Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.05.24|18:45

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Live Streaming Ζωντανά (07/05)

παναθηναϊκός-μακάμπι-live-streaming-ζωντανά-07-05-297200

Παναθηναϊκός is back! Οι «πράσινοι» είναι εδώ, είναι ζωντανοί και απέδειξαν ότι δικαίως τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της regular season στη φετινή Euroleague. Μετά από μία συγκλονιστική εμφάνιση live streaming στο Game 4, επικράτησαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήραν ξανά το πλεονέκτημα έδρας που είχαν χάσει στο πρώτο ματς και πλέον ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους Ισραηλινούς στο ματς της δωδεκαετίας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά μεσω livestreaming ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 07/05/2024

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: Oaka Altion

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports Prime

Άλλωστε, όλος ο «πράσινος» οργανισμός ζει και αναπνέει για το παιχνίδι που, αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του «τριφυλλιού» στη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά το 2012.

Η σημειολογία μάλιστα παίζει τον ρόλο της, αφού και τότε Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαν αναμετρηθεί με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Final Four. Η «ομάδα του λαού» είχε αλώσει το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, έφθασε μια ανάσα από την πρόκριση αλλά η αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε το break στο «Γιαντ Ελιάου» και με το συγκλονιστικό 86-85 στην Αθήνα «κλείδωσε» την παρουσία της στο F4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς της προηγούμενης Πέμπτης με Σλούκα, Ναν, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Λεσόρ γεγονός που τον βοήθησε να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην επίθεση και να προηγηθεί με 12-20 στο 6′.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Live Streaming

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με την άμυνα, την οποία η Μακάμπι τιμωρούσε τόσο από κοντά (8/11 δίποντα), όσο και από μακριά (4/8 τρίποντα) για να προσπεράσει με 29-26 λίγο πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, παρά τους 11 πόντους του Κέντρικ Ναν.

Αν και στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 1/7 τρίποντα, κατάφεραν να φτάσουν τους 50 πόντους και να πάνε στα αποδυτήρια της Χάλα Πιονίρ με ισχνό προβάδισμα (50-49, 20′), αφού ο Ναν έβαλε ένα τρίποντο στην εκπνοή για να φτάσει τους 16 προσωπικούς πόντους.

Οι «πράσινοι» ήταν αρκετά σοφτ στην άμυνά τους σε όλο το πρώτο μέρος, με την ομάδα του Όντεντ Κάτας να μην έχει ούτε ένα λάθος, αλλά να παίρνει 10 πόντους από τα 6 του Παναθηναϊκού.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Με τρίποντα των Παπαπέτρου – Σλούκα, δύο βολές του Ναν και ένα καλάθι του Καλαϊτζάκη στον αιφνιδιασμό, το «τριφύλλι» πήρε προβάδισμα 4 πόντων (55-59) στο 23’30”. Μπλατ, Μπράουν και Κόλσον κράτησαν τη Μακάμπι, για το 63-63 στο 26’21”, όμως η ομάδα του Αταμάν βρίσκοντας δύο τρίποντα από Γκριγκόνις – Μήτογλου και ένα γκολ-φάουλ του Σλούκα έφτασε στο +6 (68-74) με 53″ για το τέλος της τρίτης περιόδου.

Η ομάδα του λαού απάντησε με ένα σερί 10-0 για το 78-74 στο 32’30”. Ο Λεσόρ είχε 1/2 βολές, αλλά ακολούθησαν δύο καλάθια από Νίμπο και Ριβέρο για το 82-75 στο 33’30”, με τον Αταμάν να καλεί εσπευσμένα και δεύτερο time-out.

Ένα τρίποντο του Παπαπέτρου και πέντε πόντοι του Ναν διαμόρφωσαν το 86-83 στο 35’42” και ανάγκασαν τον Κάτας να πάρει αυτή τη φορά time-out. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (86-85) με καλάθι του Λεσόρ έπειτα από άστοχο τρίποντο του Μπλατ. Μπράουν και Ναν αντάλλαξαν καλάθια για το 88-87 στο 37’13”.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Live Streaming Ζωντανά (07/05)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming

Ο Σλούκας πήρε φάουλ από τον Κλίβελαντ και έβαλε δύο βολές για το 88-89, ενώ ο Λεσόρ κέρδισε φάουλ από τον Μπλατ και έγραψε το 88-91 με 1’36” στο χρονόμετρο. Το πράσινο σερί έφτασε στο 10-0 για το 88-95 με 11.3″ στο ρολόι και τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν, σκεπτόμενοι τι τους περιμένει στο ΟΑΚΑ που θα «κοχλάζει».

Ηγετική εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα με 20 πόντους (5/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/7 βολές), 6 ασίστ, 8 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και της αναμέτρησης το «πολυβόλο» Κέντρικ Ναν με 27 πόντους (6/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6/6 βολές), 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ. Τεράστιες μάχες από τον Ματίας Λεσόρ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 μπλοκ), καθοριστικά καλάθια από τον Παπαπέτρου.

Από πλευράς Μακάμπι, ο Λορέντζο Μπράουν σημείωσε 17 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ακολούθησε ο Μπλατ με 14 πόντους, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ και ο Κόλσον με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ. Αποχώρησε τραυματίας ο Μπόλντγουιν, ο οποίος αναμένεται να μείνει για καιρό εκτός δράσης, με τον Όντεντ Κάτας να μην το υπολογίζει για το πιο καθοριστικό ματς της σειράς.

Ο Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στάθηκε στο κλίμα που θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ στο 5ο ματς της σειράς και στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

«Πρώτα από όλα κι εγώ και η ομάδα θελουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον θρυλικό φροντιστή Πάρη, που χθες έπαθε έμφραγμα και την τελευταία στιγμή τον πήγαν στο νοσοκομείο και ακόμα είναι στην εντατική και έζησε μια δύσκολη κατάσταση.

Για την ομάδα μας ο Πάρης είναι ένα πολύ σημαντικός άνθρωπος, είναι ο υπεύθυνος στους φροντιστές μας. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι play off. Αυτή η σειρά είναι δύσκολη και για τις δύο ομάδες.

Με σεβασμό στη Μακάμπι, σήμερα είχαν επιπλέον βοήθειας από τον πάγκο από παίκτες όπως ο Ντιμπαρτολομέο, όπως ο Μπλατ και αυτοί οι έξτρα πόντοι νας δημιούργησαν πρόβλημα αμυντικά. Και ο Κόλσον είχε ένα καλό παιχνίδι με μεγάλα σουτ. Νομίζω ότι παίξαμε καλή άμυνα, αλλά η Μακάμπι είναι μια εξαιρετική ομάδα και κάθε λάθος που κάναμε στην επίθεση αμέσως το τιμωρούσε.

Η διαφορά για εμάς σήμερα ήταν ο Σλούκας, που ακόμα μια φορά έβγαλε σπουδαίο χαρακτήρα στο παρκέ. Σκόραρε και δημιούργησε για εμάς καταστάσεις. Και πιστεύω ότι είχαμε περισσότερη μαχητικότητα από το παιχνίδι που χάσαμε. Με τη σειρά στο 2-2 το ΟΑΚΑ θα πάρει φωτιά στο επόμενο παιχνίδι, περισσότερο από ό,τι κάνει πάντα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλό μπάσκετ για να πάρουμε τη νίκη.

Σλούκας

Panathinaikos Maccabi Live Streaming

Οι πανηγυρισμοί είναι μόνο όταν πάμε στο Final Four. Δεν έχει καμία σημασία να το κάνω τώρα. Δεν έχει να κάνει με εμάς το σερί. Έχει να κάνει με τη Μακάμπι που έχει την πίεση και αυτή την κατάσταση να παίξει σε αυτό το ΟΑΚΑ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά, αλλά όπως είπα προχθές που ήμασταν πίσω 2-1, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον χαρακτήρα των παικτών μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πλέον, έφτασε η ώρα που θα μιλήσουν οι μεγάλοι παίκτες. Η ώρα που δεν μετράει το πριν αλλά μόνο το τώρα με Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ να ψάχνουν με λύσσα τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Βερολίνο και το Final Four της Euroleague.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε συνεπώς είναι να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming για το 3-2 στη σειρά προκειμένου να βρεθεί ξανά στη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να ψάξει το έβδομο ευρωπαϊκό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip