Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.04.20|14:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Οταν ο Λε Τίσιε πόνταρε 10.000 λίρες σε ένα πλάγιο: «Δεν έχω ξανατρέξει τόσο στη ζωή μου»!

οταν-ο-λε-τίσιε-πόνταρε-10-000-λίρες-σε-ένα-π-170963

Μετά την μεγάλη επιτυχία στο στοίχημα ενός 42χρονου οπαδού της Λίβερπουλ, όπου μπορείτε να το θυμηθείτε ΕΔΩ, στο δεύτερο Betting Stories θα ταξιδέψουμε 24 χρόνια πίσω!

Συγκεκριμένα, στις 17 Απρίλιου 1995. Η Γουίμπλεντον υποδέχθηκε την Σαουθάμπτον για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Ηταν η εποχή που άρχισαν να μπαίνουν πολλά ειδικά στοιχήματα στα κουπόνια, ιδιαίτερα στην Αγγλία όπου ο τζόγος ήταν πάντα ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet

Η παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και την εξιστορεί μέσα από την αυτοβιογραφία του μια εμβληματική μορφή της Σαουθάμπτον, ο άνθρωπος-σημαία του συλλόγου, ο Ματ Λε Τίσιε. O 51χρονος κάνει καριέρα ως σχολιαστής στο SkySports, όμως στο παρελθόν έγραψε ιστορία με τους «Αγίους» φορώντας ουσιαστικά για ολόκληρη την καριέρα του τη φανέλα τους (1986-2002 – πάνω από 500 συμμετοχές). Είναι γνωστός επίσης ως ένας από τους καλύτερους εκτελεστές πέναλτι στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ευστοχώντας στα 47 από τα 48 που δοκίμασε.

Πάμε να δούμε πως ο Λε Τίσιε και οι φίλοι του προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα ποντάροντας σε πλάγιο άουτ!

Τα highlights του Λε Τίσιε

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Το στοίχημα

Ο Λε Τίσιε, μαζί με κάποιους φίλους του και έναν συμπαίκτη, πόνταραν κάπου στις 10.000 λίρες να βγει η μπάλα πλάγιο άουτ στα πρώτα 60 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Αν έβγαινε μετά τα πρώτα 75 δευτερόλεπτα θα έχαναν το στοίχημα.

«Το ματς ήταν άνετο για μας, δεν κινδυνεύαμε με υποβιβασμό. Και επειδή ήταν τηλεοπτικό οι στοιχηματικές εταιρίες προσέφεραν πολλά ειδικά στοιχήματα. Προφανώς δεν θα συμμετείχα σε κάτι που θα επηρέαζε το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά δεν έβλεπα να υπάρχει πρόβλημα στο να βγάλουμε λίγα χρήματα ποντάροντας σε πλάγιο άουτ», λέει ο ίδιος ο Λε Τίσιε.

Ως αρχηγός της ομάδας, μάλιστα, έπεισε τον αντίστοιχο «κάπτεν» της Γουίμπλεντον να τον αφήσει να κάνει η Σαουθάμπτον τη σέντρα!

Πράγματι, η Σαουθάμπτον είχε τη σέντρα. «Το πλάνο έλεγε να πάρουμε τη σέντρα και με κάποιο τρόπο να βγάλουμε γρήγορα τη μπάλα πλάγιο άουτ. Εμοιαζε τόσο εύκολο!», προσθέτει. Ο ίδιος επιχείρησε μια μακρινή μπαλιά στην αριστερή πτέρυγα. Εψαξε να βρει τον Νιλ Σίπερλι, ο οποίος όμως δεν γνώριζε τίποτα για το στοίχημα. «Επειδή το ματς το έδειχνε η τηλεόραση δεν ήθελα να εκτεθώ και προσπάθησα να στείλω τη μπάλα ακριβώς πάνω από το κεφάλι του Σίπερλι, ώστε να βγει πλάγιο».

Ομως, το άγχος και η νευρικότητα που τον κατέβαλε, δεν τον βοήθησαν να βγάλει τη μακρινή μπαλιά με τη δύναμη που θα ήθελε. Για κακή του τύχη… ο Σίπερλι (που δεν ήταν στο… κόλπο) πρόλαβε την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου!

 

[opap]

 

«Δεν έχω ξανατρέξει τόσο πολύ στη ζωή μου!»

Οσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, το παιχνίδι συνεχιζόταν κανονικά. «Θα χάναμε πολλά λεφτά εάν η μπάλα έβγαινε μετά από τα πρώτα 75 δευτερόλεπτα. Δεν είχα ξανατρέξει τόσο πολύ στη ζωή μου! Με το που πέρασε το λεπτό ξέραμε ότι δεν θα κερδίσουμε».  

Τελικά η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου στα 70 δευτερόλεπτα, κάτι που σήμαινε ότι ο Λε Τίσιε και οι φίλοι του ούτε έχασαν, ούτε κέρδισαν το στοίχημα (αν η μπάλα έβγαινε μεταξύ 61-75 δευτερολέπτων είχε επιστροφή πονταρίσματος).

«Μετά από αυτό, δεν επιχείρησα ποτέ ξανά να παίξω στοίχημα. Και βέβαια δεν θα έκανα τίποτα που θα επηρέαζε το αποτέλεσμα ενός αγώνα» δήλωσε ο «θρύλος» της Σαουθάμπτον. Για την ιστορία, η ομάδα του κέρδισε με 2-0 με το πρώτο γκολ να το σημειώνει ο ίδιος.

 

Η ιστορία του Λε Τίσιε μέσα από ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ:

 

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip