Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.05.23|12:16

Kingbet Kingbet

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming (03/05)

φενερμπαχτσε-ολυμπιακοσ-live-streaming-03-05-208354

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία για το 3ο ματς της σειράς με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν οι ερυθρόλευκοι στο τρίτο ματς της σειράς. Μετά από κακή εμφάνιση ηττήθηκαν με τελικό σκορ 78-82 και πλέον πρέπει να «σπάσουν» την έδρα της Φενερμπαχτσέ. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία). Τον αγώνα φενερμπαχτσέ – ολυμπιακός μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός Live Streaming

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν εκπληκτική στην πρώτη περίοδο του δεύτερου αγώνα. Παρόλα αυτά, από κει και πέρα ήταν σκιά του εαυτού της. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ξαναβρεί ρυθμό, αναλώθηκε σε κακές επιλογές στην επίθεση και πολλά αμυντικά λάθη. Ακόμα πιο ενδεικτικό και σημαντικό είναι ότι η φενερμπαχτσε πήρε 15 επιθετικά ριμπάουντ! Ενώ ο ολυμπιακος μόλις 5. Δεν βγήκε δυστυχώς κάποιος παίκτης μπροστά για την ομάδα του Πειραιά. Για άλλη μία φορά την στιγμή που η ομάδα «κόλλησε» επιθετικά, ο Βεζένκοφ έβαλε τα δύσκολα σουτ. Παρόλα αυτά δεν είχε βοήθεια. Ο Σλούκας ενεργοποιήθηκε στην 4η περίοδο, αλλά δεν ήταν αρκετό. Γενικότερα χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να πάει με 2-0 στην Κωνσταντινούπολη και να διατηρεί σε κάθε περίπτωση το πλεονέκτημα έδρας.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Πρωταγωνιστής των ερυθρόλευκων για ακόμα μία φορά όπως προείπαμε, ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από κει και πέρα ξεχώρισε και ο Κώστας Σλούκας, με 18 πόντους και 3 ασίστ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος άλλος παίκτης των Πειραιωτών βρέθηκε σε καλή μέρα. Μόνο ο Μακίσικ μπορούμε να πούμε ότι βοήθησε με την ενέργεια του στην τελευταία περίοδο, χάνοντας όμως καθοριστικές βολές στο φινάλε.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 03/05

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 03/05

Ο προπονητής της ομάδας έκανε δηλώσεις πριν το σημαντικότατο 3ο ματς. Αναλυτικά όσα είπε:

”Πολλές φορές είναι μέρα συγκυριών, ημέρας, προσέγγισης, συμπτώσεων, κατάστασης του αντιπάλου. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για το ματς.

Μικρά πράγματα γίνονται πάντα, αλλά με αυτή την τακτική που μας έπαιξε η Φενέρ, αυτή είχε και στα προηγούμενα όταν έχασε. Παίζει ρόλο να διαχειριστούν οι παίκτες το άγχος και τη κρισιμότητα, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Στο τελευταίο ματς δεν παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος κρίθηκε το ματς, σε μία κατοχή. Περιμένω δύσκολα ματς, αλλά πιο δύσκολο θα είναι για την Φενέρ.

Πολλές φορές τα ματς γίνεται απρόβλεπτα. Οι παραπάνω κατοχές του δεύτερου ματς για την Φενέρ ήταν σημαντικές, είναι απλά μαθηματικά. Μοιραία, η ομάδα που έχει περισσότερες επιθέσεις θα κερδίσει. Αλλά χάσαμε στο τέλος, αυτό δείχνει σαν ομάδα, ακόμα και όταν δεν πάει καλά το ματς, έχουμε δυνατότητες. Καλούμαστε να το αποδείξουμε, δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Ευρωλίγκα. Το ίδιο δύσκολο θα είναι για όλους.

Και πέρυσι είχαμε χάσει το δεύτερο ματς, είχαμε την εμπειρία αλλά δεν διδαχθήκαμε από αυτό, αν θέλετε να το πω έτσι. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ σημαντικός και εδώ έχουμε πολλούς ανθρώπους. Ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται αλλιώς το άγχος και την κρισιμότητα, δεν μπορείς αν μπει στο μυαλό του καθενός. Προσπαθούμε να ελέγχουμε το ομαδικό παιχνίδι, την ψυχολογία της ομάδας, αλλά δεν μιλάμε για παιδιά, αλλά για επαγγελματίες. Μιλώ και για τις δυο ομάδες”.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ,Κώστας Παπανικολάου, μίλησε και αυτός για τον αγώνα στην Τουρκία. Ανέφερε τα εξής:

”Είχα πει μετά το πρώτο ματς ότι η σειρά είναι μεγάλη, δεν θα είναι εύκολο, δεν πρέπει να είναι εύκολο. Είχα πει επίσης ότι δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια τακτικής που μπορείς να αλλάξεις, όταν οι ομάδες έχουν παίξει ήδη τόσες φορές. Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση, είμαστε όλοι αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι για τη νίκη την Τετάρτη.

Η βάση θα ήταν λάθος να αλλάξει, από τη στιγμή που η χρονιά έχει κυλήσει τόσο καλά για εμάς, το σωστό είναι να πιστέψεις σε αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα και σε έχουν φέρει μέχρι εδώ. Σίγουρα υπάρχουν λάθη που έχουμε δουλέψει μετά τα δυο ματς, θα υπάρχουν μετατροπές, αλλά κατά κύριο λόγο δεν θα ήταν σωστό να αλλάξει η ομάδα την ταυτότητά της, επειδή χάσαμε ένα ματς. Έχουμε ξαναχάσει μέσα στη χρονιά. Η ίδια ταυτότητα μας έφερε εδώ που είμαστε. Υπάρχει πίστη στο πλάνο και τις δυνατότητες και έτσι θα πορευτούμε.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Γενικά και στα δυο ματς δεν πιάσαμε ακριβώς την απόδοση ή τον τρόπο παιχνιδιού που είχαμε σε όλη τη σεζόν. Είναι παρελθόν τι έχει γίνει, δεν έχει σημασία πια, πρέπει τώρα να δούμε μπροστά μας και αν θα είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είσαι αποτελεσματικός, να κυνηγάς κάθε φάση, οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά, έχουμε παιδιά με ταλέντο, η πλάστιγγα γέρνει προς την ομάδα που θα κάνει καλύτερα κάποια μικρά πράγματα κι αυτό θα είναι για εμάς το κλειδί”

Fenerbahce Olympiakos Live Streaming

Η Φενέρ ενώ ξεκίνησε με τον τέλειο τρόπο στη σεζόν, είχε ένα μεγάλο ντεφορμάρισμα στο τέλος της σεζόν και έφτασε κοντά ακόμα και να αποκλειστεί από τα πλέι οφ. Εν τέλει βγήκε 8η και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Με τις σημαντικές απουσίες των Γουίλμπεκιν και Μπούκερ (και του Μπιέλιτσα που τον έχουμε δει ελάχιστα) αγωνίστηκε και στα δύο ματς στο ΣΕΦ. Το δεύτερο ματς πήγε ακριβώς όπως το προγραμμάτισε. Χωρίς να προβεί σε κάποια τρομερή εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες του και δεν άφησε τους ερυθρόλευκους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Έντουαρτς βρέθηκε σε φοβερό ρυθμό στο ξεκίνημα και σκόραρε 16 πόντους, αν και αγωνίστηκε 19 λεπτά. Οι mvp του συνόλου του Δημήτρη Ιτούδη, ήταν οι Χέιζ-Ντέιβις και Μότλεϊ. Ο πρώτος είχε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Μότλεϊ πρόσθεσε 15 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Καθοριστικές για μία ακόμη φορά οι άμυνες του Ντάισον Πιέρ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν ήθελε να πει και να αποκαλύψει πολλά, πριν τον αγώνα για τα πλέι οφ της Euroleague. Τόνισε τα εξής:

“Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη για το Game 3, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως η σειρά έχει δρόμο ακόμα, άλλωστε, παίζουμε με μία σπουδαία ομάδα και το #1 στην κανονική περίοδο. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αποδείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε και, μάλιστα, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί, αλλά αποδείξουμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip