Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

19.05.23|12:50

Kingbet Kingbet

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming (19/05)

ολυμπιακοσ-μονακο-live-streaming-19-05-214194

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Κάουνας για να γράψει ιστορία. Αντίπαλός του στα ημιτελικά η ισχυρή Μονακό. Ο άλλος ημιτελικός θα είναι το ισπανικό «Κλάσικο» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Αναμένουμε ματς στο οποίο θα έχουμε μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν αρκετά από τη Μονακό στην κανονική διάρκεια της σεζόν και ηττήθηκαν δύο φορές. Παρ’ όλα αυτά, στο Φάιναλ Φορ πάνε ως το φαβορί του αγώνα. Διαιτητές της αναμέτρησης ολυμπιακος-μονακο ορίστηκαν οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Άνε Πάντερ (Γερμανία). Τον αγώνα ολυμπιακός-μονακό μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ολυμπιακός – Μονακό Live Streaming

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάει με άλλον «αέρα» από προηγούμενες χρονιές, στο Φάιναλ Φορ. Είναι άλλωστε η πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας. Από κει και πέρα, είχε δύσκολη διασταύρωση στα πλέι οφ. Η Φενερμπαχτσέ, αν και κινδύνεψε να μην μπει καν στην οκτάδα, έφτασε τους ερυθρόλευκους στα όριά τους. Δεν έπαιξε το μπάσκετ το οποίο έπαιζε ολόκληρη την χρονιά στη Euroleague. Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη χτύπησε τα επιθετικά πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού και φτάσαμε να δούμε σειρά πέντε παιχνιδιών. Εκεί ο Ολυμπιακός παρουσίασε το καλύτερο πρόσωπό του. Είχε σε τρομερή μέρα Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ, ενώ οι Μακκίσικ, Παπανικολάου και Φαλ τους ακολούθησαν και ήταν εξίσου καθοριστικοί. Έτσι η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε σε ένα ακόμη Φάιναλ Φορ. Σε δεύτερο συνεχόμενο μάλιστα. Τα πράγματα δεν κύλησαν πέρυσι όπως επιθυμούσε, καθώς αποκλείστηκε με buzzer beater του Βασίλιε Μίσιτς.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Λίγο πριν τα ημιτελικά, ανακοινώθηκαν και τα βραβεία της διοργάνωσης. MVP της διοργάνωσης ψηφίστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, με χρονιά η οποία ίσως εξαργυρωθεί και με συμβόλαιο στο NBA. Προπονητής της χρονιάς ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Το μπάσκετ που παρουσίασε τη φετινή σεζόν, είχαμε αρκετά χρόνια να το δούμε από ελληνική ομάδα. Ο Βεζένκοφ μπήκε και στην καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague. Αυτή τη στιγμή το τελευταίο που σκέφτονται βέβαια είναι τα βραβεία. Μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ολυμπιακός – Μονακό Live Streaming 19/05

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, μίλησε για αρκετά πράγματα πριν τον ημιτελικό.

Αναλυτικά αυτά που είπε:

”Ήταν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση το 2013, καθώς την προηγούμενη χρονιά η ομάδα είχε κερδίσει με τον κόουτς Ίβκοβιτς. Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο, ειδικά ως νέος προπονητής. Είχαμε τα κομμάτια από την προηγούμενη η σεζόν, η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση, πιστεύαμε στη νίκη, πάντα η ομάδα έχει τρομερούς παίκτες, όπως οι Σπανούλης, Πρίντεζης. Η ομαδική δουλειά είναι πάντα το κλειδί, αυτό πρέπει να κρατήσουμε, αυτό πρέπει να κρατάμε, την αυτοθυσία και αυτοπεποίθηση. Αυτή πρέπει να είναι η βάση μας και φέτος.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Είμαι πολύ σημαντικό που είμαστε εδώ, ήταν στόχος μας, δείξαμε ότι είμαστε εδώ για δεύτερη σερί χρονιά. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν να νιώσει άβολα, δυστυχισμένος, ότι αποτύχαμε αν δεν το κερδίσουμε. Ξέρω ότι οι καλύτεροι στη λίγκα είναι ανταγωνιστικοί και μιλώντας με συναδέλφους μου, νιώθουμε εξουθενωμένοι, γιατί παίζουμε τελικούς από τον Οκτώβριο. Είναι τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, η κανονική διάρκεια, τα playoffs και το Final Four. Πρέπει να το απολαύσουμε, πρέπει να δώσουμε τα πάντα, αν το κάνουμε, στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι.

Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming

Σε αυτή την λίγκα, δεν μπορείς να πεις ότι η ομάδα που κερδίζει στο τέλος είναι η μόνη επιτυχημένη. Υπάρχουν πολλές, ακόμα και αυτές που δεν μπήκαν στα playoffs. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, δεν μπορώ να δω έτσι καμία από αυτές τις τέσσερις ομάδες, επειδή δεν πήραν τον τίτλο. Φυσικά, θα κάνουμε το καλύτερο.

Είναι το τέταρτο Final Four μου, προσπαθώ να πω στους παίκτες μου ότι πρέπει να αφήσουν απ’έξω τι συμβαίνει με τις οικογένειές τους, τα μίντια. Και να κάνουμε ό,τι κάνουμε όλη τη σεζόν. Προφανώς είναι κρίσιμος ο ημιτελικός, αλλά η ρουτίνα μας δεν πρέπει να αλλάξει”.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos Monaco Live Streaming

Οι Μονεγάσκοι φαίνεται να εδραιώνονται γρήγορα στις τοπ ομάδες της Euroleague. Κατατάχθηκαν τέταρτοι στην κανονική διάρκεια και κατέβαλαν το ισχυρό εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλέι οφ. Πέρυσι έφτασαν μία «ανάσα» πριν το Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που τους στέρησε την παρουσία εκεί. Πρόκειται για μία ομάδα με έντονο αμερικανικό στοιχείο, η οποία είναι και αρκετά καλή αμυντικά και αναμένεται να μην αφήσει τους Πειραιώτες να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αυτό φάνηκε και στην κανονική περίοδο. Οι μόνες ομάδες που κέρδισαν τον Ολυμπιακό δύο φορές, ήταν η Μονακό και ο Ερυθρός Αστέρας. Τακτικά και τα δύο ματς τα προσέγγισαν άψογα στον αμυντικό τομέα, οι Μονεγάσκοι. Χωρίς να είναι και ιδιαίτερα πληθωρικοί επιθετικά. Διαθέτουν αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Ο Μάικ Τζέιμς έχει γράψει την δική του ιστορία στην Ευρωλίγκα. Ο Τζόρνταν Λόιντ και ο Οκόμπο είναι δύο επιθετικές μηχανές που θα ήθελε να έχει κάθε ομάδα. Επίσης καθοριστικοί είναι και οι Ντόντα Χολ, Άλφα Ντιαλό και Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ LIVE STREAMING

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε και αυτός, λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα της Euroleague.

Στην αρχή, ανέφερε την πορεία της Μονακό εν μέσω αμφισβήτησης και εξήγησε: «πολλοί μας αμφισβήτησαν από την αρχή και δεν πίστευαν ότι μπορούμε να είμαστε στο Final Four. Ο στόχος της παρουσίας στα Playoffs ήταν εφικτός, όμως εμείς είχαμε τους στόχους μας για κάτι παραπάνω και είναι καταπληκτικό να είμαστε εδώ!».

Ο Σέρβος προπονητής συμπλήρωσε: «έχουμε ένα φανταστικό γκρουπ παικτών και όλοι όσοι αντιμετώπισα, όλοι αυτοί οι εξαιρετικοί κόουτς που συνάντησα, με βοήθησαν να γίνω κι εγώ καλύτερος προπονητής. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στο Κάουνας, με όλους αυτούς τους σπουδαίους αντιπάλους, ωστόσο ο στόχος μας δεν είναι απλώς να παίξουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

«Είναι άδικο να μιλάμε για την ομάδα που έφτασε εδώ με το καλύτερο ρεκόρ, τον κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης και με παίκτες έμπειρους σε αυτή τη “σκηνή”. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δεχθούμε το χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»…

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς πρόσθεσε: «τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται μία προσπάθεια που μας έφερε ως εδώ. Νομίζω πως προωθήσαμε το μπάσκετ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τιμήσαμε την πόλη, τον οργανισμό, την ομάδα, τους παίκτες και τους οπαδούς μας και παρότι υπήρξαν κάποιοι από τα Μ.Μ.Ε. και το κοινό που δεν μας εκτίμησαν, αυτό μας προσφέρει επιπλέον κίνητρο για να τα καταφέρουμε».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip