Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.10.23|19:00

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα Live Streaming (13/10)

ολυμπιακός-μπαρτσελόνα-live-streaming-13-10-244234

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Παρασκευή στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Μπαρτσελόνα (21:15), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν στο πλευρό τους την στήριξη του ερυθρόλευκου κόσμου, αφού αυτή τη στιγμή απομένουν μόλις 700 εισιτήρια ακόμα για το ντέρμπι με τους Καταλανούς. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 13/10/2023

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γήπεδο: Peace and Friendship Stadium (SEF)

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports4

Με φοβερό 12-0 σερί στην παράταση, ο Ολυμπιακός που έπαιζε με έναν σέντερ λόγω της απουσίας του Μουσταφά Φαλ, επικράτησε για δεύτερη φορά του Παναθηναϊκού σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας (88-78) και έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην Euroleague. Φοβερό ματς έκαναν οι Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος και Πίτερς, με τον τελευταίο να παίρνει και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

Εκείνοι που… τράβηξαν το «κουπί» για τον Ολυμπιακό ήταν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Άλεκ Πίτερς, Αϊζάια Κάνααν και Τόμας Ουόκαπ, οι οποίοι παρόλο που δεν πήραν «ανάσα», μπόρεσαν να δείξουν τις ικανότητές τους στο παρκέ. Ο Σέρβος «γίγαντας» είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ αγωνιζόμενος για 35:34 λεπτά, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια και την παράταση με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Live Streaming

Ο Ελληνοτεξανός (πλέον) Τόμας Γουόκαπ ήταν το Α και το Ω των νικητών με 17 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 5 ασίστ. Θα είναι από τους παίκτες που θα κληθούν ξανά να παίξουν και για τους υπόλοιπους, καθώς όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του, με τον Ολυμπιακό να θέλει να συνεχίσει αήττητος στη φετινή σεζόν, αφού μετράει ήδη τέσσερις σερί νίκες.

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε επίσης τις υποχρεώσεις της στη EuroLeague η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου, που επικράτησε με 91-74 της Εφές στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Οι Μπλαουγκράνα έκαναν πάρτι στη ρακέτα (32/42 δίποντα), και είχαν καρέ πρωταγωνιστών, απέναντι στον Σέιν Λάρκιν, που πάλευε μόνος του και πέτυχε double-double με 16 πόντους και 12 ασίστ. Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ ήταν απολαυστικός στο πρώτο του ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, μετρώντας 18 πόντους και 3 ριμπάουντ σε μόλις 16 αγωνιστικά λεπτά. Πολύ καλός και ο Γιαν Βέσελι με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ. Πολύπλευρη η συνεισφορά του Νίκολας Λαπροβίτολα με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Δέκα πόντους, όλους στην τελευταία περίοδο και τρία ριμπάουντ προσέφερε ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματιών, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι ο παίκτης που θα απουσιάσει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για έναν μήνα. Δύο εβδομάδες θα απουσιάσει ο Σίκμα, ενώ αμφίβολοι για το ματς της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα είναι οι Γουίλιαμς Γκος και Φαλ.Στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική της Basket League ο Λουκ Σίκμα υπέστη αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο Γουίλιαμς Γκος έπαθε μυϊκό σπασμό δικεφάλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming 13/10

Αναφορικά με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Αμερικανός έχει αναπτύξει οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου, πρόβλημα που αποκόμισε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα τον κρατήσει εκτός για 3-4 εβδομάδες. Στον αντίποδα, ο Μουσταφά Φαλ κάνει ατομικές προπονήσεις λόγω της διάτασης του έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο από την οποία ταλαιπωρείται, αλλά είναι πολύ πιθανή η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για να δώσει λίγες ανάσες στο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος έχει επιβαρυνθεί πολύ από τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming 13/10

Η Μπαρτσελόνα έφτασε για τρίτη διαδοχική σεζόν στο Final Four, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, χάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη Ρεάλ στον ημιτελικό. Πήρε εκδίκηση βέβαια μερικές εβδομάδες αργότερα, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Ισπανία, αλλά το γυαλί είχε ήδη ραγίσει. Ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους ήταν αυτός που πλήρωσε πρώτος το μάρμαρο για τις αποτυχίες των Καταλανών. Τα «κλειδιά» της ομάδας βρίσκονται πλέον στα χέρια του Ρότζερ Γκριμάου, ο οποίος ήταν αυτός που είχε σηκώσει τον τελευταίο ευρωπαϊκό τίτλο των Μπλαουγκράνα στο Παρίσι εν έτει 2010.

Δείτε τον αγώνα εδώ

Η μεγαλύτερη απουσία για τους πρωταθλητές Ισπανίας, είναι αυτή του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος πήρε το ταλέντο του και μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο. Οι σημαντικότερη προσθήκη για τους Καταλανούς ήταν αυτή του Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος άφησε το NBA μετά από μια οκταετία και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Μία μεταγραφή που τάραξε επίσης τα νερά της EuroLeague ήταν αυτή του Τζαμπάρι Πάρκερ, με τον πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο να δοκιμάζει για πρώτη φορά την τύχη του στην Ευρώπη.

Panathinaikos Olympiacos Live Streaming

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο ντέρμπι με τους Καταλανούς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στη συνέντευξη τύπου: «Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Παίζουν όλοι με όλους, είναι δύσκολα παιχνίδια. Για όλα τα παιχνίδια απαιτείται υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης στην προετοιμασία τους και φυσικά υψηλό επίπεδο προσπάθειας στη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Είναι το πρώτο επίσημο ματς που παίζουμε, μετά από τέσσερα εκτός έδρας ματς. Δυο στη Ρόδο, ένα στο ΟΑΚΑ και ένα στη Θεσσαλονίκη. Για εμάς είναι χαρά, που θα παίξουμε μπροστά στους φίλους της ομάδας μας. Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό, όπως καταλαβαίνετε. Εμείς έχουμε κενά στην προετοιμασία μας, κενά στο ρόστερ μας για αύριο. Αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας, όπως πάντα με σοβαρότητα για να πάρουμε το ματς».

Για τις τρεις απουσίες: «Δε θα έλεγα ότι είναι αγχωτικό αυτό. Άγχος έχεις για κάποια πράγματα που μπορεί να περνάνε από το χέρι σου. Για πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου, δεν μπορούμε να αγχωθούμε».

Για την κατάσταση των τραυματιών της ομάδας: «Ο Φαλ πιστεύουμε ότι θα παίξει. Έκανε προπόνηση χθες και θα κάνει και σήμερα και θα παίξει. Φυσικά, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχει επίδραση στο παιχνίδι. Θα κάνει ντεμπούτο σίγουρα ο Μπραζντείκις και σίγουρα δε θα είναι στην ομάδα ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Και φυσικά δεν θα έχουμε τον ο ΜακΚίσικ και τον Σίκμα. Έχουμε ελλιπές ρόστερ, αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μια ομάδα, που θεωρούμε θα είναι πολύ αξιόμαχη για αύριο».

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για τα ντέρμπι που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη και να απολαύσετε τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip