Νέο βραβείο για την Kingbetmedia στα Influencer Marketing Awards!

νέο-βραβείο-για-την-kingbetmedia-στα-influencer-marketing-awards-164027

Η Kingbetmedia ξεχώρισε για δεύτερη διαδοχική στα Influencer Marketing Awards  και βραβεύτηκε με το Bronze Award για τις «Οδηγίες Χρήσης» by Novibet με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, στην ενότητα «Best in Lifestyle, Sports & Fitness»!

H συνταγή γνωστή! Το αστείρευτο ταλέντο του Αλέξανδρου, συνδυάστηκε με τη δημιουργικότητα, την υψηλού επιπέδου παραγωγή και τις πρωτοποριακές πρακτικές marketing! Το αποτέλεσμα γνωστό: κάθε επεισόδιο από τις «Οδηγίες Χρήσης» έχει περισσότερα από 300.000 views, ενώ κάποια… χτυπάνε πλέον νούμερα πάνω από 1.000.000! Ο κύριος στόχος της συνεργασίας της Kingbetmedia με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα ήταν η άνοδος των Youtube subscribers και των views στα βίντεό μας.

[novibet_desktop keimeno_etaireias=”Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία!” width=”100%”]

Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους. Το κανάλι μας εκτοξεύθηκε από τους περίπου 26.000+συνδρομητές, στους 58.000+ μέσα σε έναν μόλις χρόνο! Μάλιστα, κάθε βίντεο που βγαίνει, μέσα σε λίγες ώρες, κατακτά τις υψηλότερες θέσεις στα Youtube Trends, με την αγάπη του κόσμου για το συγκεκριμένο project, να επιβεβαιώνεται συνεχώς, μέσα και από αυτό το σημαντικό γεγονός!

Τις εκπομπές πλαισιώνουν υποστηρικτικές ενέργειες σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Προωθητικά FB posts (με στόχευση νεανικού κοινού), οργανικές δημοσιεύσεις και διαγωνισμοί, κρατούν το κοινό «θερμό» καθημερινά, από το τέλος μιας εκπομπής μέχρι την αρχή της επόμενης.

Το αποτέλεσμα μας ανταμείβει καθημερινά, ωστόσο τα περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης είναι μεγάλα και αποτελούν τους επόμενους στόχους μας!

Και του χρόνου!

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip