Kingbet Robot icon
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    10.11.21|12:21

    Ο Ρουφιάνος Ο Ρουφιάνος

    Το CAS αλλάζει τη βαθμολογία στη Super League

    το-cas-αλλάζει-τη-βαθμολογία-στη-super-league-159448

    Πάμε στη διακοπή με τον Ολυμπιακό στο +3 από την ΑΕΚ και στο +4 από τον ΠΑΟΚ. Άρης και Παναθηναϊκός είναι στο -12 (23 με 11) από την πρώτη θέση.

    Τι μπορεί να αλλάξει όμως το CAS και κυρίως πόσο άμεσα; Ο Αρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 όμως εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει πάει τη συγκεκριμένη υπόθεση στο CAS κι ελπίζει ότι θα δικαιωθεί.

    [novibet_desktop keimeno_etaireias=”Τώρα αρχίζει το ματς!” width=”75%”]

    Τι σημαίνει αυτό; Πως αν τελικά το CAS κρίνει πως το -6 θα έπρεπε να του επιβληθεί στην περσινή βαθμολογία και όχι στη φετινή τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ανέβει στους 17 βαθμούς!

    Στο -6 από τον Ολυμπιακό, στο -3 από την ΑΕΚ και στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Πότε θα το ξέρουμε αυτό; Αμεσα. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιους το CAS θα αποφασίσει στην τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου (υπάρχουν κι αυτοί που εκτιμούν πως αυτό θα γίνει στις 20 με 22 Νοεμβρίου). Στις 29 Νοεμβρίου θα έχουμε το ΠΑΟΚΑρης!

    Mystery προσφορές* για σήμερα

    Διάλεξε την προσφορά σου!

    livescore betslip
    • Livescore
    • Betslip