18.09.23|12:58

Kingbet Kingbet

Λυγίζουν και οι θρύλοι! Δάκρυσε ο Σπανούλης

λυγίζουν-και-οι-θρύλοι-δάκρυσε-ο-σπανο-237482

Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε χθες το βράδυ από τον Ολυμπιακό, σε μία τελετή στην οποία αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Η φανέλα με το Νο7 ανέβηκε στην οροφή του ΣΕΦ, ως ύψιστη τιμή για την προσφορά του στους ερυθρόλευκους.

Ο Σπανούλης, σε μία αρκετά συγκινητική στιγμή, ανέφερε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα που με γέννησε. Μαμά σε ευχαριστώ για όλα. Όταν ήμουν 15 έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είχα υποσχεθεί πως όλη η καριέρα μου θα είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Ελπίζω να τον έκανα περήφανο».

Για τον αδερφό του, είπε: «Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό μου, που ήταν και αδερφός και πατέρας. Ήταν ο πιο αυστηρός κριτής μου. Όσα χρόνια έπαιζα μπάσκετ δεν άκουσα μια καλή κουβέντα, μόνο όταν σταμάτησα».

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip