Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.09.21|08:55

Kingbet Kingbet

Εκλογές ΕΟΚ: Γύρισε φαβορί ο Φασούλας, λόγω Γκάλη

εκλογές-εοκ-γύρισε-φαβορί-ο-φασούλας-λ-164908

Το ελληνικό μπάσκετ είναι έτοιμο να γυρίσει σελίδα, καθώς μετά από πολλά χρόνια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα πάψει να είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Μετά από πολλές αναβολές και παρατάσεις, ως ημερομηνία της εκλογής νέου προέδρου ορίστηκε η 12η Σεπτεμβρίου και μάλιστα με ηλεκτρονικό τρόπο. Στα ψηφοδέλτια θα υπάρχουν τρία ονόματα, αυτά του Βαγγέλη Λιόλιου, του Παναγιώτη Φασούλα και του Αγγελου Παπανικολάου, με τις αποδόσεις να προκαλούν ενδιαφέρον.

Εκλογές ΕΟΚ

Οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιούνται παραδοσιακά τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι η αναβολή των Αγώνων του Τόκιο αλλά και η κρίση της πανδημίας έφεραν αναβολή και στις εκλογές της ΕΟΚ.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”50%”]

Η ιδιαιτερότητα των επόμενων εκλογών της ΕΟΚ είναι ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο 83χρονος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα έχοντας ξεπεράσει το όριο ηλικίας και έτσι θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, στον οποίο κάθεται από το 2010 (είχε διατελέσει πρόεδρος και από το 1998 έως το 2002).

Φαβορί ο Φασούλας

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας, έχει και πάλι τον πρώτο λόγο στις αποδόσεις, αφού ξαναγύρισε φαβορί. Πανίσχυρο, μάλιστα, στο 1.85. Εξαιρετικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφασή του να ορίσει τον Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ, εάν εκλεγεί.

Από κει και πέρα, δεύτερος στις αποδόσεις ήρθε ο Αγγελος Παπανικολάου, ο εκλεκτός του ίδιου του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Από το 10.00 που βρισκόταν τους προηγούμενους μήνες, πλέον προσφέρεται στο 3.00.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας, Βαγγέλης Λιόλιος, έχοντας στο σχήμα του δυνατά ονόματα όπως τον Κώστα Τσαρτσαρή, το Δήμο Ντικούδη και τον Νίκο Χατζηβρέττα, έφτασε στο σημείο να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ για την ανάληψη των ηνίων του ελληνικού μπάσκετ. Από πρώτο φαβορί (1.55) έφτασε να πληρώνει η εκλογή του στο 3.10.

Δείτε τις αποδόσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip