Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.04.23|13:11

Kingbet Kingbet

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming (28/04)

ολυμπιακοσ-φενερμπαχτσε-live-streaming-28-04-207627

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της Φενερμπαχτσέ στον πρώτο αγώνα της σειράς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και προηγείται με 1-0 στη σειρά αγώνων. Το δεύτερο ματς αναμένεται να είναι πιο δύσκολο για τους ερυθρόλευκους, καθώς οι Τούρκοι θα παίξουν τα «ρέστα» τους για να «σπάσουν» την έδρα και να πάνε στην Κωνσταντινούπολη με πλεονέκτημα έδρας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία). Τον αγώνα ολυμπιακος – φενερμπαχτσε μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ Live Streaming

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να εκκινήσουν στην σειρά οι Πειραιώτες. Με «ονειρική» τρίτη περίοδο και άπιαστο Αϊζέια Κάνααν, κέρδισε με τελικό σκορ 79-68. Στο πρώτο ημίχρονο δεν «έπιασαν» τρελά επίπεδα απόδοσης. Οι Τούρκοι ήταν κοντά στο σκορ, σε ένα σημείο μάλιστα είχαν περάσει και μπροστά. Αλλά με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι έχουν άγριες διαθέσεις και γρήγορα πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Κάνααν τα έβαζε από παντού, τελειώνοντας τον αγώνα με έξι τρίποντα, βάζοντας τα πέντε από αυτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Βεζένκοφ για άλλη μία φορά ήταν καθοριστικός, σκόραρε 19 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και για ακόμη μία φορά ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο, όπως περιμένουμε να είναι και την παρασκευή.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Περιμένουμε να δυσκολευτεί περισσότερο στο δεύτερο ματς ο ολυμπιακός απέναντι στην φενερμπαχτσέ. Παραδοσιακά κιόλας συμβαίνει αυτό στην ομάδα του Πειραιά. Το 2017 με αντίπαλο την Εφές κέρδισε το πρώτο ματς στο Φάληρο, αλλά στον δεύτερο αγώνα έχασε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εν τέλει έκανε break στην Τουρκία και με νίκη στο 5ο ματς στο ΣΕΦ προκρίθηκε στα πλέι οφ. Το ίδιο έγινε και την περσινή σεζόν. Ξεκίνησε με εύκολη νίκη με αντίπαλο τη Μονακό, έχασε με μεγάλη διαφορά στον επόμενο αγώνα, έκανε όμως σπάσιμο έδρας στο Πριγκιπάτο και στο 5ο ματς στο ΣΕΦ επικράτησε. Ελπίζουμε να μην συμβεί το ίδιο και φέτος και τα πράγματα να είναι πιο εύκολα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming 28/04

Την επόμενη μέρα του ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις. Αναλυτικά αυτά που ανέφερε:

«Κερδίσαμε το πρώτο ματς και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, το οποίο θα έχει μεγάλες δυσκολίες, όπως είχε και το πρώτο. Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου και κάθε κατοχή μετράει. Ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και κάποια στιγμή πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων. Για εμάς κάθε κατοχή μετράει και τα παιχνίδια κρίνονται στα σαράντα λεπτά, όχι στο πρώτο πεντάλεπτο».

Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ Live Streaming

Για το αν περιμένει κάποιο τρικ απ’ την Φενέρ: «Φυσικά και βλέπουμε τι κάνει ο αντίπαλος. Είχαν ένα επιτυχημένο σχέδιο, το οποίο το ξέραμε βέβαια. Και τις άλλες φορές το ίδιο είχαν κάνει. Με κάποιο τρόπο ανταποκριθήκαμε σε όσα ματς έχουμε δώσει εναντίον τους. Γενικά επιλέγουν να μη δίνουν βοήθεια στην αδύνατη πλευρά από τον Βεζένκοφ και να παίζουν δύο δύο το παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να βρούμε τον ανοικτό παίκτη. Στο τρίτο δεκάλεπτο το κάναμε αυτό, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα και βρήκαμε αρκετά καλές προϋποθέσεις. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αύριο».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για τον κόσμο της ομάδας: «Σε όλα τα γήπεδα στα πλέι οφ γίνεται sold out. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Η διοργάνωση είναι μεγάλο, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, τα ματς είναι θεαματικά και παίζονται με μεγάλη ένταση. Ο κόσμος μας είναι πάντα κοντά μας, ειδικά όταν έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση τόσο σημαντικό όσο είναι μια συμμετοχή στο Final 4. Μας υποστηρίζουν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας».

Olympiakos Fenerbahce Live Streaming

Η Φενέρ πάλεψε όπως μπορούσε, αλλά εν τέλει υπέκυψε στην αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Διεκδίκησε ό,τι μπορούσε μέσω της άμυνας της, αλλά κατάφερε να μείνει κοντά μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Οι τραυματισμοί των Γουίλμπεκιν και Μπούκερ αποδεικνύονται καθοριστικοί, καθώς είχε θέμα στο τρίποντο και γενικότερα στο σκοράρισμα, ενώ στη ρακέτα υπήρχε απουσία επιλογών. Ο Γκούντουριτς ήταν αμφίβολος αλλά εν τέλει αγωνίστηκε. Δεν ήταν αρνητικός, βοήθησε αρκετά την ομάδα του αλλά φαινόταν σε κάποια σημεία να είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Οι Μότλεϊ και Πιέρ αποτέλεσαν τους καλύτερους παίκτες της τουρκικής ομάδας, με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα και αρκετή βοήθεια σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σειράς είναι αυτό για την Φενέρ. Με νίκη ουσιαστικά αποκτά αυτή το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι το τέλειο σενάριο να κριθεί η πρόκριση στα επόμενα ματς στην Κωνσταντινούπολη. Δεν είναι σε καλό ρυθμό, αρκετά σημαντικά «γρανάζια« της είναι ντεφορμέ αλλά τα δεδομένα σε μία τέτοια διοργάνωση σαν αυτή της Euroleague, αλλάζουν συνεχώς. Η τουρκική ομάδα δεν έχει ακόμα προχωρήσει από την εποχή Ομπράντοβιτς. Η επιλογή του Κοκόσκοφ δεν είχε επιτυχία, το πέρασμα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν καταστροφικό και ο Δημήτρης Ιτούδης ενώ φάνηκε να ξεκινάει καλά τα πράγματα δεν συνεχίζουν με θετικό τρόπο στη σεζόν. Σίγουρα και τα επόμενα ρόστερ της δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτά του Ζέλικο αλλά αυτό αποδίδεται περισσότερο σε λάθος επιλογές και σπατάλες χρημάτων, σε παίκτες οι οποίοι δεν απέδωσαν ποτέ τα αναμενόμενα. Παίκτες σαν αυτούς είναι ο Έντουαρντς και ο Μπιέλιτσα για παράδειγμα τη φετινή χρονιά. Ο Έλληνας προπονητής αν παραμείνει στον πάγκο, έχει την εμπειρία να αλλάξει τα δεδομένα για τον τουρκικό σύλλογο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ LIVE STREAMING

O προπονητής της Φενέρ και της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το 1-0. Εμείς ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι, θέλαμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, το καταφέραμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Λίγκας, την πιο συνεπή. Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι ομάδα που δεν χρειάζεται πολλές ντρίμπλες για να σκοράρει.

Στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε απέναντί τους, όμως στην τρίτη περίοδο το μομέντουμ από πέντε τρίποντα άλλαξε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τη συνοχή μας. Κάναμε την προσπάθειά μας με ένα σερί, όμως δεν ήταν αρκετό. Ο Ολυμπιακός σκόραρε 26 πόντους σε αυτή την περίοδο. Ήμασταν καλύτεροι στο ριμπάουντ, μοιράσαμε τη μπάλα, όμως μας πλήγωσαν τα 14 λάθη. Όπως είπα, συγχαρητήρια. Έχουμε κάτι για να δουλέψουμε, χάσαμε μία ευκαιρία.

Περιμένουμε περισσότερα και από τον Ντόρσεϊ και από άλλους παίκτες. Ο Τάιλερ μας έχει δώσει καλά παιχνίδια, έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Προφανώς δεν ήταν αυτός ο πραγματικός Τάιλερ. Δεν σκόραρε, είναι θέμα, πιστεύω ότι θα βρει τρόπο για να είναι πιο αποδοτικός”.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip