Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
native-img-ad

30.11.23|17:00

Kingbet Kingbet

Μονακό - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά (30/11)

μονακό-ολυμπιακός-live-streaming-ζωντανά-30-11-255796

Η 11η αγωνιστική στην ευρωλιγκα περιλαμβάνει στο πρόγραμμα το ντέρμπι Μονακό – Ολυμπιακός. Κάποιος θα έλεγε ότι είναι μία επανάληψη του περσινού ημιτελικού του Κάουνας, αλλά έχουμε δει ότι τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στη regular season είναι εντελώς διαφορετικά. Στις περσινές αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει δύο ήττες από τους Μονεγάσκους. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 30/11/2023

Ώρα Έναρξης: 20:00

Γήπεδο: Salle Gaston Medicin

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: NovaSports 4

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη του στη Euroleague, αφού επικράτησε της Ζαλγκίρις με 89-72. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους οπαδούς τους που είχαν φροντίσει για ένα ακόμη sold out.

Κορυφαίος του ματς ήταν ο Αϊζάια Κάνααν, που έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 25 πόντους, έχοντας 4/6 δίποντα και 4/6 τρίποντα. Άλλη μία τρομερή εμφάνιση για τα προγνωστικά από τον Άλεκ Πίτερς, που πέτυχε 22 πόντους με 4/5 τρίποντα και άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στο ΣΕΦ. Βοήθησε με 14 πόντους και 5 ασίστ ο Τόμας Γουόκαπ, ενώ την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Ίγκνας Μπραζντέικις με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

 Μονακό – Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ αποτελεί τη νέα προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο ψηλό να πατάει Ελλάδα λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Ο 23χρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα αγωνίζεται για την ομάδα του Πειραιά μέχρι το 2026.

Ο Πετρούσεβ επέστρεψε στην Ευρώπη μετά το υπερατλαντικό ταξίδι που έκανε για το NBA για λογαριασμό των Σίξερς και των Κινγκς και θα αγωνιστεί και πάλι στην EuroLeague, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του παίκτη στη Γηραιά Ήπειρο ήταν ο Ερυθρός Αστέρας, στον οποίο μετακόμισε μετά από μία χρονιά στην Αναντολού Εφές. Η έναρξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του Πετρούσεβ έγινε στη Σερβία και τη Μέγκα.

ΜΟΝΑΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming (30/11)

Το νέο απόκτημα των Πειραιωτών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση στην Ευρώπη. Πέρασα κάποια πράγματα στο NBA που δεν ήταν αναμενόμενα, δεν ήταν λάθος μου, αλλά νομίζω ότι είμαι νέος παίκτης, χρειάζομαι να παίξω. Νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Αναφορικά με το τι του είπε ο Βεζένκοβ: «Μου είπε τα καλύτερα. Περάσαμε πολύ καιρό από τη στιγμή που πήγα στο Σακραμέντο. Μιλούσαμε πολύ, μου είπε τα καλύτερα και μου είπε ότι μάλλον θα έπρεπε να πάω στον Ολυμπιακό, επειδή είχα κάποιες άλλες προτάσεις».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Μπορεί να είχε ήδη το μυαλό του στο παιχνίδι απέναντι στη Μονακό, ο Ολυμπιακός όμως εμφανίστηκε σοβαρός και κατάφερε να πάρει μία άνετη νίκη για τα προγνωστικά μπάσκετ με 87-74 απέναντι στο Περιστέρι bwin το βράδυ της Δευτέρας (27/11) στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Στο 7-1 ανέβηκαν οι Πειραιώτες (3-1 εντός και 4-0 εκτός έδρας) μετά από την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Τόμας Γουόκαπ να κάνει πράγματα και θαύματα στο σκοράρισμα (ρεκόρ καριέρας με 22 πόντους) και στη δημιουργία και με τους Κάναν, Πίτερς, Μιλουτίνοβ να τον υποστηρίζουν.

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 24/11

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων χαρακτήρισε την Μονακό ως μία δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Φιλίπ Πετρούσεβ, ο οποίος έφρασε το πρωί της Τρίτης (28/11) στην Ελλάδα, δηλώνοντας πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο, ενώ τόνισε πως σιγά σιγά το ρόστερ της ομάδας θα έχει μεγαλύτερο βάθος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: «Η Μονακό είναι μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα Διαθέτει πολύ δυνατή περιφέρεια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις ειδικά στην έδρα της. Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο και μικρό. Εμείς είμαστε σε μια διαδικασία βελτίωσης. Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και δεν μένει παρά να το αποδείξουμε στο παρκέ.

Θεωρώ πως η δουλειά είναι πάντα ίδια. Η περιφέρεια είναι ίδια. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά, θέλουμε καλές συνεργασίες, θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγής, αλλά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα πρέπει και να σκοράρουμε γιατί αυτό είναι πάντα απαραίτητο».

Νίκολα Μιλουτίνοβ

Για το αν ο Πετρούσεβ θα είναι απαραίτητος για το συγκεκριμένο ματς: «Δεν πιστεύω πως ένας παίκτης είναι για ένα παιχνίδι. Αν ήταν έτοιμος, φυσικά και θα τον συμπεριλάμβανα στην αποστολή, για αυτό και τον αποκτήσαμε.

Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και για να έρθει σε καλή κατάσταση και να καταλάβει πως παίζουμε. Δεν γίνονται όλα αυτά αυτόματα στο μπάσκετ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και εκείνος και εμείς.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την κίνηση και με του Ναζ. Σιγά σιγά το ρόστερ θα έχει μεγαλύτερο βάθος και είμαστε πιο προστατευμένοι σε θέματα τραυματισμών».

Monaco Olympiacos Live Streaming

Η Μονακό ζορίστηκε, αλλά πέρασε από την «Buesa Arena» με 77-75 και έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων νικών που έτρεχε η Μπασκόνια υπό την καθοδήγηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. H Μονακό έχει πλέον ρεκόρ 6-4 και είναι ισόβαθμη με τις ελληνικές ομάδες στη βαθμολογική κατάταξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μονεγάσκους ήταν ο συνήθης ύποπτος. Ο Μάικ Τζέιμς έκλεισε τον αγώνα με 28 πόντους (5/9 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 9/10 βολές), 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 λάθη. Όμως, αυτός που έγραψε το τελικό σκορ ήταν ο Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, ο οποίος πέτυχε follow κάρφωμα δύο δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, μετά από άστοχο μακρινό σουτ του Τζέιμς.

Το επιμέρους 27-2 που έτρεξαν εξάλλου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στην 3η περίοδο του ημιτελικού δεν ξεχνιέται εύκολο, όπως παραδέχθηκε τόσο ο Σάσα Ομπράντοβιτς, όσο και ο Έλι Οκομπό.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

«Δεν είχα βιώσει ποτέ ξανά το 27-2, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής. Τώρα είναι στο παρελθόν. Μάθαμε από αυτό το λάθος και ελπίζω ότι δεν θα το επαναλάβουμε αύριο. Είδαμε VIDEO από εκείνη την τρίτη περίοδο. Τώρα είναι στο χέρι μας να κάνουμε τη δουλειά αύριο. Στην EuroLeague δεν μετράει το ρεκόρ, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες αντίπαλοι.

Μετά τις δύο ήττες από τη Ρεάλ και την Εφές, είναι σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη και να δείξουμε όσα κάναμε απέναντι στην Αρμάνι και τον Ερυθρό Αστέρα για παράδειγμα. Προερχόμαστε από τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Σε ό,τι αφορά τον Τζόρνταν (Λόιντ), θα δούμε εκείνη τη στιγμή, ανάλογα με το πώς αισθάνεται», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός της Μονακό.

Από την πλευρά του ο Έλι Οκομπό ανέφερε: «Εδώ και δύο χρόνια υπάρχουν μάχες ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό. Η τελευταία φορά που παίξαμε ήταν στο Final Four. Έχουμε ακόμα αυτή την πικρή γεύση της ήττας, αλλά θα τους ξαναδούμε αύριο στην έδρα μας.

Νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη μάχη. Ήμασταν 20 λεπτά από τον τελικό, οπότε το 27-2 ήταν απογοητευτικό, αλλά προχωρήσαμε. ςείναι μια νέα σεζόν. Αγωνιζόμαστε για να είμαστε στο Top 4. Είναι ακόμα καλή ομάδα, πρέπει να τους εμποδίσουμε να ξετυλίξουν το παιχνίδι τους. Κόντρα στην Μπασκόνια ήμασταν όλοι αμυντικοί. Θα είναι ένα βασικό σημείο κόντρα στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, να δείτε τα καλύτερα και πιο έγκυρα προγνωστικά για τα ντέρμπι που περιμένει με ανυπομονησία όλη η Ευρώπη και να απολαύσετε τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Mονακό. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip