Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.10.23|19:00

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming (20/10)

παναθηναϊκός-μακάμπι-τελ-αβίβ-live-streaming-20-10-245695

Το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι του δίνει ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της τέταρτης «στροφής» της φετινής σεζόν στη Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται live streaming την ανανεωμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Οντέτ Κάτας, με το «ροζ φύλλο» αγώνα να είναι απαραίτητο μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην πριν από τρία 24ωρα, καθώς ο στόχος που αφορά το πλεονέκτημα έδρας δείχνει να απομακρύνεται βάσει απόδοσης με τον πιο ρεαλιστικό να είναι αυτός της πρόκρισης στα play off. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 20/10/2023

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: OAKA Altion

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: Novasports Prime

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν σε σχεδόν κανένα σημείο του αγώνα να δείξουν θετικό πρόσωπο και ηττήθηκαν εύκολα με σκορ 83-69, πέφτοντας στο 1-2 στην κατάταξη, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να ανεβαίνει στο 2-1.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από την αρχή ανήμπορος να ακολουθήσει τη Φενέρ, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να τρέξουν και να ανανεώσουν επιθέσεις. Από νωρίς, η διαφορά ανέβηκε σε διψήφιο αριθμό (27-19), ενώ οι Τούρκοι έφτασαν μέχρι και στο +25 (72-47). Ο ρυθμός έπεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, γι’ αυτό και το προβάδισμα της Φενέρ μειώθηκε σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming

Με τρία καλάθια από Γκριγκόνις, Σλούκα και Λεσόρ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 4-6 στο 3′. Η Φενέρμπαχτσε έτρεξε έκτοτε ένα σερί 10-0 (14-6, 5’13”). Ο Σλούκας έβαλε προσωρινά φρένο στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, όμως εκείνη βρήκε άλλους 9 αναπάντητους πόντους για το 23-9 (8’27”), ενώ τελικά έκλεισαν την περίοδο προηγούμενη με 27-9. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι πράσινοι είχαν υποπέσει ήδη σε 6 λάθη, ενώ δεν είχαν καμία ασίστ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 Ο Κάιλ Γκάι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε 10 μαζεμένους πόντους για λογαριασμό του τριφυλλιού, διαμορφώνοντας το 33-19 στο 13′. Με ένα ακόμα δικό του τρίποντο η διαφορά έπεσε στους 10 (36-26) στο 17′, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να την ανεβάσουν ξανά στους 15 (43-28, 20′) με δύο μακρινά σουτ από Παπαγιάννη – Μπιμπέροβιτς και μία βολή του Γουίλμπεκιν, από αντιαθλητικό φάουλ που του έκανε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Δυστυχώς για τους πράσινους η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε μετά την ανάπαυλα. Τα προβλήματα στην άμυνα, αλλά και η έλλειψη επιθετικών λύσεων έφεραν τη Φενέρ στο +22 (54-22) στο 24′. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασε μάλιστα στο +25 (72-47) στο 33′.

Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες της ομάδας του Εργκίν Αταμάν έκαναν μία ύστατη προσπάθεια για να ξαναμπούν στον αγώνα, τρέχοντας ένα σερί 11-0 για να μειώσουν σε 72-58 στα 4’23” πριν το φινάλε. Η Φενέρ δεν επέτρεψε, βέβαια, στους πράσινους να πιστέψουν στο θαύμα και επικράτησε τελικά με 83-69.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming (20/10)

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 15 πόντους και 3/4 τρίποντα. Εξαιρετικός και ο Νικ Καλάθης με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ 14 πόντους έβαλε ο Τζόναθαν Μότλεϊ. Από τον Παναθηναϊκό, διεσώθη με 19 πόντους ο Ματίας Λεσόρ, ενώ καλή δεύτερη περίοδο έκανε ο Κάιλ Γκάι, που έβαλε 13 πόντους σε αυτό το διάστημα, το μοναδικό θετικό των «πράσινων».

Στον Παναθηναϊκό ανέλυσαν αρκετά τα αίτια της ήττας από τη Φενέρμπαχτσε και σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν διαφορετικοί απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming 20/10

«Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς.

Αλλά, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στους δύο πρώτους μας αγώνες στο ΟΑΚΑ στην Ευρωλίγκα παίξαμε καλό μπάσκετ, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ σκληρή. Κάθε ματς είναι διαφορετικό γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα μας από την Φενέρ.

Σίγουρα αναλύσαμε άμεσα, μετά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη τα λάθη μας, αλλά τώρα όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Μακάμπι».

Η Μακάμπι τελ Αβίβ, από την πλευρά της, έρχεται στο ΟΑΚΑ προερχόμενη από ήττα, η οποία πάντως είναι το μικρότερο πρόβλημα που βιώνει τη δεδομένη στιγμή ο ισραηλινός σύλλογος.

Η πολεμική σύρραξη που λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή με επίκεντρο τη Λωρίδα της Γάζας έχει ωθήσει σε «έξωση» από τη χώρα την «ομάδα του λαού», η οποία το βράδυ της Τετάρτης φιλοξενήθηκε από τη Βαλένθια.

Οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ στο πρώτο δεκάλεπτο επιθετικά και κανείς δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά. Ο Νίμπο έκανε το 11-14 στα μέσα της περιόδου, με τον Ριβέρο να κάνει το 16-17 στο 8′. Η Βαλένθια προηγήθηκε με τον Γιόβιτς στο τέλος της περιόδου.

Παναθηναϊκός

Με τρίποντο του Γουέμπ, η Μακάμπι πέρασε μπροστά με 22-24, ενώ ο Γιόβιτς απάντησε για το 28-25. Οι Ισπανοί κράτησαν το μικρό προβάδισμα, με τον Πραντίγια να γράφει το 33-29. Οι Ισραηλινοί σούταραν με 3/13 τρίποντα στο ημίχρονο.

Ο Μπόνζι Κόλσον με τρίποντο από τη γωνία έκανε το 36-40 στο 25′, με τον Κλαβέρ να απαντά για το 39-40. Από εκείνη το σημείο και μετά η Βαλένθια πάτησε… γκάζι και με τον Ρόβερς έγραψε το 50-40, ένα λεπτό πριν τη λήξη της περιόδου.

Panathinaikos Maccabi Tel Aviv Live Streaming

Ο Κόλσον σκόραρε για το 65-61 και ανάγκασε τον Μουμπρού να πάρει timeout. Ο Ντέιβις έκανε το 69-64 στο 39′. Ο ψηλός της Βαλένθια σκόραρε για το 73-64 στα 35 δευτερόλεπτα για να κλειδώσει τη νίκη με τελικό σκορ 75-66.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 Ο Ντέμιαν Ίνγκλις με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, ο Βίκτορ Κλαβέρ με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και ο Στέφαν Γιόβιτς με 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη ήταν οι κορυφαίοι της αναμέτρησης από την πλευρά των νικητών.

Από πλευράς Μακάμπι ξεχώρισε ο Μπόνζι Κόλσον με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν είχε double-double με 13 πόντους (1/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5/6 βολές), 11 ασίστ, αλλά και 7 λάθη.

Απαιτητική λοιπόν η αποψινή υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να πάρει τη νίκη προκειμένου να βρεθεί στο 2-2, καθώς ένα ρεκόρ 1-3 στο ξεκίνημα μιας σεζόν με πολλές προσδοκίες είναι δεδομένο πως θα φέρει ακόμα περισσότερο βάρος στον Αταμάν και τους παίκτες του.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε απόψε λοιπόν είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά στη φετινή Euroleague απέναντι σε μια ομάδα με πολλά εξαγωνιστικά προβλήματα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και περίσσιο ταλέντο εντός παρκέ. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip