Αποχώρηση έκπληξη στον Ολυμπιακό!
Είναι ένα… θέμα για τον Ολυμπιακό η κατάσταση στην αιχμή του δόρατος. Υπάρχουν φυσικά ο Ελ Κααμπί, ο Ταρέμι και ο Κλέιτον, ενώ – προς το παρόν – επιστρέφει και ο Γιάρεμτσουκ.
Μποτιλιάρισμα, λοιπόν, και κάποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν, ώστε να υπάρξει και ανανέωση.
Βασικός υποψήφιος για να πει «αντίο» είναι ο Ταρέμι, ο οποίος ξεκίνησε καλά, βρήκε γκολ, αλλά τελείωσε τη σεζόν άσχημα, έχοντας μείνει για μήνες μακριά από τα δίχτυα, ενώ παράλληλα έδειξε να είναι και κάπως… μη συμβατός στο ποδόσφαιρο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να ψάξει την αποχώρησή του και λύσεις θα βρει. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ολλανδία.
Η Αϊντχόφεν, ειδικά, ασχολήθηκε πολύ μαζί του το περασμένο καλοκαίρι και είναι πιθανό να προσπαθήσει ξανά να τον κάνει δικό της.
Το συμβόλαιο του 33χρονου Ιρανού με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2027, αλλά η PSV είναι έτοιμη να μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.