Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.04.20|16:34

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Βέλγιο: Τέλος η σεζόν, πρωταθλήτρια η Κλαμπ Μπριζ

βέλγιο-τέλος-η-σεζόν-πρωταθλήτρια-η-κλ-171603

Την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν 2019-2020 αποφασίζει το διοικητικό συμβούλιο της Pro League, της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Βελγίου. Με βάση την τωρινή βαθμολογία, η Κλαμπ Μπριζ στέφεται πρωταθλήτρια.

Θα υπάρξει εκ νέου συμβούλιο για τη διανομή των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Εκεί θα αποφασιστούν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν και αντίστοιχα εκείνες που θα προβιβαστούν στην 1η κατηγορία της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, η απόφαση δεν έχει επικυρωθεί επίσημα στη γενική συνέλευση της Pro League.

 

 

Η νεοσύστατη ομάδα εργασίας, η οποία απαρτίζεται από εκτελεστικούς διευθυντές 5 ποδοσφαιρικών σωματείων (Γκενκ, Γάνδη, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Κόρτραϊκ και Σεντ Ζιλουάζ) θα αποφασίσει για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου και με ποιον τρόπο θα γίνει η άνοδος και ο υποβιβασμός των ομάδων. Υπάρχει η ελπίδα πως ο τελικός ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Αντβέρπ, αλλά και ο επαναληπτικός τελικός ανόδου ανάμεσα σε Μπίρσοτ και Λέουβεν (1-0 το πρώτο ματς) θα διεξαχθούν κανονικά, εάν το επιτρέψει η υπηρεσία δημόσιας υγείας.

Εάν εγκριθεί η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Pro League από τη γενική συνέλευση, τότε η Κλαμπ Μπριζ θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Στις τελευταίες θέσεις, οι ομάδες μέχρι και την 15η Οστάνδη θα παραμείνουν στην κατηγορία, δηλαδή θα υποβιβαστεί η τελευταία Μπέβερεν.

Την Τετάρτη (1/4), η UEFA είχε δώσει στις εθνικές ομοσπονδίες την ευκαιρία να επεκτείνουν τους αγώνες μέχρι τις 3 Αυγούστου, όμως οι σύλλογοι του Βελγίου δεν το δέχθηκαν. Θυμίζουμε πως το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο σταμάτησε πριν από τρεις εβδομάδες, στις 12 Μαρτίου, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip