Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.07.21|11:13

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

«Μποναμάς» 1.000 ευρώ από Free Bet και άλλα παράξενα του τελικού

μποναμάς-1-000-ευρώ-από-free-bet-και-άλλα-παράξε-169592

Το EURO μας άφησε με ακόμα μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις. Οχι μόνο η Ιταλία κέρδισε την Αγγλία μέσα στο σπίτι της και έκανε τους κατοίκους της Ρώμης να γεμίσουν τις γέφυρες του Τίβερη, αλλά παράλληλα ένα κάρο παράξενα, στοιχηματικά και μη, σημάδεψαν την 11η Ιουλίου. Αποκορύφωμα ένας παίκτης του στοιχήματος, που από μια έμπνευση της στιγμής έβγαλε αρκετά λεφτά για να περάσει ένα άνετο καλοκαίρι.

 

 

Γιατί μπορεί οι Αγγλοι να είχαν μαζέψει υπογραφές ώστε να γίνει εθνική αργία η επομένη του τελικού (αχ και να ήξεραν), αλλά ένας παίκτης του Stoiximan σίγουρα χαίρεται τη δική του μίνι αργία. Από την έμπνευση μιας στιγμής χρησιμοποίησε ένα Free Bet 5 ευρώ και πόνταρε στην επιλογή να σκοράρει και να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Κίτρινη στο 55’ για ένα φάουλ στον Στέρλινγκ, γκολ 13 λεπτά αργότερα και 995 ευρώ στην τσέπη για αυτό το εμπνευσμένο μπετ.

 

Στοιχημα Μπονούτσι

 

Η… πίτσα και τα ζυμαρικά

Γιατί έχασε η Αγγλία στα πέναλτι, ρώτησαν τον Μπονούτσι. «Να τρώτε πιο πολλά ζυμαρικά», πρόδωσε το μυστικό ο «Λέο». Πάντως πέρα από τα ζυμαρικά, εθνικό φαγητό της Ιταλίας είναι και η πίτσα. Η Novibet, στα fun bets τελικού είχε ως επιλογή να υπάρξει πλάνο με οπαδό ντυμένο πίτσα. Οπερ και εγένετο. Κάπου στο 53ο λεπτό, ο σκηνοθέτης έπιασε ένα κομμάτι πίτσα στην εξέδρα. Ενα κομμάτι πίτσα που, καθώς φαίνεται, τα έχει με τον Σούπερ Μάριο.

 

ΠΙτσα Ιταλία

 

Για το συμπαθές ζευγάρι που… μπέρδεψε το Euro με τις απόκριες οι αναμνήσεις θα είναι καλές. Σε αντίθεση δηλαδή με εκείνον τον 26χρονο Αγγλο, πατέρα δύο παιδιών, που «χτύπησε» τατουάζ «Αγγλία Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2020» στο πόδι. Κι είναι και το καλό του πόδι, δηλαδή…

 

τατουαζ αγγλια

 

Αλλος ένας εισβολέας

Από νωρίς πληρώθηκαν όσοι είχαν παίξει την εισβολή οπαδού σε γήπεδο του EURO. Οσοι πόνταραν στον άντρα επιβεβαιώθηκαν τέσσερις φορές, ενώ και το στοίχημα σε εισβολή γυναίκας πληρώθηκε όταν μπούκαρε στο ματς Βελγίου – Φινλανδίας εκείνη η πλημμελώς ενδεδυμένη νεαρά.

 

Belgio Finlandia

 

Δυστυχώς στοίχημα για εισβολή οπαδού ειδικά στον τελικό δεν υπήρχε. Ενας Αγγλος βούτηξε στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» και αποδείχθηκε ιδιαίτερα αθλητικός, αφού οι φύλακες του γηπέδου έκαναν ένα ολόκληρο λεπτό να τον τσακώσουν.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip