πιο πρωτότυπο τρόπο να βοηθήσουν. Δημιούργησαν την ιστοσελίδα wekickcorona.com. και ξεκίνησαν και εκείνοι με ένα εκατομμύριο ευρώ την προσπάθειά τους να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του ιού. Παράλληλα, ζήτησαν από όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει να κάνει δωρεά μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Τέλος, ένα παλιός μας γνώριμος, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προχώρησε σε δωρεά προς τον Ιατρικό Σύλλογο της Βουλγαρίας προκειμένου να προμηθευτεί μάσκες, γάντια και απαραίτητα ιατρικά υλικά καλώντας όλους να παραμείνουν ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη μάχη υπακούοντας στις συμβουλές των ειδικών.

Πάνος Γαρίδης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip