Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.07.19|06:10

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

ΠΑΟΚ - Αγιαξ στοίχημα: Οι αποδόσεις του πρώτου αγώνα!

παοκ-αγιαξ-στοίχημα-οι-αποδόσεις-του-165352

Η τύχη δεν… χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ, στην κλήρωση της Δευτέρας (22/7), καθώς στον δρόμο του προς την πορεία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βρήκε απέναντί του ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Αγιαξ!

Αποδυναμώθηκε ο Αγιαξ

Η ομάδα του Ερικ Τεν Χαχ πέρσι έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αποκλείστηκε από την Τότεναμ, με γκολ που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι Ολλανδοί αποδυναμώθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχασαν τους δύο καλύτερούς τους παίκτες. Ο λόγος για τους Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ, οι οποίοι…. τράβηξαν για άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα για Ιταλία (Γιουβέντους) και Ισπανία (Μπαρτσελόνα) αντίστοιχα. 

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Παρόλα αυτά, το φετινό ρόστερ του Αγιαξ δεν υπερτερεί σε καμία περίπτωση σε ταλέντο και οι μπουκ τον δίνουν ως φαβορί στον πρώτο αγώνα της Τούμπας, αλλά και για πρόκριση. Στο 1.29 προσφέρονται οι Ολλανδοί, στο 3.65 ο ΠΑΟΚ για να ξεπεράσει το συγκεκριμένο εμπόδιο. 

Οι αποδόσεις του πρώτου αγώνα

Το σετ αποδόσεων για το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη άνοιξε στο 3.30 – 3.40 – 2.20. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, ωστόσο οι στοιχηματικές δεν τους υποτιμούν. 

Στα γκολ, βάσει αποδόσεων, φαβορί για επιβεβαίωση είναι το Under (1.80), ενώ το over προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού. Το G/G το βρίσκουμε στο 1.75 και το N/G στο 2.00. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 6 Αυγούστου και ώρα 20:00.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip