Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.10.23|19:00

Kingbet Kingbet

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Live Streaming (17/10)

φενέρμπαχτσε-παναθηναϊκός-live-streaming-17-10-245035

Το πρώτο του εκτός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν στη Euroleague δίνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν δοκιμάζονται live streaming επί τουρκικού εδάφους από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, του Νικ Καλάθη, του Γιώργου Παπαγιάννη και του τραυματία Τάιλερ Ντόρσεϊ. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Ημερομηνία Έναρξης: 17/10/2023

Ώρα Έναρξης: 20:15

Γήπεδο: Ülker Sports Arena

Live Streaming: ΕΔΩ

Κανάλι: Novasports 5HD

Το «τριφύλλι» προέρχεται από το παρθενικό «ροζ φύλλο» αγώνα για φέτος, με τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου να έρχεται δύσκολα αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την ομάδα ακόμα να μοντάρεται εξαιτίας της ολικής αναμόρφωσης του ρόστερ, αυτό που μετράει είναι να μπαίνουν πολύτιμοι βαθμοί στο «σακούλι» προκειμένου στο τέλος της σεζόν να επιτευχθεί το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας.

Η άμυνα της πρώτης περιόδου και τα ξεσπάσματα σε κάθε προσπάθεια ανατροπής της Μπάγερν, κάλυψαν την σημαντικές απουσίες του Παναθηναϊκού (Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου) και τον οδήγησαν στην πρώτη εφετινή νίκη του στη Euroleague.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 78-71 των Γερμανών στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, υποχρεώνοντας την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στην πρώτη εφετινή ήττα της.

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έπιασε από τον… λαιμό την Μπάγερν στην εκκίνηση του αγώνα, ξέφυγε ακόμη και με 16 πόντους στο 15΄ (30-14), αλλά στη συνέχεια έχασε τη διάρκεια του, επιτρέποντας στην Μπάγερν να πιστέψει στο «διπλό».

Ωστόσο, η ευστοχία από τα 6,75 στα κρίσιμα σημεία του… επιλόγου και η συγκέντρωση κάθε φορά που αισθανόταν την… ανάσα των Γερμανών, τον οδήγησαν στην πρώτη εφετινή νίκη μέσα στο «σπίτι» του.

Ο Ματίας Λεσόρ οδήγησε την επίθεση των «πράσινων» με 16 πόντους, ενώ πολύτιμη ήταν η προσφορά του Τζέριαν Γκραντ (14π., 2/2τρ.) και του Λευτέρη Μαντζούκα (9π., 3/3τρ.), που βρήκε δύο καθοριστικά τρίποντα στην τέταρτη περίοδο και «κλείδωσε» το θετικό αποτέλεσμα. Από την Μπάγερν ξεχώρισε ο Λεάντρο Μπολμάρο με 19 πόντους.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Οι «πράσινοι» αιφνιδίασαν την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στο πρώτο δεκάλεπτο, ελέγχοντας τα ριμπάουντ, η άμυνα κράτησε τους φιλοξενούμενους στους 11 πόντους, και με τον Λεσόρ να κυριαρχεί κοντά στο καλάθι και τους Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ από την περιφέρεια, το «τριφύλλι» βρέθηκε στη λήξη του δεκαλέπτου στο +12 (23-11).

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Live Streaming

Δίχως να χάσει τη διάρκεια του, ο Παναθηναϊκός μπήκε με… φόρα και στη δεύτερη περίοδο, βρίσκοντας ρυθμό στην επίθεση από τον Παπαπέτρου (5π.), ξέφυγε για πρώτη φορά με +14 (28-14 στο 13΄), ενώ στο 15΄ έδωσε στη διαφορά τη μέγιστη τιμή της (+16, 30-14). Ωστόσο, η Μπάγερν κατάφερε να ανασυνταχθεί μέσα από την άμυνα της και πατώντας στα λάθη της ομάδας του Αταμάν απάντησε με επιμέρους σκορ 2-14, μειώνοντας σε 32-28 στο 18΄.

Εντούτοις, ο Ερνανγκόμεθ και ο Μαντζούκας στην εκπνοή από τα 6,75, φρόντισαν να κρατήσουν σε απόσταση την ελληνική ομάδα (37-30 στο ημίχρονο).

Το χαμηλό σχήμα που εμπιστεύθηκε και πάλι ο Αταμάν έφερε αποτελέσματα και στο 21΄ οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο +10 (40-30), με τον Λεσόρ να μην έχει αντίπαλο μέσα στη ρακέτα και να διατηρεί τη διψήφια διαφορά μέχρι το 25΄ (47-37).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming 17/10

Και πάλι όμως οι Γερμανοί είχαν τις απαντήσεις, με τον Γκιφάι να τρέχει προσωπικό σερί 7-0 και να γράφει το 47-44 στο 27΄, πριν ο Λεσόρ διαμορφώσει το 54-48, που ήταν σκορ τρίτης περιόδου.

Με τον Γκραντ και τον Γκριγκόνις να σηκώνουν το βάρος της επίθεσης στον… επίλογο του αγώνα, ο Παναθηναϊκός βασίστηκε στο μακρινό σουτ (2 σερί τρίποντα από Μαντζούκα και Γκραντ) και στον Λεσόρ μέσα στη ρακέτα, ξεφεύγοντας και πάλι με +13 στο 37΄ (72-59).

Ο Μπόνγκα παλεψε για την υπέρβαση, μειώνοντας με προσωπικό σερί σε 74-71 στα 11΄΄ για τη λήξη, αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος της γερμανικής ομάδας.

Η Βαλένθια, από την άλλη με τρομερό Μπράντον Ντέιβις και καθοριστικό Κρις Τζόουνς έκαμψε την αντίσταση της Φενέρμπαχτσε και έκανε το 2/2 στην φετινή EuroLeague με 77-74.

Μοιραίος για τους Τούρκους ήταν ο Σκότι Γουίλμπεκιν που αστόχησε στη δεύτερη βολή που θα έδινε την ευκαιρία στην ομάδα του να ισοφαρίσει 5.3″ πριν το φινάλε και να διεκδικήσει τη νίκη στην παράταση, έχοντας πραγματοποιήσει ωστόσο πολύ καλό ματς με 14 πόντους και 3/6 τρίποντα.

Δείτε τον αγώνα εδώ

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Μπράντον Ντέιβις που ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Κρις Τζόουνς σκόραρε σημαντικούς πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα, σταματώντας στους 11.

Από ένα δεκάλεπτο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με την Βαλένθια να κυριαρχεί στην πρώτη περίοδο και την Φενέρμπαχτσε να έχει τον έλεγχο στην δεύτερη. Οι Ισπανοί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στα πρώτα δέκα λεπτά, κρατώντας την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στους εννέα πόντους.

Στην δεύτερη περίοδο η Φενέρμπαχτσε ανέβασε στροφές, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν ο μοναδικός διψήφιος του παιχνιδιού μέχρι εκείνο το σημείο με 11 πόντους, ωστόσο η Βαλένθια διατήρησε προβάδισμα έξι πόντων στην ανάπαυλα (39-33).

Fenerbahce Panathinaikos Live Streaming

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο με την Βαλένθια να δείχνει να αντέχει και να διατηρεί το προβάδισμά της. Ο Μπράντον Ντέιβις βγήκε μπροστά στο σκοράρισμα και έδωσε πολύτιμες λύσεις. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και όλα θα κρίνονταν στην τελευταία περίοδο. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν ενεργοποιήθηκε και βρήκε τη σύνδεσή του με το καλάθι με σουτ πίσω από την γραμμή των 6,75.

ΣΛΟΥΚΑΣ

Ο Κρις Τζόουνς σκόραρε ένα κρίσιμο καλάθι που μετέτρεψε το 72-71 σε 74-71, 18 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο Γουίλμπεκιν σκόραρε για δύο στην επόμενη επίθεση (74-73) αλλά τελικά η νίκη κατέληξε σε ισπανικά χέρια. Ο πρώην άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ αστόχησε στη δεύτερη βολή που θα ισοφάριζε για την Φενέρ 5.3″ πριν το φινάλε και τελικό σκορ ήταν το 77-74.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Όσον αφορά το αποψινό ματς, είναι ένα τεστ για τους «πράσινους», οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια πληγώνονταν από την αδυναμία τους να πανηγυρίσουν μακριά από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Σήμερα λοιπόν καλούνται να αντιμετωπίσουν μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία όμως δεν έχει ξεκινήσει καλά στη φετινή διοργάνωση και ψάχνει το πρώτο «ροζ φύλλο» αγώνα, την ώρα που το έργο της την Πέμπτη είναι θεωρητικά πιο εύκολο, καθώς υποδέχεται τη Βιλερμπάν.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα ήθελε πολύ να βρίσκεται σε ρεκόρ 2-1 προκειμένου να αφήσει μια και καλή πίσω του την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό αλλά και τη συντριβή από τους Πειραιώτες στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο.

Εσείς απόψε λοιπόν θα παρακολουθήσετε τις προσπάθειες που θα κάνει η ελληνική ομάδα live streaming να πανηγυρίσει το πρώτο της διπλό στη φετινή Euroleague απέναντι σε μια ομάδα με έντονο ελληνικό στοιχείο, τόσο στον πάγκο όσο και στο ρόστερ. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip