Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

09.05.23|12:17

Kingbet Kingbet

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming (09/05)

ολυμπιακοσ-φενερμπαχτσε-live-streaming-09-05-211939

Στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της, έφτασε η σειρά του Ολυμπιακού και της Φενερμπαχτσέ. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για τρίτη φορά στο ΣΕΦ. Ο ολυμπιακος θα έχει το πλεονέκτημα της κατάμεστης έδρας του, το οποίο στους πρώτους δύο αγώνες, το εκμεταλλεύτηκε την μία φορά. Η φενερμπαχτσε κέρδισε το ένα ματς στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας χάσει στο προηγούμενο παιχνίδι με μπάζερ του Κώστα Σλούκα. Αναμένουμε λοιπόν ένα πέμπτο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στις τελευταίες κατοχές. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (πρώτος διαιτητής), Τόμισλαβ Χούρντοβ (δεύτερος διαιτητής) και Μίλαν Νέντοβιτς (τρίτος διαιτητής). Τον αγώνα ολυμπιακός-φενερμπαχτσέ μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ Live Streaming

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μακριά από την εικόνα που έδειξαν στην regular season. Βγήκαν πρώτοι με κυριαρχικό μπάσκετ, κάτι που όμως δεν έχουν καταφέρει να μεταφέρουν και στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν. Δεν έχουν επιθετικές λύσεις, ενώ αμυντικά υποπίπτουν σε αρκετά λάθη και λανθασμένες αποφάσεις. Λογικό είναι κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν μία καλή ομάδα να κάνει και «κοιλιά». Αλλά το κακό είναι αυτό να συμβεί την χειρότερη στιγμή, στη σειρά που πρέπει να παίξεις το καλύτερο μπάσκετ που μπορείς. Αν έδειχναν την εικόνα που είχαν το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, θα ήταν απίθανο η σειρά να είχε φτάσει σε πέμπτο παιχνίδι.

Σταθερά καλός για τους ερυθρόλευκους είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Στο τέταρτο παιχνίδι μόνο ήταν τελείως εκτός αγώνας και το ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε τη συμβολή στο ματς του mvp του, ήταν καθοριστικό για την ήττα του. Ο Σλούκας ήταν ο άνθρωπος που πήρε από το χέρι την ομάδα του και της έδωσε τη νίκη στο τρίτο ματς. Ήταν και στο δεύτερο ματς θετικότατος, ειδικά στην 4η περίοδο. Από κει και πέρα σε 1ο και 4ο ματς δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Ο Μακίσικ πάντα βοηθάει με την ενέργεια του. Αν και είναι παίκτης που δεν διακρίνεται για το σουτ του, καταφέρνει σε δύσκολα ματς να ξεκολλάει την ομάδα του ακόμα και από την γραμμή των 6,75. Ήταν ο καλύτερος παίκτης των Πειραιωτών στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να τους δώσει και τη νίκη. Από κει και πέρα έχουμε μια μεγάλη λίστα παικτών που είναι ντεφορμέ και έχουν βοηθήσει πολύ λιγότερο. Ειδικότερα από τους Γουόκαπ, Φαλ και Παπανικολάου ο Ολυμπιακός περιμένει πολύ περισσότερα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming 09/05

Βέβαια το πιο σημαντικό από όλα, είναι να δούμε αυτά που είπε ο προπονητής της ομάδα του Πειραιά. Αναλυτικά αυτά που είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για τον Παπανικολάου: «Θα προσπαθήσει να βγάλει ένα μέρος της προπόνησης. Έχει αμυγδαλίτιδα, παίρνει αντιβίωση, είναι όμως αμφίβολο αν θα παίξει αύριο. Δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά»

Για το πέμπτο παιχνίδι: «Βλέπουμε το προηγούμενο παιχνίδι, γίνονται κάποιες μικρές μετατροπές, αναλύουμε που μπορεί να είμαστε καλύτεροι, σε ποια σημεία πήγαμε καλά, όπως κάνουν όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο»

Για το πού χρήζει βελτίωσης ο Ολυμπιακός: «Επειδή υπάρχει μεγάλος σκεπτικισμός να αναφέρω ότι μέσα στην Ευρωλίγκα υπάρχουν τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Η regular season, τα playoffs και το Final Four. Αν πιστεύει ο κόσμος ότι ο Ολυμπιακός θα σκοράρει 30 πόντους διαφορά στα παιχνίδια και ότι θα βάζει 100άρες σε παιχνίδια playoffs, σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα συμβεί και δεν μπορεί να συμβεί. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν συμβαίνει γιατί το παιχνίδι έχει γίνει πάρα πολύ σκληρό. Στο τελευταίο ματς δε ήταν παραπάνω σκληρό από το κανονικό και γιατί οι παίκτες έχουν παραπάνω πίεση απ’ ότι έχουν όλη τη χρονιά. Άρα έτσι έχουν τα πράγματα.

Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ Live Streaming

Τα playoffs είναι μια ξεχωριστή σειρά είτε στο NBA, είτε στην Ευρωλίγκα, είτε στο Eurocup, είτε στο BCL. Στην ουσία εμείς αυτό που καταφέραμε είναι να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο δεν φαίνεται στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Το πλεονέκτημα είναι στο πέμπτο. Είναι αυτό που έχεις παλέψει όλη τη χρονιά. Εμείς έχουμε την ευκαιρία μας, στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας, να κάνουμε αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει. Η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για τους αντιπάλους μας, όπως ήταν και για εμάς εκεί. Αυτό που θέλαμε, δηλαδή να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι εδώ, όπως πέρυσι με τη Μονακό, το έχουμε καταφέρει.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Δεύτερον το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παλεύει για δεύτερη σερί σεζόν να πάει σε Final Four είναι μια ευλογία, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το έχουν καταφέρει οι παίκτες μας. Είναι μια διαδικασία που μας κάνει καλύτερους. Αν καταφέρουμε και πάμε στο Final Four, θα είναι ακόμη πιο σημαντικό. Τρίτον ότι η ομάδα μας έχει καταφέρει πολύ σημαντικά πράγματα. Φυσικά και θα κριθούμε αν δεν πάμε στο Final Four, αλλά όπως και να ‘χει είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Μια κατοχή, ένα σουτ. Η Φενέρ είναι μία πολύ καλή ομάδα, που δεν ήταν για 8η στην κανονική διάρκεια. Από συγκυρίες βρέθηκε εκεί. Έχει μεγάλη εμπειρία. Βλέπετε και στις άλλες σειρές τι γίνεται. Η ένταση είναι πολύ μεγάλη.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι. Το γεγονός ότι όλη η αθλητική κοινωνία ασχολείται με αυτή τη σειρά είναι σπουδαίο. Είχαμε 85.000 αιτήσεις για να δουν το παιχνίδι. Αυτή η ομάδα προκάλεσε αυτό το ενδιαφέρον. Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα. Πήγαμε στην Τουρκία για να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα και τα καταφέραμε. Είχαμε πολλούς βασικούς παίκτες σε χαμηλή απόδοση. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε με το σκεπτικό μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε»

Για το αν υπάρχουν προπονητικά τρικ: «Όχι. Ακόμη κι αν υπάρχει ένα play ή μια κίνηση, έχουμε μεγάλη εμπειρία και εμείς και οι άλλοι και το διαβάζουμε»

Για το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου: «Δύο χρόνια πριν που ήρθα, σιγά σιγά η ομάδα έχτισε μια μεγάλη σχέση με τον κόσμο. Το να πάμε στο Final Four θα είναι ένα μεγάλο επιστέγασμα. Από την πλευρά μου το πώς έχει παίξει αυτή η ομάδα και τι έχει καταφέρει φέτος είναι ένα προπονητικό έργο. Για τους παίκτες είναι μια μεγάλη προσπάθεια και επαναλαμβάνω ότι το γεγονός ότι θα παίξουμε αυτό το ματς στο γήπεδο μας, είναι αυτό που θέλαμε»

Για την ψυχολογική προετοιμασία και τη λέξη «σκεπτικισμός» που ανέφερε: «Καταρχήν πρέπει να δούμε ότι δεν έχουν συχνά ομάδες να παίζουν για Final Four. Λίγες οι ευρωπαϊκές ομάδες που το καταφέρνουν. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε αυτό. Δύο χρόνια πριν δεν ήταν έτσι. Θυμάμαι πολλούς δημοσιογράφους να λένε ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, θα ξεχάσουμε το Final Four. Εμείς πάμε να το καταφέρουμε για δεύτερη σερί χρονιά. Τερματίσαμε δεύτεροι πέρυσι στη regular season και φέτος πρώτοι. Αυτό κάτι σημαίνει. Δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια μας. Είναι ψυχοφθόρες αυτές οι σειρές. Όλοι θα ήθελαν να συμμετέχουν».\

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos Fenerbahce Live Streaming

Οι Τούρκοι μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι από την εικόνα τους στα πλέι οφ. Έχοντας τις σημαντικές απουσίες των Γουίλμπεκιν και Μπούκερ έχουν διαχειριστεί με ιδανικό τρόπο το ρόστερ τους. Πρόκειται για μια ομάδα που στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν ήταν σε καλή κατάσταση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν από τις θέσεις του πλεονεκτήματος έδρας, στην 8η θέση. Στα πλέι οφ έχουν δείξει την εικόνα που θέλουν. Φοβερές αμυντικές προσπάθειες, που έχουν προκαλέσει σύγχυση στον Ολυμπιακό και επιθετικά χωρίς να κάνουν κάτι το τρομερό, αποδεικνύουν την ατομική ποιότητα των παικτών του.

Το κοουτσάρισμα του Δημήτρη Ιτούδη είναι ιδανικό. Εχει βρει τα επιθετικά ατού του Ολυμπιακού, περιορίζοντας τον σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έχει εντοπίσει και κάποια αμυντικά ατοπήματα του τα οποία χτυπάει συνεχώς. Όπως για παράδειγμα τις βοήθειες που δίνουν οταν επιτίθεται ο Μότλει, οι οποίες δημιουργούν ευκαιρίες στην περιφέρεια. Ο Χέιζ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση σε αυτή την σειρά. Ο Πιέρ για ακόμη μία χρονιά αποδεικνύει ότι είναι το «εργαλείο» που θέλει κάθε προπονητής στην ομάδα του. Υποδειγματικός σε άμυνα και επίθεση. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε στεπ-απ στην απόδοση του, στα ματς της Κωνσταντινούπολης. Οι Γκούντουριτς και Μότλεϊ σταθερά βοηθούν με την απόδοση τους σε όλα τα παιχνίδια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ LIVE STREAMING

Για άλλη μία φορά ο προπονητής της Φενέρ, δεν ήθελε να πει πολλά πριν τον αγώνα για τα playoffs της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Ιτούδης:

”Πάμε στο τελευταίο ματς της σειράς, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί. Αλλά κι εμείς σαν ομάδα έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πλάνο. Θέλουμε να κερδίσουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας. Θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε εκεί. Αλλά όπως έχω πει, είμαστε αποφασισμένοι και πρόθυμοι”

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου πρόσθεσε:

”Παίζουμε το τελευταίο ματς των playoffs. Είμαστε ανταγωνιστικοί και καλοί στην σειρά απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ήταν πρώτοι στη κανονική διάρκεια, εμείς από την άλλη ξέρουμε ότι ήμασταν για μία υψηλότερη θέση από την όγδοη. Τα προηγούμενα ματς ανέδειξαν την δύναμη και την ποιότητα και των δύο ομάδων. Τώρα, πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Είναι τελικός. Θέλουμε να διατηρήσουμε την σκληράδα μας στην άμυνα και να είμαστε καλοί επιθετικά. Οι φίλοι μας έδειξαν τρομερή στήριξη στα εντός έδρας ματς μας. Δεν θα τους έχουμε τώρα μαζί μας, αλλά νιώθουμε την υποστήριξή τους. Θα παλέψουμε στο επίπεδο που αρμόζει στο εν λόγω ματς και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας”.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip