Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.09.20|09:20

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ: Ακλόνητο φαβορί και στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός

τσάμπιονς-λιγκ-ακλόνητο-φαβορί-και-στ-165610

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν 2-0 την Ομόνοια στο Φάληρο και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου (22:00) καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το προβάδισμα και στο ΓΣΠ της Κύπρου. Οι «Τριφυλλοφόροι» της Λευκωσίας έχουν αποδειχθεί επτάψυχοι στην Ευρώπη μέχρι στιγμής στη σεζόν, αφού απέκλεισαν την Αραράτ και τη Λέγκια στην παράταση, ενώ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα προκρίθηκαν στα πέναλτι. Ωστόσο, χρειάζονται ένα μικρό θαύμα απέναντι στον Ολυμπιακό και οι στοιχηματικές συμφωνούν ότι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρουν κόντρα στους Πειραιώτες.

 

Ολυμπιακός-Ομόνοια στοίχημα

Ο Ολυμπιακός ήταν εξ αρχής το ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους. Μετά και την εύκολη νίκη στο πρώτο ματς, το αρχικό 1.35 έπεσε στο 1.02. Οσον αφορά δε στο αποτέλεσμα της ρεβάνς, η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1.77, ενώ το ενδεχόμενο να… αποδράσουν οι Κύπριοι με την πρόκριση πληρώνει 15 φορές το ποντάρισμα.

Από πλευράς γκολ και θεάματος, οι στοιχηματικές περιμένουν κλειστό ματς, αφού ως φαβορί δίνονται τόσο το Under όσο και το NG. Αρκετό ενδιαφέρον, από πλευράς ειδικών στοιχημάτων, έχει η πιθανότητα να κερδίσει ο Ολυμπιακός με σκορ 1-0,2-0, ή 3-0, αφού η πολλαπλή επιλογή πληρώνει 3.15.

Ολυμπιακός-Ομόνοια παράδοση

Τέσσερις φορές έχουν βρεθεί στο παρελθόν, σε επίσημα ματς, Ολυμπιακός και Ομόνοια (χωρίς να υπολογίζεται το φετινό), αν και αυτές οι αναμετρήσεις ανήκουν λίγο έως πολύ στην ποδοσφαιρική… αρχαιότητα. Πρώτη φορά που οι δύο σύλλογοι ήρθαν αντιμέτωποι ήταν το 1965, για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Τότε ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 στην Κύπρο με γκολ του Μποτίνου. Στη ρεβάνς, οι Κύπριοι προηγήθηκαν με τον Πάλλα, αλλά την πρόκριση στον Ολυμπιακό έδωσε ένα γκολ του Σάββα Παπάζογλου.Οι δύο σύλλογοι ξαναβρέθηκαν τη σεζόν 1972-73, αλλά όχι σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ηταν η εποχή όταν ο πρωταθλητής Κύπρου «προβιβαζόταν» στην Α’ Εθνική της Ελλάδας. Τα αποτελέσματα των δύο αναμετρήσεων καθρέφτιζαν την πρώτη τους συνάντηση. Ισοπαλία 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (μία από τις δύο μόλις απώλειες βαθμών εντός έδρας για τη θρυλική ομάδα του Ολυμπιακού εκείνη τη σεζόν) και νίκη των Πειραιωτών με ένα γκολ (2-1) στη Λευκωσία.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip