Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

26.04.23|19:50

Kingbet Kingbet

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming (26/04)

ολυμπιακοσ-φενερμπαχτσε-live-streaming-26-04-202076

Τα πλέι οφ ξεκινάνε και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση της Euroleague και έτσι έχουν και το πλεονέκτημα έδρας. Οι Τούρκοι διένυσαν μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος στο τέλος της regular season και κατέληξαν στην 8η θέση. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Τόμισλαβ Χορντόβ (Κροατία).

Τον αγώνα ολυμπιακός – φενέρμπαχτσε μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε τρομερή χρονιά και άξιζε τον τερματισμό στην κορυφή της διοργάνωσης. Υπήρχαν σημεία φορμαρίσματος στην διάρκεια της σεζόν, που πραγματικά έκαναν τον ολυμπιακο να μοιάζει ανίκητος. «Ξεφούσκωσε» κατά ένα ποσοστό λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, όπου δεν υπέπεσε σε πολλές ήττες, αλλά η απόδοση του ήταν εμφανώς «πεσμένη». Είναι αρκετά λογικό. Δεν γίνεται μία ομάδα να αποδίδει στο 100% σε μία ολόκληρη σεζόν. Οι ομάδες εδώ και χρόνια στην ευρωλίγκα, «πιάνουν» το πικ της απόδοσης τους στα πλέι οφ. Αυτό θα επιχειρήσει να κάνει και ο Ολυμπιακός. Και αν το καταφέρει δεν θα υπάρχει καμία περίπτωση να μην βρεθεί στο φάιναλ φορ του Κάουνας.

MVP της σεζόν για την ομάδα του Πειραιά, είναι ο Σάσα Βεζένκοφ δίχως αμφισβήτηση. Σκόραρε κατά μέσο όρο 17,6 πόντους, μάζευε 7,1 ριμπάουντ και ήταν πρώτος στη Euroleague σε ranking με 22,2 ανά παιχνίδι.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο Κώστας Σλούκας ξεκίνησε φοβερά, αλλά μετά τους τραυματισμούς του η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα. Ο Τόμας Γουόκαπ από την άλλη έκανε την πιο μεστή χρονιά του και κέρδισε και νέο συμβόλαιο, με διάρκεια τεσσάρων χρόνων ακόμα!

Εννοείται καθοριστικοί για ακόμα μία σεζόν είναι οι Φαλ και Παπανικολάου, ενώ step-up στην απόδοση τους έκαναν από τα μέσα της σεζόν και έπειτα οι Μακίσικ και Μπλακ. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο παίκτης που φέτος βγήκε μπροστά την ώρα που η μπάλα «έκαιγε». Καθοριστικά σουτ, μεγάλες άμυνες από έναν παίκτη που είναι χρήσιμος για οποιαδήποτε ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming 26/04

Για τον αγώνα της ομάδας του, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την «ατυχία« του να βρίσκεται η Φενέρ στην 8η θέση και απέναντι στον Ολυμπιακό: «Πιστεύουμε πως όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος αυτή τη χρονική στιγμή, με αυτά τα δεδομένα, θα ήταν μια δύσκολη ομάδα. Θα μπορούσαμε να διαλέξουμε αντίπαλο με το τελευταίο παιχνίδι και δεν το κάναμε. Είμαστε πιστοί σε αυτό που πρεσβεύουμε πως όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Μένει εσύ να είσαι έτοιμος για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για το αν η Φενέρ θα επηρεαστεί από την απουσία Μπούκερ και την αμφιβολία όσον αφορά στην παρουσία των τραυματιών Ουίλμπεκιν και Γκούντουριτς: «Καλύτερα να ρωτήσετε τον κόουτς Ιτούδη το πώς το βλέπει. Η Φενέρ έχει μεγάλο βάθος, έχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν παραπάνω από μία θέσεις, χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Πιερ και Χέιζ που παίζουν στο 3-4. Παίζουμε μεγάλο ρόλο στον τρόπο παιχνιδιού τους. Εμάς δεν μας απασχολεί, δεν μπορούμε να μαντεύουμε αν παίξουν ή όχι. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα και αυτό θα κάνουμε».

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming

Για τη θερμή ατμόσφαιρα του ΣΕΦ και αν αυτό μπορεί επηρεάσει τη Φενέρ: «Αυτές είναι ξεκάθαρα ερωτήσεις για τους αντιπάλους μας, το πώς θα ανταποκριθούν στα δεδομένα. Τι πάει να πει εχθρική ατμόσφαιρα; Σημαίνει ότι εδώ θα είναι πολύ θερμή για εμάς, θα υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά σε κάθε γήπεδο στην Ευρώπη γίνεται αυτό. Όλοι αυτοί που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο είμαστε έτοιμοι. Αυτές είναι οι συνθήκες και πρέπει να παίζεις. Στο τέλος της ημέρας μιλάμε για μπάσκετ, μέσα στις γραμμές πρέπει να εκτελέσεις ένα πλάνο. Νομίζω και για τους αντιπάλους μας ισχύει το ίδιο. Αυτή η υποστήριξη νομίζω σε εμάς θα παίξει ρόλο, θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση και στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού και στα καλά. Είναι όλοι πολύ έμπειροι για να επηρεάζονται από τέτοια πράγματα».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για το αν κοιτάζουν και τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, τα οποία κέρδισε ο Ολυμπιακός: «Ναι, πάντα το κάνουμε, δείχνουμε τον αντίπαλο και τι έχει κάνει εναντίον μας και προφανώς το ίδιο θα κάνει και η Φενέρ. Θα απομονώσουμε αυτά που κάναμε καλά και αυτά που δεν κάναμε καλά. Φυσικά ένα παιχνίδι πλέι οφ έχει τελείως διαφορετικές συνθήκες και προϋποθέσεις. Είναι το πώς προσεγγίζει κάθε ομάδα την σημαντικότητα του παιχνιδιού. Υπάρχουν παίκτες που τους αρέσουν τέτοια παιχνίδια και άλλοι που αγχώνονται περισσότερο. Εμείς θέλουμε να είμαστε ήρεμοι, θέλουμε να παίξουμε με ένταση. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη πρόκληση να βρεθούμε σε δεύτερο σερί φάιναλ φορ. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο μας. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την σειρά».

Για τα match up των δύο ομάδων: «Κάθε παίκτης έχει χαρακτηριστικά δικά του. Αν π.χ. είναι ο Μότλεϊ στο «5» δεν έχει το μέγεθος του Φαλ, όπως επίσης δεν έχει την δύναμη να πασάρει ή να τελειώσει από κοντά. Από την άλλη είναι κινητικός, έχει το σουτ από μέση απόσταση, είναι γρήγορος πολλές φορές οδηγεί το transition με ντρίμπλα. Κάθε παίκτης έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δυνατά και αδύνατα σημεία. Πρέπει να μείνουμε στο ομαδικό μας παιχνίδι, να παίξουμε το δικό μας στυλ, να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα και οι αντίπαλοι μας νομίζω θα κάνουν το ίδιο».

Για τον κόσμο: «Είναι δεδομένο ότι θα γινόταν sold out και είμαστε χαρούμενοι. Αυτό που εκτιμούμε είναι πως έγινε πολλές φορές και στην regular season. Εδώ χρειάζεται να υπάρχει ενθουσιασμός και υποστήριξη, αλλά σε καμία περίπτωση να μην πιστεύουμε πως είναι κάτι διαφορετικό από ένα παιχνίδι μπάσκετ. Είναι Ολυμπιακός – Φενέρ, όχι Ελλάδα – Τουρκία, ούτε Μπαρτζώκας-Ιτούδης. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να πάρουμε αυτό που αξίζουμε και εμείς και η Φενέρ».

Ο Μουσταφά Φαλ πρόσθεσε: «Ελπίζω να φτάσουμε στο Final Four. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια με ανυπομονησία, τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς. Τα παιχνίδια των playoffs είναι εντελώς διαφορετικά. Είμαστε 0-0 και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Δεν έχω κάποιο μήνυμα (σσ. για τον κόσμο). Ελπίζω να μείνουμε όλοι υγιείς και να έχουμε μια καλή σειρά αγώνων. Ο Μότλεϊ θα παίξει όπως παίζει όλη την χρονιά, επιθετικά για να σκοράρει, γιατί είναι σκόρερ. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου, να παίξω καλή άμυνα και να μην παίξω εγωιστικό μπάσκετ, ώστε να κερδίσουμε».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos Fenerbahce Live Streaming

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο στη φετινή διοργάνωση. Για αρκετό καιρό ήταν πρώτοι στη βαθμολογία (και αήττητοι για ένα διάστημα), αλλά από κει και πέρα ήρθε η αγωνιστική καθίζηση. Ειδικότερα μετά τα μέσα της σεζόν, η μία κακή εμφάνιση διαδεχόταν την άλλη. Πολλοί οι λόγοι, με σημαντικότερο από όλους τους τραυματισμούς. Η ατυχία δεν «αφήνει» ούτε τώρα τους παίκτες του Ιτούδη. Ο Μπούκερ είναι εκτός για το πρώτο παιχνίδι, με τους Γουίλμπεκιν και Γκούντουριτς να είναι αμφίβολοι.

Πρωταγωνιστής για την τουρκική ομάδα, είναι ο σέντερ της Τζόναθαν Μότλεϊ. Με 16.5 μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης, με 14,9 πόντους και 5,6 ριμπάουντ.

Ακολουθεί ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με 13,7 στο pir, ο Μάρκο Γκούντουριτς με 13 και ο Νικ Καλάθης με 10,9. Ο Χέιζ-Ντέιβις και ο Καλάθης μάλιστα, είναι οι μόνοι παίκτες της Φενέρ που δεν έχουν χάσει ούτε ματς της Regular Season.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ LIVE STREAMING

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η τουρκική ομάδα και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα αυτή τη στιγμή στη Euroleague.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στα πλέι οφ ως οργανισμός. Ήταν ένας από τους στόχους μας από την αρχή της σεζόν. Προφανώς και αντιμετωπίζουμε την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στη Euroleague αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό μπάσκετ, οργανωμένο και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και ρόστερ και χημεία μεταξύ τους. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε πολλές απουσίες. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα μας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι. Θα πάρουμε μαθήματα από αυτή τη σειρά και θέλουμε να πάμε στο ΣΕΦ και να δώσουμε τη μάχη μας».

Ο Νικ Καλάθης επίσης,τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα και θα γίνει σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο παρκέ αποφασισμένοι να νικήσουμε ό,τι κι αν γίνει».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip